
Anova Precision Pro vakuumpackare förlänger hållbarheten på dina matvaror. Med förprogrammerade funktioner för både våta och torra varor, samt en manuell funktion, kan du enkelt försegla dina påsar. Den integrerade påsskäraren gör det enkelt att anpassa storleken på påsarna.

Förvara dina matvaror under längre tid med hjälp av en vakuumförpackare från Anova. Den kombinerar snabbt luftutsug, pålitlighet, säker vakuumförsegling och kompakt design, som ger dig en effektiv produkt och som lätt kan förvaras i antingen lådan eller skåpet när den inte används. Maten skyddas bl.a. mot frost när den packas i vakuum och den behåller näringsämnen under längre tid.
Använd vakuumförpackaren när du vill tillaga mat med din sous vide. På så sätt får du fler smakfulla rätter som du imponerar på både gäster och familj med. Förpackaren är lätt att använda och kräver i princip bara att du trycker på en knapp.

NOD vakuumförpackare är ett oumbärligt tillskott i köket hos det svinnsmarta hushållet. Genom att förpacka maten i lufttäta påsar skyddar du den mot bakterier, mögel och frysbränna, vilket i sin tur gör att maten håller sig fräsch längre.
Vakuumförpackaren har en kompakt och stilren design som enkelt får plats i köket. Den har en knapp som kombinerar vakuumfunktion och försegling, så att du snabbt och smidigt kan förpacka maten. Du kan välja mellan vakuumplastrullar och färdiga påsar.
Tips:
Om du använder en rulle: se till att försegla änden innan du klipper av rullen till önskad längd.
Om du ska vakuumförpacka mat med vätska i: se till att ha extra god marginal mellan råvaran och vakuumförpackaren och att hänga påsen över kanten för att undvika att vätska sugs in i maskinen.
Om du ska vakuumförpacka något för sous vide kan det vara en bra idé att packa in råvarorna i dubbla påsar. Det gäller särskilt om du ska tillaga styckningsdetaljer på ben, eftersom benen lätt kan sticka hål i påsen.

OBH Nordica Cuisine vakuumförpackare är en idealisk lösning för att minska matsvinnet och hålla maten fräsch länge. Den låter dig förlänga hållbarheten på din mat upp till fem gånger, vilket inte bara hjälper till att bevara kvaliteten på maten, utan även kan spara pengar i det långa loppet. Vakuumförpackaren är utformad med användarvänlighet i åtanke, med intuitiva funktioner som snabbt låter dig komma igång med att förpacka din mat. Den har även en pulsfunktion, som är särskilt användbar för känsliga livsmedel eftersom den låter dig kontrollera vakuumprocessen med mer precision för att undvika att skada känsliga ingredienser.
Cuisine vakuumförpackare är utrustad med en digital display, som gör det enkelt att välja och övervaka de olika inställningarna. På så vis kan du anpassa processen efter dina önskemål, för att nå bästa möjliga resultat varje gång. Vakuumförpackaren levereras med en rulle och fem påsar, så att du kan förpacka din mat på ett sätt som passar dig.

VacuChef SlimLine är en vakuumpackare som har en kompakt design av rostfritt stål med ett transparent glaslock. Maten håller sig färsk upp till åtta gånger så längre när det vakuumpackas, och samtidigt bibehålls smak, vitaminer och mineraler. Den perfekta lösningen för att få möra, smakrika och hälsosamma måltider. Det ingår 30 vakuumpåser (20x30 cm.) till maskinen.
SlimLine har en kammarstorlek på ca. 8 liter och den har en stark, professionell vakuumpump (72 liter/min). En digital display visar processen och det är även här du justerar vakuum- och svetstiden. Dessutom visar manometern det aktuella trycket.

Få ut så mycket som möjligt av din mat. Genom att vakuumförpacka maten håller den längre och skyddas från att få frostskador i frysen. Om du t.ex ska marinera kött är det optimalt att göra det i en vakuumförpackad påse då köttet suger i sig ännu mer smak och blir extra gott och smakrikt. Du kan enkelt reglera vakuumstyrkan vilket är perfekt för känsliga matvaror. Den här vakuumförpackaren från Caso har fler smarta funktioner som; elektronisk temperaturkontroll, helautomatisk vakuumprocess och tätning samt en avtagbar vakuumkammare. Oavsett vilken längd du väljer att ha på påsen är max. rullbredd alltid 30 cm.

Det här setet från Pebbly innehåller allt du behöver för att sätta igång med vakuumförpackning hemma: en vakuumpump och fyra rektangulära glaslådor med vakuumlock i olika storlekar. Att vakuumförpacka mat erbjuder många fördelar: den hermetiska förseglingen hindrar syre från att tränga in vilket begränsar bakterietillväxt, minskar oxidering och håller maten fräsch upp till fem gånger så länge. Ett bra val när du vill ha förvaring som är både lättanvänd, stilren och praktisk.

