Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC 200 vakuumpackare

Detta paket kombinerar en exakt sous vide-cirkulator med en helautomatisk vakuumförpackare. Med sous vide-tekniken kan du tillaga maten i ett vattenbad med exakt temperaturkontroll, vilket ger ett jämnt och mört resultat. Vakuumförpackaren ser till att maten håller sig fräsch längre och är perfekt för marinering.

2817 kr

Köksmaskiner
Vakuumförpackare
Sous Vide
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Sous Vide + Vakuumförpackare Startpaket
1499 kr
Bagaren och Kocken

Vill du börja laga mat med sous vide? I det här startpaketet från NOD ingår allt du behöver: sous vide, vakuumförpackare och vakuumpåsar.

NOD Sous Vide är en slimmad och tystgående modell som är enkel att använda, fäster säkert på alla typer av kastruller och ger dig ett perfekt resultat varje gång. Effekten på 1200 watt låter dig snabbt och jämnt värma upp 8-10 vatten till önskad temperatur. Du kan ställa in tiden från 0 till 99 timmar, så att du kan anpassa tillagningen efter dina egna behov. Sedan är det bara att njuta  av möra och saftiga köttbitar, fisk, ägg, grönsaker och mycket mer.

Vakuumförpackade råvaror passar inte bara till sous vide, utan är även ett platseffektivt och svinnsmart sätt att förvara mat på. NOD Vakuumförpackare har en kompakt och stilren design som enkelt får plats i en kökslåda. Den har en knapp som kombinerar vakuumfunktion och försegling, så att du kan förpacka maten snabbt och smidigt. Den är kompatibel både med vakuumrullar och färdiga påsar.

I startpaketet ingår även 50 stycken NOD vakuumpåsar: 25 påsar à 20x30 centimeter och 25 påsar à 28x40 centimeter. Påsarna är tillverkade av polyeten/polyamid och tål både infrysning och vattenbad i upp till 90°C.

SV50 Sous Vide Cirkulator
1499 kr
Bagaren och Kocken

Med Steba SV50 sous vide cirkulator blir du ett proffs i köket och får ett perfekt resultat varje gång.

Den franska termen sous vide betyder "i vakuum", och det är så maten tillagas med denna apparat. Maten försluts i lufttäta påsar och sänks sedan ner i ett vattenbad som ställs in till en precis temperatur.

Ger dig en precis temperaturinställning upp till 90 grader med en avvikelse på max 0,5 grader. LCD-display och effekt på 800 watt. Dessutom försedd med en timer på upp till 99 timmar.

Höjd: 37,5 cm 

 

Fast Vac 4000 vakuumförpackare
4021 kr
Bagaren och Kocken

Förläng dina matvarors hållbarhet med den smarta Fast Vac 4000 vakumförpackaren från Caso. Maskinen är designad med en integrerad kniv som lätt skär loss den färdiga vakuumförpackningen. Här ingår också 20 påsar och 1 vakuumrulle som passar bra till matlagning med en sous vide, samt till förvaring av i både kyl och frys. Denna modell är särskilt lämplig till mjuka och ömtåliga matvaror som räkchips och skumtoppar eftersom styrkan kan ställas in manuellt på den digitala displayen.

Tips: Vakuumförpackaren förseglar påsen tätt när den arbetat klart, och du kan därför använda den till att försegla redan öppnade påsar med exempelvis ris, pasta eller chips i. På så sätt håller det sig färskt längre.

Vakuumförpackare VC 10
760 kr
Bagaren och Kocken

Med denna VC 10 vakuumförpackare från Caso kan du enkelt och praktiskt packa dina matvaror när de ska frysas eller liknande. Du kan smidigt packa kött för lättare marinering, vilket gör att marinaden verkligen tränger sig in i köttet och smaksätter det. Vakuumförpackaren passar perfekt till de flesta matvaror, allt från kött och fisk till grönsaker och frukt. Varorna kan hålla sig färska i upp till 8 gånger så lång tid.

