Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
SAN Tsubame Kockkniv 21 cm

Denna kockkniv från Tamahagane har ett blad av VG5-stål omgivet av SUS410-stål, vilket ger en bra balans mellan hårdhet och flexibilitet. Handtaget är tillverkat av Mikarta, ett slitstarkt och hygieniskt material som passar bra i köket. Kniven är designad för att vara lätt att slipa och behålla sin skärpa.

2174 kr

Köksknivar
Knivar
Kockknivar
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
San Kyoto Kockkniv 24 cm
3899 kr
Bagaren och Kocken

Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker.

Bladets längd: 24 cm

Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.

Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.

Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav

SAN Tsubame Trancherkniv 27 cm
3059 kr
Bagaren och Kocken
Tamahagane San Tsubame trancherkniv 27 cm

Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen.

Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
SAN Tsubame Santokukniv 16 cm
1949 kr
Bagaren och Kocken

Tamahagane San Tsubame Santokukniv 16 cm

Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen.

Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.

Bladets längd: 16 cm

2-pack topp
249 kr
Lindex
Toppar i mjuk bomullstrikå med korta ärmar och en avslappnad passform.
SAN Kockkniv 21 cm
1949 kr
Bagaren och Kocken

Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.

SAN Trancherkniv, brun 24 cm
2249 kr
Bagaren och Kocken

Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål.

Bladets längd: 24 cm

Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.

Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood

Tamahagane Kengata kockkniv 19 cm
1720 kr
Bagaren och Kocken

Tamahagane San Kengata 19 cm är en mångsidig och elegant kniv med rötter i japansk smidesteknik. Med sitt karakteristiska, sluttande blad – inspirerat av både kiritsuke och santoku – erbjuder den både precision och kontroll vid skärning, tärning och hackning. Den svärdformade spetsen ger dig kraftfulla, exakta snitt varje gång.

Knivbladet är tillverkat i tre lager stål, med en hård kärna av VG5-stål som ger sylvass skärpa och långvarig hållbarhet. De yttre lagren består av rosttåligt stål som bidrar till bladets styrka och slitstyrka. Med en hårdhet på 58–59 HRC levererar Kengata kompromisslös prestanda, dag efter dag.

Handtaget i rödbrunt pakkawood är inte bara estetiskt tilltalande – det är också hygieniskt och ergonomiskt. Det antibakteriella materialet kombinerar känslan av trä med slitstark funktion, medan en strategiskt placerad vikt i skaftet garanterar optimal balans.

Tamahagane San Kengata 19 cm är ett självklart val för dig som söker japansk kvalitet, stil och funktion i varje snitt. Perfekt för hemmakocken som vill ta nästa steg – eller för proffset som kräver det allra bästa.

SAN Brödkniv 23 cm - ett lager
2669 kr
Bagaren och Kocken

Tamahagane SAN är en japansk brödkniv med ett lager stål.
Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.

Bladets längd: 23 cm

SAN Santokukniv 16 cm
1997 kr
Bagaren och Kocken
Denna santokukniv från Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.

Bladets längd: 16 cm

Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood

San Kyoto Kockkniv 18 cm
3999 kr
Bagaren och Kocken

Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker.
Bladets längd: 18 cm

Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.

Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.

Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav.

SAN Tsubame Kockkniv 18 cm
1837 kr
Bagaren och Kocken
Tamahagane San Tsubame Kockkniv 18 cm

Bladets längd: 18 cm

Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen.

Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.
San Kyoto Santokukniv 17,5 cm
3112 kr
Bagaren och Kocken

Bladets längd: 17,5 cm

Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.

Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta. Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav. Santoku kniven är med dess höga blad mycket väl lämpad för både grönsaker och fågel.

SAN Kockkniv 24 cm
2249 kr
Bagaren och Kocken
Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.

Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood

Bladets längd: 24 cm
SAN Kockkniv 18 cm
2124 kr
Bagaren och Kocken
Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.

Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood

Bladets längd: 18 cm
SAN Grönsakskniv 16 cm
1724 kr
Bagaren och Kocken

Tamahagane SAN är en japansk kniv med treskiktsstål. Centrumstålet (VG-5) är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Denna grönsakskniv har en bra balans och allt man vill att en grönsakskniv ska ha.

Handtaget är tillverkat i brunt Pakkawood.

Bladets längd: 16 cm

SAN Tsubame Trancherkniv 24 cm
2199 kr
Bagaren och Kocken
Tamahagane San Tsubame Trancherkniv 24 cm

Bladet består av en kärna av VG5 stål som omgärdas av två lager SUS410 stål. Kärnan är hård samtidigt som det yttre stålet är något mjukare. Bladet valsas från 20.0 mm till 2.0 mm och får sitt karaktäristiska bankade utseende genom att endast den nedre delen slipas. Det tunna bladet är lätt att slipa och kommer att hålla skärpan längre än normalt. Kniven har bra balans och ligger skönt i handen.

Handtaget är tillverkat i svart Mikarta, ett material som tas fram genom att linneduk och specialplast pressas samman under högt tryck och hög temperatur till ett hårt, vattentåligt och hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.