
Med en sous vide kan du tillaga mat på ett sätt som tidigare bara var möjligt på restaurang. Genom att vakuumförpacka maten och sänka ner den i ett tempererat vattenbad får du ett fantastiskt resultat. Maskinen håller en jämn temperatur och sköter sig själv.

Med en sous vide i köket blir det enkelt att servera fantastiska smakupplevelser. Denna praktiska innovation har sina rötter i det franska köket och är en hjälpsam metod som ser till att tillaga dina råvaror till perfektion – varje gång! Tricket är att först vakuumförpacka din mat innan du sänker ner den i ett perfekt tempererat vatten, vilket är exakt det som sous vide-maskinen hjälper dig med. Denna modell från tyska Steba heter SV 80 och är en högkvalitativ sous vide-cirkulator som dessutom har en praktisk Wi-Fi-funktion (kun ved 2,4 gHz), vilket tillåter dig att hantera maskinen även via mobilen! Du får full kontroll över hela processen även när du inte befinner dig i köket, och kan enkelt imponera på vännerna med perfekt tillagade köttbitar, laxfiléer eller grönsaker.
Du ställer enkelt in den önskade temperaturen med hjälp av den digitala LED-displayen och kan även ta hjälp av en timer (upp till 99 timmar!). På 45 minuter kan du till exempel värma upp hela 20 liter vattnet till 56° grader och denna cirkulator kan smidigt hantera upp till 12 liter vatten i minuten. Du kan välja temperaturer upp till 90° grader och SV 80 har endast en avvikelse på 0,1° grader, vilket ger otroligt exakta resultat. Du kommer snabbt se att Seba sous vide blir en favorit i köket som alltid levererar fantastiska resultat!

Paketet innehåller den precisa Steba SV80 WiFi sous viden, som garanterar exakt temperatur i upp till 99 timmar. Den helautomatiska vakuumpackaren Caso VC 200 ingår också i paketet. Den ser till att försegla maten säkert. Vakuumpackaren håller maten färsk under en längre tid vilket gör den ideal vid marinering.
Sous viden ger dig möjlighet till många olika tillagningmetoder, vilket gör det lätt att förbereda mört och smakfullt kött. Den enda kravet är att grytan som används ska vara minst 15 cm. djup. Sist men inte minst så ingår 200 st. isoleringsbollar som minskar värmeförlusten med upp till 90%. Du kan enkelt övervaka matlagningen på den användarvänliga LCD-skärmen på Steba SV80 WiFi.

NOD Sous Vide är en slimmad och tystgående modell som ger dig ett perfekt resultat varje gång. Den är enkel att använda och fäster säkert på alla typer av kastruller. Tack vare effekten på 1200 watt kan du snabbt och jämnt värma upp 8-10 liter vatten till önskad temperatur. Du kan dessutom ställa in tiden från 0 till 99 timmar, så att du kan anpassa tillagningen helt efter dina egna behov. Sedan är det bara att njuta av möra och saftiga köttbitar, fisk, ägg, grönsaker och mycket mer.

Professionella kockar föredrar vakuumförpackare med kammare för deras förmåga att skapa en lufttät försegling, särskilt vid försegling av vätskor utan att det blir rörigt. Med Anova Precision™ Chamber Vacuum Sealer kommer denna avancerade teknik till hemmaköket till en bråkdel av kostnaden. Med flera förinställda lägen kan du enkelt försegla mycket mer än bara mat och få professionella resultat varje gång.

Tillaga spännande maträtter till perfektion, på samma sätt som du får på restaurang tack vare Immersion Pro+ sous vide från OBH Nordica. Immersion Pro+ ser till att cirkulera vattnet för en precis och konstant temperatur och du kan själv välja temperatur mellan 25-90° C. Samtidigt är det möjligt att ställa in timern på upp till 72 timmar. Den funktionella sous vide kan användas i grytor och behållare med en kapacitet på 5-20 liter.
Lägg dina ingredienser i en vakuumpackad vakuumpåse för att tillaga i sous viden. Detta ser även till att mineraler, vitaminer och smak bevaras på bästa möjliga sätt, och du kan vara säker på att resultatet blir mört. Dessutom är Immersion Pro+ IPX-certifierad, vilket innebär att apparaten är helt vattentät.
Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.

Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.
VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).

Ta dina sous vide-kunskaper till en ny nivå med paketet NOD Sous Vide Deluxe, bestående av kvalitetsprodukter som levererar professionella resultat direkt i ditt kök.
NOD Sous Vide är en slimmad och tyst modell med en effekt på 1200 watt, som snabbt och jämnt värmer upp 8-10 liter vatten till önskad temperatur. Du kan anpassa tillagningstiden helt efter dina egna behov tack vare den justerbara timern upp till 99 timmar.
Med NOD Sous Vide-behållare på 10 liter kan du enkelt tillaga större ingredienser utan att behöva dela dem. Behållaren är tillverkad av slitstark polykarbonat och tål varmt vatten upp till 100°C.
Den medföljande vakuumförpackaren är inte bara bra för sous vide, utan skyddar också din mat mot bakterier, mögel och frostskador när du förvarar den, så att maten bibehåller sin kvalitet och håller längre. NOD vakuumpåsar är av hög kvalitet och tål temperaturer från frysning till vattenbad upp till 90°C. Du får med rullar i två storlekar, 20 och 28 cm, som du enkelt klipper till önskad längd.
Med NOD Sous Vide Deluxe får du enkelhet, precision och kvalitet, så att du kan uppnå de bästa sous vide-resultaten och bjuda på otroligt goda rätter i köket.

