Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Sous Vide-paket

Med detta paket kan du enkelt komma igång med sous vide-matlagning. Paketet innehåller en precisionscirkulator, en vakuumförpackare och vakuumpåsar. Allt du behöver för att tillaga maten perfekt.

2499 kr

Köksmaskiner
Köksredskap
Sous Vide
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
SV2 Sous Vide 10L cirkulation
2714 kr
Bagaren och Kocken

Sous vide är metoden för dig som vill laga mat med perfektion varje gång. Metoden som går ut på att du vakuumförpackar maten och sedan tillagar den i ett vattenbad ger dig precisa temperaturer varje gång.

Steba SV2 rymmer 10 liter och cirkulerar vattnet för att ge bästa resultat. Elektronisk temperaturkontroll på upp till 99 grader. Knappar enkla att hantera och försedd med LCD-display.

Effekt: 800 watt

Mått:

Höjd: 25 cm
Bredd: 38 cm
Djup: 22 cm 

Vakuumförpackare
599 kr
Bagaren och Kocken

NOD vakuumförpackare är ett oumbärligt tillskott i köket hos det svinnsmarta hushållet. Genom att förpacka maten i lufttäta påsar skyddar du den mot bakterier, mögel och frysbränna, vilket i sin tur gör att maten håller sig fräsch längre.

Vakuumförpackaren har en kompakt och stilren design som enkelt får plats i köket. Den har en knapp som kombinerar vakuumfunktion och försegling, så att du snabbt och smidigt kan förpacka maten. Du kan välja mellan vakuumplastrullar och färdiga påsar.

Tips:
Om du använder en rulle: se till att försegla änden innan du klipper av rullen till önskad längd.

Om du ska vakuumförpacka mat med vätska i: se till att ha extra god marginal mellan råvaran och vakuumförpackaren och att hänga påsen över kanten för att undvika att vätska sugs in i maskinen.

Om du ska vakuumförpacka något för sous vide kan det vara en bra idé att packa in råvarorna i dubbla påsar. Det gäller särskilt om du ska tillaga styckningsdetaljer på ben, eftersom benen lätt kan sticka hål i påsen.

Complete Seal vakuumförpackare
1390 kr
Bagaren och Kocken

Vakuumförpackaren Complete Seal från OBH Nordica är ett utmärkt val för dig som gärna sparar tid och pengar och som vill undvika matsvinn. Genom att vakuumförpacka din mat kan du få den att hålla upp till fem gånger så länge, samtidigt som den behåller näringsvärde, smak och konsistens. Du kan dessutom förvara dem i både kyl och frys. På så vis kan du storhandla på extrapris eller göra storkok som håller länge. Det är även bra för dig som gärna plockar svamp eller bär, så att du lugnt kan ta tillvara på det skogen och trädgården har att erbjuda.

Till Complete Seal vakuumförpackare ingår ett startkit med 5 påsar och 1 rulle så att du snabbt kan komma igång. Påsarna kan köras i mikrovågsugn samt med sous vide. Tack vare vakuumförpackarens stilrena design kan du utan problem låta den stå framme på köksbänken. Den är lätt att använda med en smidig sidolåsfunktion, och har även en pulsfunktion så att även ömtåliga råvaror kan förpackas med bibehållen kvalitet.

4Cast Flyt Fluglina
699 kr
AstroSweden
När du kastar med den här linan första gången, kommer du genast känna att den koncentrerade och samtidigt välbalanserade viktfördelningen i klumpen laddar upp spöt och levererar superb linkontroll med en mjuk och lätt fördröjd överrullning av spetsen.
50 st vakuumpåsar
249 kr
Bagaren och Kocken

När matvaror vakuumförpackas kan de hålla sig färska i upp till 8 gånger så lång tid än om de förvaras i vanliga plastpåsar. I detta paket från Wilfa får du 50 vakuumpåsar på 20 x 30 cm som passar utmärkt till en sous vide och allmän matförvaring för att minska hushållets matsvinn.

Fast Vac 500 vakuumförpackare
1850 kr
Bagaren och Kocken

Gör något bra för di matbudget och undvik matsvinn med Fast Vac 500 vakuumförpackare från Caso. Att vakuumförpacka mat förlänger dess hållbarhet väsentligt och allt från kött till chips håller sig färskt längre. Fast Vac 500 levereras med två vakuumrullar på 2 x 300 cm respektive 28 x 300 cm, och maskinen är designad med integrerad kniv som lätt skär loss den färdigpackade påsen. Förutom att förlänga hållbarheten är en vakuumförpackare också ett måste i det moderna köket och för den populära sous vide-metoden, i vilken den vakuumpackade maten tillagas på en konstant temperatur för ett otroligt mört resultat.

