
Denna kockkniv från Tamahagane är tillverkad med en kärna av VG5 stål, omgiven av lager av SUS410 stål. Det bankade utseendet skapas genom en speciell slipningsprocess, vilket resulterar i ett tunt och lättslipat blad. Handtaget är gjort av svart Mikarta, ett slitstarkt och hygieniskt material.

Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.
Bladets längd: 21 cm
Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka.
Handtaget är tillverkat i svart Micarta.
Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav
Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker.

Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker.
Bladets längd: 18 cm
Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.
Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.
Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav.


Ronneby Bruk Maestro Induction Koppar är en serie med kastruller, stekpannor och grytor konstruerade för att användas på alla typer av spisar och hällar, även induktion. Handtag och skaft är gjutna i rostfritt stål som ger ett skönt och säkert grepp.
Kärlen är tillverkade i tre lager, koppar ytterst, därefter aluminium och på insidan rostfritt stål 18/10. De två yttre lagren ger en mycket god värmeledning och den rostfria insidan ett hygieniskt och lättskött kokkärl.
Tjock botten för jämn och god värmefördelning, gjord för bästa funktion även på induktion.

Detta är en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker.
Bladets längd: 24 cm
Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.
Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.
Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav

Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.
Bladets längd: 27 cm
Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.
Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav
Kockkniv med något lägre blad vilket medför att den mer specifikt lämpar sig för hantering av kött, såväl rått som tillagat.

Bladets längd: 17,5 cm
Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.
Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta. Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav. Santoku kniven är med dess höga blad mycket väl lämpad för både grönsaker och fågel.




Tamahagane SAN Kyoto har 63 lager stål i damaskusdesign.
Centrumstålet är extra hårt och bildar egg, medan sidorna är något mjukare och ger kniven extremt bra styrka. Handtaget är tillverkat i svart Micarta.
Micarta är ett högtrycklaminat med träkänsla men med hygieniska egenskaper som klarar resturangkrav.


Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.