Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
SV120 Sous Vide stav

Steba SV120 Sous Vide stav gör det enkelt att tillaga mat med precision. Den vattentäta designen och exakta temperaturkontrollen garanterar perfekta resultat varje gång. Med en timerfunktion och användarvänlig display blir matlagningen både smidig och rolig.

2068 kr

Köksmaskiner
Sous Vide
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
TSF02BLEU Brödrost 4 Skivor Svart
2295 kr
Bagaren och Kocken

Smeg svart brödrost i härlig femtiotalsstil. Tillverkad av lackerad stålplåt.

Extra breda fack.
Självcentrerande guide i facken.
Steglös inställning av rostningsgrad från 1-6.
Återuppvärmningsfunktion.
Upptiningsfunktion.
Bagelsfunktion (rostar enbart på ena sidan av brödet).
Stoppknapp för att avbryta rostning.
Löstagbar smulbricka som samlar upp smulorna.
Sladdvinda under brödrosten för att förvara eller förkorta sladden.
Gummitassar gör att brödrosten står stadigt.

Fackens storlek: HxLxB 110 x 260 x 36 mm.
Brödrostens yttermått: HxLxB 215 x 394 x 208 mm.
Sladdlängd 90 cm.
1500W. 

 

 

 

WP 110 Vämeplatta
990 kr
Bagaren och Kocken

Smart och praktisk värmeplatta från Steba som är den perfekta lösningen när maten ska hållas varm till det stora sällskapet. Värmeplatta är enkel att använda och värms upp på nolltid, max 10 minuter. Efter att den värmts upp kan den stå utan ström samtidigt som den håller maträtterna varma i upp till 60 minuter.

Värmeplattan har också två lampor som indikerar när önskad temperatur är nådd samt när maskinen är påslagen. När plattan ska användas sätter du bara i stickkontakten, låter den värma i 10 minuter, därefter kan du placera den på matbordet. Värmeplattan har en av/på-knapp, är enkel att rengöra och mäter 6x47x21,5 cm.

Sous Vide + Vakuumförpackare Deluxe
1999 kr
Bagaren och Kocken

Ta dina sous vide-kunskaper till en ny nivå med paketet NOD Sous Vide Deluxe, bestående av kvalitetsprodukter som levererar professionella resultat direkt i ditt kök.

NOD Sous Vide är en slimmad och tyst modell med en effekt på 1200 watt, som snabbt och jämnt värmer upp 8-10 liter vatten till önskad temperatur. Du kan anpassa tillagningstiden helt efter dina egna behov tack vare den justerbara timern upp till 99 timmar.

Med NOD Sous Vide-behållare på 10 liter kan du enkelt tillaga större ingredienser utan att behöva dela dem. Behållaren är tillverkad av slitstark polykarbonat och tål varmt vatten upp till 100°C.

Den medföljande vakuumförpackaren är inte bara bra för sous vide, utan skyddar också din mat mot bakterier, mögel och frostskador när du förvarar den, så att maten bibehåller sin kvalitet och håller längre. NOD vakuumpåsar är av hög kvalitet och tål temperaturer från frysning till vattenbad upp till 90°C. Du får med rullar i två storlekar, 20 och 28 cm, som du enkelt klipper till önskad längd.

Med NOD Sous Vide Deluxe får du enkelhet, precision och kvalitet, så att du kan uppnå de bästa sous vide-resultaten och bjuda på otroligt goda rätter i köket.

WP 120 Värmeplatta 67 x 21,5 cm
1071 kr
Bagaren och Kocken

Smart och praktisk värmeplatta från Steba som är den perfekta lösningen när du vill hålla maten varm till det stora sällskapet. Värmeplattan är enkel att använda och hettas upp på max 10 minuter. När plattan väl blivit varm kan den stå utan ström samtidigt som den håller middagen varm i upp till 60 minuter.

Värmeplattan har dessutom två lampor som indikerar om maskinen är på och när den önskade temperaturen är nådd. Du kopplar enkelt in den i väggen med en vanlig stickkontakt, låter den värmas upp och ställer den därefter på te.x middagsbordet. Maskinen är lätt att rengöra och mäter 6x67x21,5 cm. Temperaturen kan kontrolleras med on och off knapp endast.

Sous Vide Precision Circulator
1254 kr
Bagaren och Kocken
Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig. Med Champion Sous Vide CHSV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bästa av allt - det är otroligt enkelt.
 
Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt.  Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C  tack vare att den cirkulerar vattnet. 
Rymmer upp till 15 liter
 
Med en stilren design och smart konstruktion är det en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget i rostfritt stål på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.
Sous Vide-paket
2499 kr
Bagaren och Kocken
Detta är det perfekta paketet för dig som vill testa på sous vide. Då får en Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare och vakuumpåsar. Allt du behöver för att bli en sous vide-expert!
 