Pröva också att marina maten med hjälp av vakuum och upplev hur smaken intensifieras. Fast Vac 500 är utrustad med Casos patenterade lås, som bland annat gör det möjligt att försegla redan öppnade påsar igen, i deras originalförpackning.  

Vakuumpåsar 50 st.
199 kr
Bagaren och Kocken

Dessa vakuumpåsar från Champion mäter 28x30 cm och har en kapacitet på cirka 800 ml. Påsarna är tillverkade i plast som godkänts av EUs Food Contact Materials och REACH-förordningen. Vakuumpåsar används till Sous Vide, men passar också utmärkt när du villa förvara ingredienser och matvaror under längre tid. Pröva själv med kött, grönsaker och frukt. 

Tips: Om du hackar frukt och vakuumförpackar det, kan du enkelt ta med den med matlådan m.m. 

 

 

Fresh & Save vakuumpåsar 10 st 1,25 liter
97 kr
Bagaren och Kocken

Fresh & Save vakuumpåsar från Zwilling passar perfekt till din Sous Vide, marinering och för att hålla maten färsk samt mer smakrik. Därtill bidrar de till att bevara vitaminer och mineraler, detta tack vare det vakuum som skapas. Påsarna är tillverkade i BPA-fri plast och är värmebeständiga upp till 100°C, vilket gör att de passar bra till matlagning med Sous Vide. Påsarna tål mikrovågsugn och frys.

Detta set innehåller 10 st påsar i storlek S, och har en kapacitet på 1,25 liter och mäter 23 x 20 cm. När maten är placerad i påsarna sätts vakuumpumpen på ventilen. På några sekunder skapas ett vakuum och därefter kan påsarna placeras i t.ex. kylskåp eller frys. Påsarna är återanvändningsbara och bör diskas för hand. Du kan också ladda ner den smarta Zwilling-appen för att hitta recept samt information om innehållets hållbarhet.

 

Caso Foliepåsar för vakuummaskin 100 st, 30x40 cm
239 kr
Bagaren och Kocken
De här foliepåsarna för vakuummaskin från tyska Caso kan användas med alla vakuummaskiner, men är särskilt utvecklade för användning ihop med kammarvakuummaskin. Du fyller då påsen med det du önskar förvara och placerar påsen i maskinen, som sköter resten. Till skillnad från många andra vakuumpåsar är de här påsarna släta, vilket gör dem kompatibla även med större kammarvakuummaskiner. Tack vare påsarnas tjocklek på 70 my är de extra tåliga, så att du kan vakuumförpacka mat med ben och andra stora råvaror utan problem. De tål även att kokas enligt följande råd: vid 40°C max 24 timmar, vid 70°C max två timmar och vid 100°C max 15 minuter. Du kan alltså använda påsarna för tillagning med sous vide på låg temperatur under en längre tid. Påsarna levereras i set om 100 påsar och finns i flera storlekar. Tillverkade av BPA-fri plast.
Fresh & Save vakuum startset 7 delar, glas
865 kr
Bagaren och Kocken

Håll maten färsk längre, marinera råvaror och undvik matsvinn - allt detta tack vare Fresh & Save startsetet från Zwilling. När maten förvaras under vakuum kommer vitaminer och mineraler att bevaras och det är en perfekt lösning om man vill kunna tillaga mat i en Sous Vide. Detta mångsidiga set består av 7 delar: en vakuumpump inkl. USB-kabel, två vakuumpåsar S (1.25 liter), två vakuumpåsar M (4 liter), en 0,9 liters glasbehållare med lock och en 2 liters glasbehållare med lock.

Maten placeras i en behållare eller vakuumpåsar, låt innehållet svalna och placera vakuumpumpen på locket. På några sekunder kommer ett vakuum skapas och behållaren/påsen kan läggas i kylskåpet, frysen eller i mikrovågsugnen. Både behållare och påse tål mikro och frys. Behållarna tål dessutom maskindisk och användning i ugn på upp till 180°C, medan påsarna är värmetåliga på upp till 100°C. Detta gör påsarna perfekta till en Sous Vide.

2 rullar vakuumpåsar
149 kr
Bagaren och Kocken

Med dessa vakuumpåse-rullar från Champion bestämmer du själv över storleken på dina vakuumpåsar. Klipp av påsen, försegla den ena änden och börja använda den, precis som en vanlig vakuumpåse. Påsarna är återanvändningsbara och tål maskindisk. Du kan använda dem till matlagning i både mikro, sous vide och i vanliga grytor, som ett alternativ till din sous vide. Vakuumpåsarna är naturligtvis godkända av EU:s Food Contact Materials och REACH-förordning.

Mått: 28 x 300 cm. 

 

Vakuumförpackare
997 kr
Bagaren och Kocken

Förvara dina matvaror under längre tid med hjälp av en vakuumförpackare från Anova. Den kombinerar snabbt luftutsug, pålitlighet, säker vakuumförsegling och kompakt design, som ger dig en effektiv produkt och som lätt kan förvaras i antingen lådan eller skåpet när den inte används. Maten skyddas bl.a. mot frost när den packas i vakuum och den behåller näringsämnen under längre tid.