 

Caso VC 300 Pro vakuumförpackare
1699 kr
Bagaren och Kocken
Få ut så mycket som möjligt av dina matvaror. Om du förvarar dem vakuumförpackade så håller de sig färska längre. Med Caso VC 300 Pro Vakuumförpackare kan du skydda maten från frostskador samtidigt som det är idealiskt vid marinering av kött. Vakuumförpackaren har två svetstrådar och en variabel vakuumstyrka som du kan ställa in manuellt. På det sättet kan du ta höjd för mjuka och tryckkänsliga matvaror. Svetstiden är också variabel, så det finns till både den torra och blöta maten.
Sous Vide-paket
2499 kr
Bagaren och Kocken
Detta är det perfekta paketet för dig som vill testa på sous vide. Då får en Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare och vakuumpåsar. Allt du behöver för att bli en sous vide-expert!
 
Vad är Sous Vide? Hur gör man Sous Vide?
Sous vide betyder "under vakuum" på franska och det innebär att man tillagar maten vid låg och precis temperatur under en längre period, alltså en slags långtidstillagning. Det bästa är att förpacka maten i förseglade vakuumpåsar som man lägger i en gryta eller kastrull, sen fäster du bara din sous vide-maskin på kanten. Sous vide-kokare är en speciell slags köksmaskin som håller precis rätt temperatur på maten och resultatet blir utsökt varje gång. Missa inte denna utsökta trend!
 
Innehåller:
Champion Sous Vide Precision Circulator
Champion Vakuumförpackare
Champion Vakuumpåsar 50-pack 20x30 cm
Vakuum VC 100
1199 kr
Bagaren och Kocken

Få ut så mycket som möjligt av din mat. Genom att vakuumförpacka maten håller den längre och skyddas från att få frostskador i frysen. Om du t.ex ska marinera kött är det optimalt att göra det i en vakuumförpackad påse då köttet suger i sig ännu mer smak och blir extra gott och smakrikt. Du kan enkelt reglera vakuumstyrkan vilket är perfekt för känsliga matvaror. Den här vakuumförpackaren från Caso har fler smarta funktioner som; elektronisk temperaturkontroll, helautomatisk vakuumprocess och tätning samt en avtagbar vakuumkammare. Oavsett vilken längd du väljer att ha på påsen är max. rullbredd alltid 30 cm.

 

Huslog Vakuum Matförseglare 125W
599 kr
TheMobileStore
Huslog Vakuum Matförseglare 125W   Förläng hållbarheten på dina livsmedel och bevara smak, arom och näringsvärde med Huslog vakuumförpackare! Genom att vakuumpacka dina produkter håller de sig upp till 5 gånger längre, samtidigt som de tar mindre plats i kylskåpet. Perfekt för fisk, kött, chark, frukt och grönsaker, samt för dig som älskar sous vide-tillagning. Dessutom minskar du matsvinnet och sparar pengar genom att bevara matens kvalitet längre! Fördelar med Huslog Vakuumförpackare: Förlänger matens hållbarhet – Bevarar färskhet, smak & näring upp till 5 gånger längre. Platsbesparande förpackning – Mindre volym i kyl & frys. Idealisk för sous vide – Perfekt för långsam & exakt tillagning. Håller frukt & grönsaker färska – Bevarar vitaminer & saftighet. Skyddar mot bakterier & mikroorganismer – Hälsosam & fräsch mat längre. Enkel & intuitiv användning – Ingen komplicerad installation krävs. Perfekt för resor & utflykter...
SV2 Sous Vide 10L cirkulation
2714 kr
Bagaren och Kocken

Sous vide är metoden för dig som vill laga mat med perfektion varje gång. Metoden som går ut på att du vakuumförpackar maten och sedan tillagar den i ett vattenbad ger dig precisa temperaturer varje gång.

