Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Sous Vide Precision Circulator

Med en sous vide kan du tillaga mat på ett sätt som tidigare bara var möjligt på restaurang. Genom att vakuumförpacka maten och sänka ner den i ett tempererat vattenbad får du ett fantastiskt resultat. Maskinen håller en jämn temperatur och sköter sig själv.

1254 kr

Köksmaskiner
Sous Vide
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Precision Chamber vakuumförpackare
4203 kr
Bagaren och Kocken

Professionella kockar föredrar vakuumförpackare med kammare för deras förmåga att skapa en lufttät försegling, särskilt vid försegling av vätskor utan att det blir rörigt. Med Anova Precision™ Chamber Vacuum Sealer kommer denna avancerade teknik till hemmaköket till en bråkdel av kostnaden. Med flera förinställda lägen kan du enkelt försegla mycket mer än bara mat och få professionella resultat varje gång.

Caso VC 300 Pro vakuumförpackare
1699 kr
Bagaren och Kocken
Få ut så mycket som möjligt av dina matvaror. Om du förvarar dem vakuumförpackade så håller de sig färska längre. Med Caso VC 300 Pro Vakuumförpackare kan du skydda maten från frostskador samtidigt som det är idealiskt vid marinering av kött. Vakuumförpackaren har två svetstrådar och en variabel vakuumstyrka som du kan ställa in manuellt. På det sättet kan du ta höjd för mjuka och tryckkänsliga matvaror. Svetstiden är också variabel, så det finns till både den torra och blöta maten.
SV50 Sous Vide Cirkulator
1499 kr
Bagaren och Kocken

Med Steba SV50 sous vide cirkulator blir du ett proffs i köket och får ett perfekt resultat varje gång.

Den franska termen sous vide betyder "i vakuum", och det är så maten tillagas med denna apparat. Maten försluts i lufttäta påsar och sänks sedan ner i ett vattenbad som ställs in till en precis temperatur.

Ger dig en precis temperaturinställning upp till 90 grader med en avvikelse på max 0,5 grader. LCD-display och effekt på 800 watt. Dessutom försedd med en timer på upp till 99 timmar.

Höjd: 37,5 cm 

 

STSV60 Sous Vide Stav
1249 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga läckra, möra rätter med hjälp av STSV60 sous vide-staven från Steba. Den är IPX7-certifierad, vilket innebär att den är vattentät, något som inkluderar de elektroniska delarna. Därmed undgår du eventuella fuktskador i elektroniken. Apparaten cirkulerar 8 liter vatten i minuten och har en temperaturprecision på 0,1°C. Utöver detta värmer den upp 20 liter vatten till 56°C på ca 45 minuter, och temperaturen kan regleras från 25-90°C.

Denna sous vide-stav har fyra automatiska program, vilket gör den lätt att använda. Därtill är den enkel att förvara och kan smidigt plockas undan när den inte används. Modellen är utrustad med belyst LCD-display som visar aktuell temperatur samt en timer på upp till 99 timmar. Använd sous vide-staven i en gryta med minst 15 cm djup. ett LED-ljus anger om den värmer upp (blå), tillagar (grön) eller är färdig (röd).

Fresh & Save vakuum startset 7 delar, glas
865 kr
Bagaren och Kocken

Håll maten färsk längre, marinera råvaror och undvik matsvinn - allt detta tack vare Fresh & Save startsetet från Zwilling. När maten förvaras under vakuum kommer vitaminer och mineraler att bevaras och det är en perfekt lösning om man vill kunna tillaga mat i en Sous Vide. Detta mångsidiga set består av 7 delar: en vakuumpump inkl. USB-kabel, två vakuumpåsar S (1.25 liter), två vakuumpåsar M (4 liter), en 0,9 liters glasbehållare med lock och en 2 liters glasbehållare med lock.

Maten placeras i en behållare eller vakuumpåsar, låt innehållet svalna och placera vakuumpumpen på locket. På några sekunder kommer ett vakuum skapas och behållaren/påsen kan läggas i kylskåpet, frysen eller i mikrovågsugnen. Både behållare och påse tål mikro och frys. Behållarna tål dessutom maskindisk och användning i ugn på upp till 180°C, medan påsarna är värmetåliga på upp till 100°C. Detta gör påsarna perfekta till en Sous Vide.

Sous Vide startpaket
1299 kr
Bagaren och Kocken

Låt NOD Sous Vide startpaket vara din väg till perfekta resultat i köket – varje gång. NOD Sous Vide är en nätt och tyst modell, som enkelt och säkert låter dig värma 8-10 liter vatten till önskad temperatur tack vare den kraftfulla effekten på 1200 watt. Tillagningstiden kan justeras från 0 till 99 timmar för att möta dina behov och preferenser. Sedan är det bara att njuta av möra och saftiga köttbitar, fisk, ägg, grönsaker och mycket mer.