Använd vakuumförpackaren när du vill tillaga mat med din sous vide. På så sätt får du fler smakfulla rätter som du imponerar på både gäster och familj med. Förpackaren är lätt att använda och kräver i princip bara att du trycker på en knapp.

SV100prof Sous Vide Tilbereder
2570 kr
Bagaren och Kocken

Ett riktigt proffsverktyg från Steba. SV100 pro sous vide är för dig som söker perfektion i köket. 

Sous vide är franska och betyder "i vakuum". Metoden är lika smart som enkel. Maten vakuumförpackas i en lufttätpåse och sänks sedan ned i ett uppvärmt vattenbad. Ger ett väldigt gott resultat tack vare den precisa temperaturen metoden ger.

SV100 Pro passar alla typer av grytor med minst 15 centimeters djup och värmer enkelt upp 30 liter vatten. På LCD-displayen ställer du din önskade temperatur mellan 5-99 grader. 

 

Effekt: 1500 watt

Höjd: 32 cm 

Sous Vide Precision Circulator
1254 kr
Bagaren och Kocken
Vill du också kunna bjuda på den där perfekt tillagade köttbiten som annars bara går att få på de finare restaurangerna? Då har vi det perfekt hjälpmedlet för dig. Med Champion Sous Vide CHSV310 kan du laga fantastisk mat hemma med samma resultat som på stjärnkrogen. Det bästa av allt - det är otroligt enkelt.
 
Sous Vide betyder "under vakuum" och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt.  Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C  tack vare att den cirkulerar vattnet. 
Rymmer upp till 15 liter
 
Med en stilren design och smart konstruktion är det en produkt du kommer vilja använda om och om igen. Den tydliga displayen visar aktuell temperatur och hur länge det är kvar på den tid du ställt in. Reglaget i rostfritt stål på sidan av displayen används för att enkelt ställa in önskad temperatur. Den smarta klammern på baksidan gör att du kan fästa Sous Vide-maskinen på alla typer av behållare utan problem.
Nordica Immersion Pro+ sous vide
1599 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga spännande maträtter till perfektion, på samma sätt som du får på restaurang tack vare Immersion Pro+ sous vide från OBH Nordica. Immersion Pro+ ser till att cirkulera vattnet för en precis och konstant temperatur och du kan själv välja temperatur mellan 25-90° C. Samtidigt är det möjligt att ställa in timern på upp till 72 timmar. Den funktionella sous vide kan användas i grytor och behållare med en kapacitet på 5-20 liter.

Lägg dina ingredienser i en vakuumpackad vakuumpåse för att tillaga i sous viden. Detta ser även till att mineraler, vitaminer och smak bevaras på bästa möjliga sätt, och du kan vara säker på att resultatet blir mört. Dessutom är Immersion Pro+ IPX-certifierad, vilket innebär att apparaten är helt vattentät.

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.

VacuChef 50 vakuummaskin, silver/svart
6528 kr
Bagaren och Kocken

VacuChef 50 är en högkvalitativ kammarvakuummaskin från tyska Caso, nu i en djupare design än de övriga i samma serie. Maskinens invändiga djup mäter 22 centimeter, vilket gör det enkelt att vakuumera burkar med sylt, marmelad och mer genom att bara placera burken i maskinen.

Att vakuumförpacka livsmedel förlänger hållbarheten och gör att maten håller sig färsk mycket längre, vilket både är praktiskt och hjälper dig att minska matsvinn. Vakuumera påsar påsar för kompakt förvaring, förläng hållbarheten på mat i behållare och burkar och förbered för sous vide-rätter – vakuummaskinen är bra till mycket.

Tack vare den kraftfulla vakuumpumpen på 70 liter per minut och ett vakuumtryck på 0,95 bar vakuumerar maskinen påsar på bara ett par sekunder, med en täthet på 100%. Vakuumtiden kan variera från 5-60 sekunder och förseglingen av påsar från 3-9 sekunder. Just den här maskinen är utrustad med dubbla svetstrådar på 2 millimeter och kan försegla påsar som är upp till 30 centimeter breda, oavsett längd.

Vakuummaskinen styrs enkelt via den intuitiva touchpanelen på framsidan, där du även kan följa det aktuella vakuumvärdet på insidan. Maskinen är tillverkad av rostfritt stål, med ett lock i robust härdat glas med soft close-funktion. Tätningslisten över kanten är avtagbar och maskinen är mycket enkel att rengöra. Till maskinen medföljer en vakuumslang för vakuumbehållare samt 30 stycken vakuumpåsar 28x25 centimeter med förseglad kant.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.