Steba SV2 rymmer 10 liter och cirkulerar vattnet för att ge bästa resultat. Elektronisk temperaturkontroll på upp till 99 grader. Knappar enkla att hantera och försedd med LCD-display.

Effekt: 800 watt

Mått:

Höjd: 25 cm
Bredd: 38 cm
Djup: 22 cm 

Wilfa SVB1-1200S sous vide-kit
2264 kr
Bagaren och Kocken
Att laga mat med sous vide hjälper dig att bevara både nyttiga näringsämnen och goda smaker i maten. Sous vide betyder "under vakuum" på franska och är en tillagningsmetod för långsam värmebehandling av mat. Det kan låta avancerat, men är faktiskt ganska enkelt. Allt du behöver är rätt tillbehör och de ingredienser du vill tillaga. Maten tillagas långsamt i en jämn och exakt temperatur, utan att du behöver göra något. Resultatet för kött, fisk och kyckling blir smältande mört och saftigt, medan grönsaker bibehåller sin smak och sina viktiga näringsämnen. I det här sous vide-setet från Wilfa får du allt du behöver för att komma igång. Setet innehåller en sous vide-cirkulator, en vakuumförpackare och två plastrullar för vakuumförpackning. Sous vide-cirkulatorn värmer och cirkulerar vattnet, så att din mat värms till rätt temperatur. Den har en kraftfull motor på 1200 watt och justerbar temperatur mellan 20-95°C. Den upplysta LSD-skärmen med inbyggd timer håller dig uppdaterad om inställningar, aktuell temperatur och tid. Du kan cirkulera vattnet antingen medurs eller moturs, samt välja att pumpa vattnet åt sidorna för att skydda ömtålig mat som lax eller ägg och hindra vattenstrålen från att blockeras.  Vakuumförpackaren låter dig packa in och försegla råvaror du vill tillaga med din sous vide, men du kan självklart använda den till mycket mer. Till exempel passar den perfekt för marinering, eftersom vakuumtrycket gör att marinaden absorberas snabbare. En annan fördel är att vakuumförpackning ger din mat upp till fem gånger längre hållbarhet, jämfört med vanlig förvaring. Smak och näringsämen bibehålls på bästa sätt och vakuumet skyddar även mot frysskador när du fryser maten. Vakuumförpackaren har flera program för olika typer av mat och du kan välja mellan normal eller skonsam förpackning. De två vakuumrullarna i plast har storleken 28x300 cm. Fler rullar går enkelt att köpa till i efterhand. Läs mer om specifikationerna för sous vide-setet från Wilfa nedan.
VacuChef SlimLine vakuumpackare
7222 kr
Bagaren och Kocken

VacuChef SlimLine är en vakuumpackare som har en kompakt design av rostfritt stål med ett transparent glaslock. Maten håller sig färsk upp till åtta gånger så längre när det vakuumpackas, och samtidigt bibehålls smak, vitaminer och mineraler. Den perfekta lösningen för att få möra, smakrika och hälsosamma måltider. Det ingår 30 vakuumpåser (20x30 cm.) till maskinen.

SlimLine har en kammarstorlek på ca. 8 liter och den har en stark, professionell vakuumpump (72 liter/min). En digital display visar processen och det är även här du justerar vakuum- och svetstiden. Dessutom visar manometern det aktuella trycket.

25 stk. 40 x 60 cm. Vakuumpåsar
329 kr
Bagaren och Kocken

Om du vakuumförpackar din mat så håller den längre. Med Caso vakuumpåsar kan du skydda din mat mot frostskador och ge den längre hållbarhet. Vakuumpåsarna är idealiska till sous vide, men är även bra till mikrovågsugn och tål upp till 100°C. Den starka och tåliga strukturen ger optimalt vakuum.