När du vill laga mat med sous vide-metoden behöver du en rymlig behållare, även den största kastrullen i köket räcker ofta inte till. Här kommer NOD Sous Vide-behållare väl till pass. Behållaren rymmer nämligen hela 10 liter och är tillverkad av polykarbonat som tål varmt vatten upp till 100°C. Den generösa storleken gör att du enkelt kan tillaga stora eller hela ingredienser, som normalt skulle behöva skäras innan tillagning. Behållarens lock har en öppning med en diameter på 7 centimeter. Den passar med de flesta sous vide-modeller, inklusive Annova, Champion och självklart även NOD. Med NOD Sous Vide startpaket får du en effektiv helhetslösning som låter dig uppnå professionella resultat hemma i ditt eget kök.

Vakuumpåsar 50-pack 20x30 cm
170 kr
Bagaren och Kocken
Med Champion vakuumpåsar kan du vakuumförpacka önskat livsmedel på ett säkert och hållbart sätt. Påsarna kan användas i mikrovågsugn samt i sjudande vatten och är exemplariska vid Sous Vide-matlagning.
 
Påsarna kan återanvändas och tål att diskas i diskmaskin. Passar bl.a. till Champion Vakuumförpackare (art.nr: CHVF210). Givetvis är Champions vakuumpåsar godkända enligt EU´s Food Contact Materials (1935/2004/EG) samt REACH-förordningen (EG 1907/2006).
CHVF410 Vakuumförpackare
1279 kr
Bagaren och Kocken

Helautomatisk och högklassig vakuumförpackare - det idealiska hjälpmedlet när du snabbt vill marinera kött eller andra livsmedel. Maskinen kan användas såväl för hemmabruk som för kommersiellt bruk och har en kapacitet på hela 20L/minut. Utrustats med dubbla pumpar för att klara av hög belastning och ”pulse”-funktion för att manuellt kontrollera vakuumet i påsen. 

Champion CHVF410 har både integrerad rull-hållare och folie-skärare för enklast möjliga användning. Med Champion vakuumförpackare kan du bevara livsmedel upp till 7 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Använd din vakuumförpackare hemma i köket och du kommer snart att upptäcka hur praktisk och mångsidig den är.

Levereras med 1st 30x300cm premium vakuumrulle.

Wilfa SVB1-1200S sous vide-kit
2264 kr
Bagaren och Kocken
Att laga mat med sous vide hjälper dig att bevara både nyttiga näringsämnen och goda smaker i maten. Sous vide betyder "under vakuum" på franska och är en tillagningsmetod för långsam värmebehandling av mat. Det kan låta avancerat, men är faktiskt ganska enkelt. Allt du behöver är rätt tillbehör och de ingredienser du vill tillaga. Maten tillagas långsamt i en jämn och exakt temperatur, utan att du behöver göra något. Resultatet för kött, fisk och kyckling blir smältande mört och saftigt, medan grönsaker bibehåller sin smak och sina viktiga näringsämnen. I det här sous vide-setet från Wilfa får du allt du behöver för att komma igång. Setet innehåller en sous vide-cirkulator, en vakuumförpackare och två plastrullar för vakuumförpackning. Sous vide-cirkulatorn värmer och cirkulerar vattnet, så att din mat värms till rätt temperatur. Den har en kraftfull motor på 1200 watt och justerbar temperatur mellan 20-95°C. Den upplysta LSD-skärmen med inbyggd timer håller dig uppdaterad om inställningar, aktuell temperatur och tid. Du kan cirkulera vattnet antingen medurs eller moturs, samt välja att pumpa vattnet åt sidorna för att skydda ömtålig mat som lax eller ägg och hindra vattenstrålen från att blockeras.  Vakuumförpackaren låter dig packa in och försegla råvaror du vill tillaga med din sous vide, men du kan självklart använda den till mycket mer. Till exempel passar den perfekt för marinering, eftersom vakuumtrycket gör att marinaden absorberas snabbare. En annan fördel är att vakuumförpackning ger din mat upp till fem gånger längre hållbarhet, jämfört med vanlig förvaring. Smak och näringsämen bibehålls på bästa sätt och vakuumet skyddar även mot frysskador när du fryser maten. Vakuumförpackaren har flera program för olika typer av mat och du kan välja mellan normal eller skonsam förpackning. De två vakuumrullarna i plast har storleken 28x300 cm. Fler rullar går enkelt att köpa till i efterhand. Läs mer om specifikationerna för sous vide-setet från Wilfa nedan.
Nordica Immersion Pro+ sous vide
1599 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga spännande maträtter till perfektion, på samma sätt som du får på restaurang tack vare Immersion Pro+ sous vide från OBH Nordica. Immersion Pro+ ser till att cirkulera vattnet för en precis och konstant temperatur och du kan själv välja temperatur mellan 25-90° C. Samtidigt är det möjligt att ställa in timern på upp till 72 timmar. Den funktionella sous vide kan användas i grytor och behållare med en kapacitet på 5-20 liter.