Vad är Sous Vide? Hur gör man Sous Vide?
Sous vide betyder "under vakuum" på franska och det innebär att man tillagar maten vid låg och precis temperatur under en längre period, alltså en slags långtidstillagning. Det bästa är att förpacka maten i förseglade vakuumpåsar som man lägger i en gryta eller kastrull, sen fäster du bara din sous vide-maskin på kanten. Sous vide-kokare är en speciell slags köksmaskin som håller precis rätt temperatur på maten och resultatet blir utsökt varje gång. Missa inte denna utsökta trend!
 
Innehåller:
Champion Sous Vide Precision Circulator
Champion Vakuumförpackare
Champion Vakuumpåsar 50-pack 20x30 cm
Sous Vide Proffstermometer Vit
1449 kr
Bagaren och Kocken

Sekundsnabbt instickstermometer med stor digital display som visar temperaturen med decimals noggrannhet.

Mätområde -49,9 till 299,9 °C.

Vattenskyddad och tålig termometer med Biometric-behandling för att hindra bakteriell tillväxt.

Automatisk avstängning om den skulle glömmas framme med insticksgivaren utfälld (Fällknivsprincip).

Insticksgivaren i rostfritt stål har en storlek på Ø3,3 x 115 mm. Spetsen är tunnare, vilket minskar dränering av vätska.

Kalibreringscertifikat följer med. Batteriets livslängd är på 1500 timmar.

Handbyggd i England.

SV100prof Sous Vide Tilbereder
2570 kr
Bagaren och Kocken

Ett riktigt proffsverktyg från Steba. SV100 pro sous vide är för dig som söker perfektion i köket. 

Sous vide är franska och betyder "i vakuum". Metoden är lika smart som enkel. Maten vakuumförpackas i en lufttätpåse och sänks sedan ned i ett uppvärmt vattenbad. Ger ett väldigt gott resultat tack vare den precisa temperaturen metoden ger.

SV100 Pro passar alla typer av grytor med minst 15 centimeters djup och värmer enkelt upp 30 liter vatten. På LCD-displayen ställer du din önskade temperatur mellan 5-99 grader. 

 

Effekt: 1500 watt

Höjd: 32 cm 

SV50 Sous Vide Cirkulator
1499 kr
Bagaren och Kocken

Med Steba SV50 sous vide cirkulator blir du ett proffs i köket och får ett perfekt resultat varje gång.

Den franska termen sous vide betyder "i vakuum", och det är så maten tillagas med denna apparat. Maten försluts i lufttäta påsar och sänks sedan ner i ett vattenbad som ställs in till en precis temperatur.

Ger dig en precis temperaturinställning upp till 90 grader med en avvikelse på max 0,5 grader. LCD-display och effekt på 800 watt. Dessutom försedd med en timer på upp till 99 timmar.

Höjd: 37,5 cm 

 

SV2 Sous Vide 10L cirkulation
2714 kr
Bagaren och Kocken

Sous vide är metoden för dig som vill laga mat med perfektion varje gång. Metoden som går ut på att du vakuumförpackar maten och sedan tillagar den i ett vattenbad ger dig precisa temperaturer varje gång.

Steba SV2 rymmer 10 liter och cirkulerar vattnet för att ge bästa resultat. Elektronisk temperaturkontroll på upp till 99 grader. Knappar enkla att hantera och försedd med LCD-display.

Effekt: 800 watt

Mått:

Höjd: 25 cm
Bredd: 38 cm
Djup: 22 cm 

Classic Vakuumlåda i Rostfritt Stål
28995 kr
Bagaren och Kocken

Smeg har utvecklat en elegant vakuumlåda i deras Classic-serie. Tillverkad i rostfritt stål framstår lådan som enkel och stilfull. Vakuumförpackad mat använder man alltid till matlagning med sous vide, och denna låda passar utmärkt till just detta. Påsar ingår, både till förvaring och sous vide-tillagning.

Lådan har 4 nivåer och ett specialprogram för marinering. Locket till vakuumlådan är tillverkat i härdat glas och själva lådan har en push/pull-funktion. Maximal belastning är 85 kg och maximal vikt invändigt får inte överstiga 15 kg. Pumpen har en kapacitet på 4 mc/h.

 

isoleringskulor 100 stycken i nät
200 kr
Bagaren och Kocken

100 stycken isoleringskulor till din sous vide som hjälper till att hålla en jämn temperatur och minskar energiförbrukningen. Isoleringskulorna säkerställer en minskning av värmeförlusten med upp till 90%.

Om du har en sous vide från Steba, använd följande:

SV1 ca. 150 stycken.
SV2 ca. 160 stycken.
SV200 ca. 180 stycken.