Vakuumpåsarna passar till Caso modellerna: VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom passar de till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

VacuChef 70 kammar vakuumpackare
7041 kr
Bagaren och Kocken

När du tillagar kött, fisk och grönsaker i vakuumpåsar med sous vide så kommer matvarorna att ta upp massor av saft och bli extremt smakrika. De bibehåller även mineraler och vitaminer så måltiden blir även nyttig. Därför kommer VacuChef 70 bli din nya bästa vän i köket. Den har en kammarstorlek på ca 8,0 .iter och kan säkert försegla samt skapa vakuum för både fuktiga och torra ingredienser. Vakuumpackaren har en stark, professionell vakuumpump (60 liter/min) och har ett max vakuumtryck på -0,99 bar.

Dessutom är vakuumpackaren enkel att använda tack vare den digitala displayen och den praktiska kontrollpanelen. Här kan du själv ställa in vakuum- och svetstid. Själva maskinen är tillverkad av rostfritt stål med glaslock, och det ingår 30 påsar (20x30 cm.).

Sous Vide med WIFI
1699 kr
Bagaren och Kocken

Med en sous vide i köket blir det enkelt att servera fantastiska smakupplevelser. Denna praktiska innovation har sina rötter i det franska köket och är en hjälpsam metod som ser till att tillaga dina råvaror till perfektion – varje gång! Tricket är att först vakuumförpacka din mat innan du sänker ner den i ett perfekt tempererat vatten, vilket är exakt det som sous vide-maskinen hjälper dig med. Denna modell från tyska Steba heter SV 80 och är en högkvalitativ sous vide-cirkulator som dessutom har en praktisk Wi-Fi-funktion (kun ved 2,4 gHz), vilket tillåter dig att hantera maskinen även via mobilen! Du får full kontroll över hela processen även när du inte befinner dig i köket, och kan enkelt imponera på vännerna med perfekt tillagade köttbitar, laxfiléer eller grönsaker. 

Du ställer enkelt in den önskade temperaturen med hjälp av den digitala LED-displayen och kan även ta hjälp av en timer (upp till 99 timmar!). På 45 minuter kan du till exempel värma upp hela 20 liter vattnet till 56° grader och denna cirkulator kan smidigt hantera upp till 12 liter vatten i minuten. Du kan välja temperaturer upp till 90° grader och SV 80 har endast en avvikelse på 0,1° grader, vilket ger otroligt exakta resultat. Du kommer snabbt se att Seba sous vide blir en favorit i köket som alltid levererar fantastiska resultat! 

Fast Vac 500 vakuumförpackare
1850 kr
Bagaren och Kocken

Gör något bra för di matbudget och undvik matsvinn med Fast Vac 500 vakuumförpackare från Caso. Att vakuumförpacka mat förlänger dess hållbarhet väsentligt och allt från kött till chips håller sig färskt längre. Fast Vac 500 levereras med två vakuumrullar på 2 x 300 cm respektive 28 x 300 cm, och maskinen är designad med integrerad kniv som lätt skär loss den färdigpackade påsen. Förutom att förlänga hållbarheten är en vakuumförpackare också ett måste i det moderna köket och för den populära sous vide-metoden, i vilken den vakuumpackade maten tillagas på en konstant temperatur för ett otroligt mört resultat.

Pröva också att marina maten med hjälp av vakuum och upplev hur smaken intensifieras. Fast Vac 500 är utrustad med Casos patenterade lås, som bland annat gör det möjligt att försegla redan öppnade påsar igen, i deras originalförpackning.  

Caso Rullplast 40x1000cm, 1 st
349 kr
Bagaren och Kocken
Det är inte svårt att hålla sin mat färsk länge när man har rätt utrustning. Med rullplast från Caso behöver man inte tänka på frostskador eller att vitaminer och mineraler försvinner. Strukturen i plasten säkrar optimalt vakuum och ger en stabil svetsning. Plasten tål sjudande vatten och är bra till både sous vide och tillagning i mikrovågsugn.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.