Lägg dina ingredienser i en vakuumpackad vakuumpåse för att tillaga i sous viden. Detta ser även till att mineraler, vitaminer och smak bevaras på bästa möjliga sätt, och du kan vara säker på att resultatet blir mört. Dessutom är Immersion Pro+ IPX-certifierad, vilket innebär att apparaten är helt vattentät.

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.

Enfinigy sous vide
1268 kr
Bagaren och Kocken

Att tillaga sina råvaror med en sous vide behöver inte vara svårt, speciellt inte när du använder dig av Enfinigy sous viden från Zwilling. Det här är en kompakt och praktisk sous vide som hjälper dig tillaga dina råvaror till perfektion medan du kan fokusera på de andra delarna i matlagningen. Den inbyggda timern ser till att meddela dig när sous viden är klar och råvarorna tillagade. Maskinen stängs av automatiskt av enligt den tid som du har angett och du kan på så vis styra över tillagningstiden.

Den har en noggrannhet på +/- 0,1°C - 0,2°C och kan ställas in på upp till 90°C. Önskad temperatur väljer du enkelt i 0,5°C intervall via den intuitiva LED-touch-displayen som visar både temperatur och tid. Undersidan av sous viden har en plastkomponent för att den inte ska repa dina grytor och stekpannor. Den långa sladden på 1,25 meter gör att du kan placera grytan med sous viden på ett lämpligt ställe i köket.

Champion Slowcooker, 4,5 liter
509 kr
Bagaren och Kocken
Nu är det slut med bortförklaringarna för att laga hälsosam, god och hemmagjord mat. Med denna slowcooker från Champion blir det lättare än någonsin att tillaga middagen, till både familj och gäster. Lägg ingredienserna i den keramiska grytan, ställ in starttid och längd, välj därefter mellan de olika temperaturinställningarna och tryck på start - resten sköter maskinen! En annan stor fördel med slowcookern är att maten bevarar både smak och aromer bättre vid långsam tillagning. Du slipper hålla ett extra öga på grytan eftersom slowcookern håller en konstant temperatur och aldrig bränner maten. Med den smarta LCD-displayen är det lätt att välja inställning. Slowcookerns Delayed Time Control-funktion gör det också möjligt att ställa in maskinen så att den starta precis när det passar dig. På så sätt kan du enkelt fylla på med ingredienser under morgonen innan jobbet, sätta timern och komma hem till en färdiglagad måltid. Det har aldrig varit lättare än så här!
Classic Vakuumlåda i Rostfritt Stål
28995 kr
Bagaren och Kocken

Smeg har utvecklat en elegant vakuumlåda i deras Classic-serie. Tillverkad i rostfritt stål framstår lådan som enkel och stilfull. Vakuumförpackad mat använder man alltid till matlagning med sous vide, och denna låda passar utmärkt till just detta. Påsar ingår, både till förvaring och sous vide-tillagning.

Lådan har 4 nivåer och ett specialprogram för marinering. Locket till vakuumlådan är tillverkat i härdat glas och själva lådan har en push/pull-funktion. Maximal belastning är 85 kg och maximal vikt invändigt får inte överstiga 15 kg. Pumpen har en kapacitet på 4 mc/h.

 

VacuChef 40 vakuumpackare
3571 kr
Bagaren och Kocken

Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.

VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).

Vakuumpåsar 50 st.
199 kr
Bagaren och Kocken

Dessa vakuumpåsar från Champion mäter 28x30 cm och har en kapacitet på cirka 800 ml. Påsarna är tillverkade i plast som godkänts av EUs Food Contact Materials och REACH-förordningen. Vakuumpåsar används till Sous Vide, men passar också utmärkt när du villa förvara ingredienser och matvaror under längre tid. Pröva själv med kött, grönsaker och frukt. 

Tips: Om du hackar frukt och vakuumförpackar det, kan du enkelt ta med den med matlådan m.m. 

 

 

SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC 200 vakuumpackare
2817 kr
Bagaren och Kocken

Paketet innehåller den precisa Steba SV80 WiFi sous viden, som garanterar exakt temperatur i upp till 99 timmar. Den helautomatiska vakuumpackaren Caso VC 200 ingår också i paketet. Den ser till att försegla maten säkert. Vakuumpackaren håller maten färsk under en längre tid vilket gör den ideal vid marinering. 

Sous viden ger dig möjlighet till många olika tillagningmetoder, vilket gör det lätt att förbereda mört och smakfullt kött. Den enda kravet är att grytan som används ska vara minst 15 cm. djup. Sist men inte minst så ingår 200 st. isoleringsbollar som minskar värmeförlusten med upp till 90%. Du kan enkelt övervaka matlagningen på den användarvänliga LCD-skärmen på Steba SV80 WiFi.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.