Med dessa vakuumpåse-rullar från Champion bestämmer du själv över storleken på dina vakuumpåsar. Klipp av påsen, försegla den ena änden och börja använda den, precis som en vanlig vakuumpåse. Påsarna är återanvändningsbara och tål maskindisk. Du kan använda dem till matlagning i både mikro, sous vide och i vanliga grytor, som ett alternativ till din sous vide. Vakuumpåsarna är naturligtvis godkända av EU:s Food Contact Materials och REACH-förordning.
Mått: 28 x 300 cm.


Att tillaga sina råvaror med en sous vide behöver inte vara svårt, speciellt inte när du använder dig av Enfinigy sous viden från Zwilling. Det här är en kompakt och praktisk sous vide som hjälper dig tillaga dina råvaror till perfektion medan du kan fokusera på de andra delarna i matlagningen. Den inbyggda timern ser till att meddela dig när sous viden är klar och råvarorna tillagade. Maskinen stängs av automatiskt av enligt den tid som du har angett och du kan på så vis styra över tillagningstiden.
Den har en noggrannhet på +/- 0,1°C - 0,2°C och kan ställas in på upp till 90°C. Önskad temperatur väljer du enkelt i 0,5°C intervall via den intuitiva LED-touch-displayen som visar både temperatur och tid. Undersidan av sous viden har en plastkomponent för att den inte ska repa dina grytor och stekpannor. Den långa sladden på 1,25 meter gör att du kan placera grytan med sous viden på ett lämpligt ställe i köket.


Ett riktigt proffsverktyg från Steba. SV100 pro sous vide är för dig som söker perfektion i köket.
Sous vide är franska och betyder "i vakuum". Metoden är lika smart som enkel. Maten vakuumförpackas i en lufttätpåse och sänks sedan ned i ett uppvärmt vattenbad. Ger ett väldigt gott resultat tack vare den precisa temperaturen metoden ger.
SV100 Pro passar alla typer av grytor med minst 15 centimeters djup och värmer enkelt upp 30 liter vatten. På LCD-displayen ställer du din önskade temperatur mellan 5-99 grader.
Effekt: 1500 watt
Höjd: 32 cm

Servera välsmakande rätter till dina gäster eller till familjen tack vare den smarta SV120 sous viden från Steba. Sous vide-staven är IPX7-godkänd, vilket innebär att den är helt vattentät. Dessutom cirkulerar den 7,5 liter vatten i minuten medan den kan värma upp 30 liter vatten i ca. 45 minuter vid 56° C med avvikelse på max. 0,1° C.
Den effektiva sous viden är utrustad med en LCD-display med lampa, som visar den aktuella temperaturen samt tillagningstiden. Timer-funktionen kan ställas in på upp till 99 timmar. Denna sous viden är dessutom utrustad med precis temperaturstyrning upp till 90° C och kan användas i alla behålla med en höjd på 15 cm. Sous vide-staven har en kompakt design som är platseffektiv, enkel att använda och enkel att rengöra. Upplev smak, arom och mörhet i världsklass tack vare den smarta sous viden.

När du vill laga mat med sous vide behöver du ett stort kärl, och ofta räcker inte ens den största kastrullen du har hemma. Då kommer NOD Sous Vide-behållare väl till pass. Behållaren rymmer 10 liter, är tillverkad av polykarbonat och tål varmt vatten upp till 100°C.
Behållarens generösa storlek gör att du enkelt kan tillaga större eller hela råvaror, som annars kan behöva delas innan tillagning. Öppningen i locket mäter 6 centimeter i diameter. Behållaren passar de flesta sous vide-modeller, till exempel Anova, Champion och självklart även NOD. Passar en sous vide-stav med en maximal bredd på 6 cm eller mindre.

Vill du kunna tillaga mört och smakfullt kött som aldrig förr bör du skaffa dig en sous vide-stav från Steba. Med en sous vide bevarar du råvarornas smak och vitaminer mer än med någon annan metod. SV 75-staven är vattenresistent enligt IPX 7 och den kan vräma upp 20 liter vatten upp till 56°C på ca 45 minuter med en avvikelse på bara 0,1°C. Dessutom cirkulerar vattnet med 12 liter i minuten och den har en en precis temperaturreglering på upp till 90°C.
Sous vide-staven sparar på plats i köket samtidigt som den är både praktisk och funktionell. Den kan användas i alla typer av grytor eller liknande som är minst 15 cm djupa.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.