Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Sous vide-set med cirkulator och vakuumförpackare

Detta set innehåller en sous vide-cirkulator och en vakuumförpackare, vilket gör det enkelt att tillaga mat med precision hemma. Sous vide-metoden innebär att maten tillagas i vakuumpåsar i ett vattenbad med exakt temperaturkontroll, vilket ger jämna och saftiga resultat.

1478 kr

Köksmaskiner
Köksredskap
Sous Vide
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Anova Vakuumpåsar 50 st, pre-cut
349 kr
Bagaren och Kocken
Vakuumpåsar från Anova Precision passar perfekt till Anova Precision vakuumförpackare och ger dig en otroligt effektiv försegling. Här ingår 50 st påsar som smidigt rivs av från varandra och mäter 22 cm x 30 cm. Påsarna kan motstå temperaturer från -20°C till 99°C och passar extra bra till användning i en sous vide. Vakuumpåsarna är tillverkade i 100 % livsmedelssäker och BPA-fri plast, som har en hållbar konstruktion i sju lager. Det betyder att du med lätthet kan lämna påsarna, fyllda med mat, i din sous vide i flera dagar. Påsarna kan också förvaras i kyl och frys, om du inte ska tillaga råvarorna direkt. Därefter är det bara att flytta påsarna direkt från kyl/frys till din sous vide.
VacuChef 77 vakuumpackare
13455 kr
Bagaren och Kocken

Lägg vakuumpackat kött eller grönsaker i sous vide vid låg temperatur under längre tid och få ett perfekt mört, saftigt och smakrikt resultat. Samtidigt bibehålls vitaminer och mineraler, så att maten även är hälsosam. Detta uppnås med hjälp av VacuChef 77 från Caso, som är en helautomatisk vakuumpackare med en kapacitet på 11,5 liter.

När man vakuumpackar mat kommer den också hålla sig färsk upp till åtta gånger så lång tid. VacuChef 77 är gjord för påsar med en bredd på 30 cm. och den har en strak, professionell vakuumpump (77 liter/min). Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål och har ett transparent lock av plexiglas. Följ med i processen och justera tiden med hjälp av den digitala displayen.

Professional Stand-up vakuumpåsar 25 st
228 kr
Bagaren och Kocken

Med Casos vakuumpåsar kan du förvara och bevara dina livsmedel på ett innovativt sätt. Dessa påsar är utformade för att kunna användas och förvaras stående, vilket gör dem enkla att fylla eftersom de står stadigt på bordet. De går också att använda för att vakuumpacka vätskor eller flytande livsmedel.

I setet får du påsar i tre olika storlekar: 12 påsar på 20 x 30 centimeter, åtta påsar på 25 x 35 centimeter och fem påsar på 30 x 40 centimeter. Alla 25 påsar har samma djup på 14 centimeter. Påsarnas tjocklek är 150 mikron, vilket gör dem idealiska för kött eller fisk med ben, och det mönstrade ytskiktet gör dem dessutom 10% tätare. Påsarna kan enkelt värmas upp i mikrovågsugnen upp till 70 grader och tål även diskmaskin. De är också utmärkta för sous vide-matlagning och kan kokas vid 100 grader.

Som en extra bonus får du hjälp av Caso Food Manager app och Casos speciellt utvecklade QR-etiketter, så att du lättare kan hålla koll på vad du förvarar.

Vakuumförpackare
997 kr
Bagaren och Kocken

Förvara dina matvaror under längre tid med hjälp av en vakuumförpackare från Anova. Den kombinerar snabbt luftutsug, pålitlighet, säker vakuumförsegling och kompakt design, som ger dig en effektiv produkt och som lätt kan förvaras i antingen lådan eller skåpet när den inte används. Maten skyddas bl.a. mot frost när den packas i vakuum och den behåller näringsämnen under längre tid.

Använd vakuumförpackaren när du vill tillaga mat med din sous vide. På så sätt får du fler smakfulla rätter som du imponerar på både gäster och familj med. Förpackaren är lätt att använda och kräver i princip bara att du trycker på en knapp.