Kommer i en nätpåse för praktisk förvaring. 

Precision Cooker Pro Sous Vide
3590 kr
Bagaren och Kocken

Anova Precision Cooker Pro är kraftfull, precis och hållbar - använd till att laga läckra rätter på ett smidigt sätt. Den kraftiga motorn är byggd för regelbunden användning och håller vattnet på en konstant temperatur. Den har en effekt på 1200 watt, en flödeshastighet på 12/minut och en temperaturprecision på +/- 0,05°C.

Anova Precision Cooker Pro Sous Vide har en förbättrad WiFi-anslutning och kopplas enkelt samman med Anova-appen på iOS eller Android. Detta låter dig kontrollera matlagningen från kontoret eller gymmet. Den effektiva sous vide är tillverkad i vattenavvisande rostfritt stål och håller högsta kvalité. Förutom den kraftiga motorn är den utrustad med ett isolerat värmeelement som gör att den kan gå i 10 000 timmar utan att stängas av. Få perfekta resultat varje gång med Anova Precision Cooker Pro. 

SPR 680 BSS tryckkokare 6 liter
2879 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga all världens läckra rätter med denna tryckkokare. Tryckkokaren kan användas till allt från en gryta till en god risotto, det är bara fantasin som sätter gränserna. Den har 14 olika program, där du bland annat kan välja yoghurt eller sous vide. Tryckkokaren är tillverkad av rostfritt stål med 3-vägs säkerhetssystem som innefattar en trycksänkningsventil, en säkerhetsventil och ett säkerhetslåsstift.

Wilfa SVB1-1200S sous vide-kit
2264 kr
Bagaren och Kocken
Att laga mat med sous vide hjälper dig att bevara både nyttiga näringsämnen och goda smaker i maten. Sous vide betyder "under vakuum" på franska och är en tillagningsmetod för långsam värmebehandling av mat. Det kan låta avancerat, men är faktiskt ganska enkelt. Allt du behöver är rätt tillbehör och de ingredienser du vill tillaga. Maten tillagas långsamt i en jämn och exakt temperatur, utan att du behöver göra något. Resultatet för kött, fisk och kyckling blir smältande mört och saftigt, medan grönsaker bibehåller sin smak och sina viktiga näringsämnen. I det här sous vide-setet från Wilfa får du allt du behöver för att komma igång. Setet innehåller en sous vide-cirkulator, en vakuumförpackare och två plastrullar för vakuumförpackning. Sous vide-cirkulatorn värmer och cirkulerar vattnet, så att din mat värms till rätt temperatur. Den har en kraftfull motor på 1200 watt och justerbar temperatur mellan 20-95°C. Den upplysta LSD-skärmen med inbyggd timer håller dig uppdaterad om inställningar, aktuell temperatur och tid. Du kan cirkulera vattnet antingen medurs eller moturs, samt välja att pumpa vattnet åt sidorna för att skydda ömtålig mat som lax eller ägg och hindra vattenstrålen från att blockeras.  Vakuumförpackaren låter dig packa in och försegla råvaror du vill tillaga med din sous vide, men du kan självklart använda den till mycket mer. Till exempel passar den perfekt för marinering, eftersom vakuumtrycket gör att marinaden absorberas snabbare. En annan fördel är att vakuumförpackning ger din mat upp till fem gånger längre hållbarhet, jämfört med vanlig förvaring. Smak och näringsämen bibehålls på bästa sätt och vakuumet skyddar även mot frysskador när du fryser maten. Vakuumförpackaren har flera program för olika typer av mat och du kan välja mellan normal eller skonsam förpackning. De två vakuumrullarna i plast har storleken 28x300 cm. Fler rullar går enkelt att köpa till i efterhand. Läs mer om specifikationerna för sous vide-setet från Wilfa nedan.
STSV60 Sous Vide Stav
1249 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga läckra, möra rätter med hjälp av STSV60 sous vide-staven från Steba. Den är IPX7-certifierad, vilket innebär att den är vattentät, något som inkluderar de elektroniska delarna. Därmed undgår du eventuella fuktskador i elektroniken. Apparaten cirkulerar 8 liter vatten i minuten och har en temperaturprecision på 0,1°C. Utöver detta värmer den upp 20 liter vatten till 56°C på ca 45 minuter, och temperaturen kan regleras från 25-90°C.

Denna sous vide-stav har fyra automatiska program, vilket gör den lätt att använda. Därtill är den enkel att förvara och kan smidigt plockas undan när den inte används. Modellen är utrustad med belyst LCD-display som visar aktuell temperatur samt en timer på upp till 99 timmar. Använd sous vide-staven i en gryta med minst 15 cm djup. ett LED-ljus anger om den värmer upp (blå), tillagar (grön) eller är färdig (röd).

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.