Förläng dina matvarors hållbarhet med den smarta Fast Vac 4000 vakumförpackaren från Caso. Maskinen är designad med en integrerad kniv som lätt skär loss den färdiga vakuumförpackningen. Här ingår också 20 påsar och 1 vakuumrulle som passar bra till matlagning med en sous vide, samt till förvaring av i både kyl och frys. Denna modell är särskilt lämplig till mjuka och ömtåliga matvaror som räkchips och skumtoppar eftersom styrkan kan ställas in manuellt på den digitala displayen.
Tips: Vakuumförpackaren förseglar påsen tätt när den arbetat klart, och du kan därför använda den till att försegla redan öppnade påsar med exempelvis ris, pasta eller chips i. På så sätt håller det sig färskt längre.

Med Prime vakuumförpackare från OBH Nordica får du ett enkelt och kompakt sätt att förvara mat på. De vakuumförpackade påsarna sparar utrymme i kyl och frys, samtidigt som matens smak, konsistens och näringsvärde bibehålls på ett optimalt sätt. Genom att vakuumförpacka dina råvaror kan du få dem att hålla upp till fem gånger längre, eftersom maten håller bättre när den inte kommer i kontakt med syre. Prime har en effektiv förslutningsprocess med snabb försegling och en hög kapacitet på 12 liter per minut. Den är även utrustad med pulsvakuum, vilket ger dig de bästa förutsättningarna för att hantera ömtåliga livsmedel som frukt, bär och grönsaker. Därför är den ett bra val för dig som gärna odlar, jagar eller plockar svamp och bär – ta tillvara på det naturen har att erbjuda och njut av sommarens smaker året om.
Vakuumförpackaren har ett praktiskt engreppshandtag, integrerad rullplast och en inbyggd skärare som underlättar din hantering. Du manövrerar enkelt maskinen med en hand, fixerar påsen med handtaget och öppnar sedan maskinen när påsen är försluten. Tack vare det löstagbara tråget är maskinen lätt att diska, samtidigt som det även förhindrar att vätska letar sig in i maskinen. Ett startkit med 5 påsar och 1 rulle medföljer, så att du kan komma igång direkt. Påsarna kan användas i mikrovågsugn och för matlagning i sous vide.




När du tillagar kött, fisk och grönsaker i vakuumpåsar med sous vide så kommer matvarorna att ta upp massor av saft och bli extremt smakrika. De bibehåller även mineraler och vitaminer så måltiden blir även nyttig. Därför kommer VacuChef 70 bli din nya bästa vän i köket. Den har en kammarstorlek på ca 8,0 .iter och kan säkert försegla samt skapa vakuum för både fuktiga och torra ingredienser. Vakuumpackaren har en stark, professionell vakuumpump (60 liter/min) och har ett max vakuumtryck på -0,99 bar.
Dessutom är vakuumpackaren enkel att använda tack vare den digitala displayen och den praktiska kontrollpanelen. Här kan du själv ställa in vakuum- och svetstid. Själva maskinen är tillverkad av rostfritt stål med glaslock, och det ingår 30 påsar (20x30 cm.).

Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.
VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).


VacuChef 50 är en högkvalitativ kammarvakuummaskin från tyska Caso, nu i en djupare design än de övriga i samma serie. Maskinens invändiga djup mäter 22 centimeter, vilket gör det enkelt att vakuumera burkar med sylt, marmelad och mer genom att bara placera burken i maskinen.
Att vakuumförpacka livsmedel förlänger hållbarheten och gör att maten håller sig färsk mycket längre, vilket både är praktiskt och hjälper dig att minska matsvinn. Vakuumera påsar påsar för kompakt förvaring, förläng hållbarheten på mat i behållare och burkar och förbered för sous vide-rätter – vakuummaskinen är bra till mycket.
Tack vare den kraftfulla vakuumpumpen på 70 liter per minut och ett vakuumtryck på 0,95 bar vakuumerar maskinen påsar på bara ett par sekunder, med en täthet på 100%. Vakuumtiden kan variera från 5-60 sekunder och förseglingen av påsar från 3-9 sekunder. Just den här maskinen är utrustad med dubbla svetstrådar på 2 millimeter och kan försegla påsar som är upp till 30 centimeter breda, oavsett längd.
Vakuummaskinen styrs enkelt via den intuitiva touchpanelen på framsidan, där du även kan följa det aktuella vakuumvärdet på insidan. Maskinen är tillverkad av rostfritt stål, med ett lock i robust härdat glas med soft close-funktion. Tätningslisten över kanten är avtagbar och maskinen är mycket enkel att rengöra. Till maskinen medföljer en vakuumslang för vakuumbehållare samt 30 stycken vakuumpåsar 28x25 centimeter med förseglad kant.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.