Caso Rullplast 40x1000cm, 1 st
349 kr
Bagaren och Kocken
Det är inte svårt att hålla sin mat färsk länge när man har rätt utrustning. Med rullplast från Caso behöver man inte tänka på frostskador eller att vitaminer och mineraler försvinner. Strukturen i plasten säkrar optimalt vakuum och ger en stabil svetsning. Plasten tål sjudande vatten och är bra till både sous vide och tillagning i mikrovågsugn.
SV 75 Sous Vide-stav
1619 kr
Bagaren och Kocken

Vill du kunna tillaga mört och smakfullt kött som aldrig förr bör du skaffa dig en sous vide-stav från Steba. Med en sous vide bevarar du råvarornas smak och vitaminer mer än med någon annan metod. SV 75-staven är vattenresistent enligt IPX 7 och den kan vräma upp 20 liter vatten upp till 56°C på ca 45 minuter med en avvikelse på bara 0,1°C. Dessutom cirkulerar vattnet med 12 liter i minuten och den har en en precis temperaturreglering på upp till 90°C.

Sous vide-staven sparar på plats i köket samtidigt som den är både praktisk och funktionell. Den kan användas i alla typer av grytor eller liknande som är minst 15 cm djupa.

Sous Vide + Vakuumförpackare Deluxe
1999 kr
Bagaren och Kocken

Ta dina sous vide-kunskaper till en ny nivå med paketet NOD Sous Vide Deluxe, bestående av kvalitetsprodukter som levererar professionella resultat direkt i ditt kök.

NOD Sous Vide är en slimmad och tyst modell med en effekt på 1200 watt, som snabbt och jämnt värmer upp 8-10 liter vatten till önskad temperatur. Du kan anpassa tillagningstiden helt efter dina egna behov tack vare den justerbara timern upp till 99 timmar.

Med NOD Sous Vide-behållare på 10 liter kan du enkelt tillaga större ingredienser utan att behöva dela dem. Behållaren är tillverkad av slitstark polykarbonat och tål varmt vatten upp till 100°C.

Den medföljande vakuumförpackaren är inte bara bra för sous vide, utan skyddar också din mat mot bakterier, mögel och frostskador när du förvarar den, så att maten bibehåller sin kvalitet och håller längre. NOD vakuumpåsar är av hög kvalitet och tål temperaturer från frysning till vattenbad upp till 90°C. Du får med rullar i två storlekar, 20 och 28 cm, som du enkelt klipper till önskad längd.

Med NOD Sous Vide Deluxe får du enkelhet, precision och kvalitet, så att du kan uppnå de bästa sous vide-resultaten och bjuda på otroligt goda rätter i köket.

Sous Vide Precision Circulator
1254 kr
Bagaren och Kocken
Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig. Med Champion Sous Vide CHSV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bästa av allt - det är otroligt enkelt.
 
Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt.  Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C  tack vare att den cirkulerar vattnet. 
Rymmer upp till 15 liter
 
Med en stilren design och smart konstruktion är det en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget i rostfritt stål på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.
SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC 200 vakuumpackare
2817 kr
Bagaren och Kocken

Paketet innehåller den precisa Steba SV80 WiFi sous viden, som garanterar exakt temperatur i upp till 99 timmar. Den helautomatiska vakuumpackaren Caso VC 200 ingår också i paketet. Den ser till att försegla maten säkert. Vakuumpackaren håller maten färsk under en längre tid vilket gör den ideal vid marinering. 

Sous viden ger dig möjlighet till många olika tillagningmetoder, vilket gör det lätt att förbereda mört och smakfullt kött. Den enda kravet är att grytan som används ska vara minst 15 cm. djup. Sist men inte minst så ingår 200 st. isoleringsbollar som minskar värmeförlusten med upp till 90%. Du kan enkelt övervaka matlagningen på den användarvänliga LCD-skärmen på Steba SV80 WiFi.

Classic Vakuumlåda i Rostfritt Stål
28995 kr
Bagaren och Kocken

Smeg har utvecklat en elegant vakuumlåda i deras Classic-serie. Tillverkad i rostfritt stål framstår lådan som enkel och stilfull. Vakuumförpackad mat använder man alltid till matlagning med sous vide, och denna låda passar utmärkt till just detta. Påsar ingår, både till förvaring och sous vide-tillagning.

Lådan har 4 nivåer och ett specialprogram för marinering. Locket till vakuumlådan är tillverkat i härdat glas och själva lådan har en push/pull-funktion. Maximal belastning är 85 kg och maximal vikt invändigt får inte överstiga 15 kg. Pumpen har en kapacitet på 4 mc/h.

 

Sous Vide med WIFI
1699 kr
Bagaren och Kocken

Med en sous vide i köket blir det enkelt att servera fantastiska smakupplevelser. Denna praktiska innovation har sina rötter i det franska köket och är en hjälpsam metod som ser till att tillaga dina råvaror till perfektion – varje gång! Tricket är att först vakuumförpacka din mat innan du sänker ner den i ett perfekt tempererat vatten, vilket är exakt det som sous vide-maskinen hjälper dig med. Denna modell från tyska Steba heter SV 80 och är en högkvalitativ sous vide-cirkulator som dessutom har en praktisk Wi-Fi-funktion (kun ved 2,4 gHz), vilket tillåter dig att hantera maskinen även via mobilen! Du får full kontroll över hela processen även när du inte befinner dig i köket, och kan enkelt imponera på vännerna med perfekt tillagade köttbitar, laxfiléer eller grönsaker. 

Du ställer enkelt in den önskade temperaturen med hjälp av den digitala LED-displayen och kan även ta hjälp av en timer (upp till 99 timmar!). På 45 minuter kan du till exempel värma upp hela 20 liter vattnet till 56° grader och denna cirkulator kan smidigt hantera upp till 12 liter vatten i minuten. Du kan välja temperaturer upp till 90° grader och SV 80 har endast en avvikelse på 0,1° grader, vilket ger otroligt exakta resultat. Du kommer snabbt se att Seba sous vide blir en favorit i köket som alltid levererar fantastiska resultat! 

SV50 Sous Vide Cirkulator
1499 kr
Bagaren och Kocken

Med Steba SV50 sous vide cirkulator blir du ett proffs i köket och får ett perfekt resultat varje gång.

Den franska termen sous vide betyder "i vakuum", och det är så maten tillagas med denna apparat. Maten försluts i lufttäta påsar och sänks sedan ner i ett vattenbad som ställs in till en precis temperatur.

Ger dig en precis temperaturinställning upp till 90 grader med en avvikelse på max 0,5 grader. LCD-display och effekt på 800 watt. Dessutom försedd med en timer på upp till 99 timmar.

Höjd: 37,5 cm 

 

Sous Vide-paket
2499 kr
Bagaren och Kocken
Detta är det perfekta paketet för dig som vill testa på sous vide. Då får en Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare och vakuumpåsar. Allt du behöver för att bli en sous vide-expert!
 
Vad är Sous Vide? Hur gör man Sous Vide?
Sous vide betyder "under vakuum" på franska och det innebär att man tillagar maten vid låg och precis temperatur under en längre period, alltså en slags långtidstillagning. Det bästa är att förpacka maten i förseglade vakuumpåsar som man lägger i en gryta eller kastrull, sen fäster du bara din sous vide-maskin på kanten. Sous vide-kokare är en speciell slags köksmaskin som håller precis rätt temperatur på maten och resultatet blir utsökt varje gång. Missa inte denna utsökta trend!
 
Innehåller:
Champion Sous Vide Precision Circulator
Champion Vakuumförpackare
Champion Vakuumpåsar 50-pack 20x30 cm
25 stk. 40 x 60 cm. Vakuumpåsar
329 kr
Bagaren och Kocken

Om du vakuumförpackar din mat så håller den längre. Med Caso vakuumpåsar kan du skydda din mat mot frostskador och ge den längre hållbarhet. Vakuumpåsarna är idealiska till sous vide, men är även bra till mikrovågsugn och tål upp till 100°C. Den starka och tåliga strukturen ger optimalt vakuum.

Vakuumpåsarna passar till Caso modellerna: VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom passar de till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

Vakuum VC 100
1199 kr
Bagaren och Kocken

Få ut så mycket som möjligt av din mat. Genom att vakuumförpacka maten håller den längre och skyddas från att få frostskador i frysen. Om du t.ex ska marinera kött är det optimalt att göra det i en vakuumförpackad påse då köttet suger i sig ännu mer smak och blir extra gott och smakrikt. Du kan enkelt reglera vakuumstyrkan vilket är perfekt för känsliga matvaror. Den här vakuumförpackaren från Caso har fler smarta funktioner som; elektronisk temperaturkontroll, helautomatisk vakuumprocess och tätning samt en avtagbar vakuumkammare. Oavsett vilken längd du väljer att ha på påsen är max. rullbredd alltid 30 cm.

 

VacuChef 40 vakuumpackare
3571 kr
Bagaren och Kocken

Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.

VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.