
Caso VC 300 Pro är en vakuumförpackare som hjälper dig att hålla maten fräsch längre. Den skyddar mot frostskador och är idealisk för att marinera kött. Med variabel vakuumstyrka och svetstid kan du anpassa den efter olika typer av mat.

Med vakuumförpackaren Compact Fresh från OBH Nordica kan du minska matsvinnet och få din mat att hålla upp till fem gånger så länge. Syre är matens värsta fiende, och genom att vakuumförpacka kan du därför hjälpa maten att bibehålla smak, näringsvärde och kvalitet. Du får förpackningar som både tar mindre plats och ser prydliga ut. Utmärkt till exempel när du lagar storkok, förpacka i smidiga portioner och förvara i kyl eller frys. Om du vill kan du kombinera vakuumförpackaren med en sous vide-maskin, för att kunna laga mat med samma teknik som används på franska lyxrestauranger.
Compact Fresh har en stilren och kompakt utformning som gör den lätt att ta fram och förvara. Tack vare den intuitiva designen är den dessutom mycket enkel att använda. Du fyller påsen, placerar den öppna änden i förpackaren, stänger locket och låser sidolåset som ser till att plasten hålls på plats. Tack vare den smarta pulsfunktionen kan du även använda vakuumförpackaren för att förpacka ömtåliga livsmedel så att de behåller sin form. Vakuumpåsarna är återanvändningsbara, så att du kan hålla nere din plastförbrukning.

Med en vakuumlåda från Bosch kan du få dina matvaror att hålla upp till dubbelt så länge. Matlådan har en specialtillverkad vakuumförsegling som är kompatibel med VitaMaxx vakuumblender. Lådan är tillverkad av slitstark Tritan-plast, där alla delar som kommer i kontakt med maten är BPA-fria. Rymmer 0,75 liter. Tål mikrovågsugn och maskindisk.

Ge dina matvaror en längre hållbarhet med Anovas Precision vakuumpackare. Den har en mängd olika funktioner så det finns en som passar precis ditt behov. Den förprogrammerade Wet & Dry-funktionen kan användas varje gång och oavsett förseglingstyp du önskar. Dessutom finns det en manuell funktion där du själv ser till att försegla den när luften är tömd samt dubbel-försegling, som är en praktisk våt-funktion. Den är särskilt bra för marinader till dina matvaror.
Du kan enkelt använda vakuumpackaren med en hand tack vare den enkla öppna/stäng funktionen. På så sätt kan du enkelt hålla koll på både maskin och påse samtidigt. Använder du vakuumrullar, där påsarna inte är utskurna, så finns det en integrerad påsskärare i maskinen, så att du kan få precis den storlek som du behöver. Det ingår en vakuumpåserulle på 28 cm. x 5 m. Dessutom ingår det även en vakuumslang som enkelt låter dig suga ut luften ur vakuumbehållare. Möjligheterna är oändliga med Anova Precision Pro vakuumpackaren och garanterar längre hållbarhet.


Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.
VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).

När du använder en vakuumförpackare får du en naturlig förvaring utan konserveringsmedel. Det håller även maten färsk längre. Med Caso vakuumpåsar kan du vara säker på att vitaminer och mineraler bevaras i maten. Strukturen i påsarna ger optimalt vakuum och en stabil svetsning så att de håller sig färska längre. De tål höga temperaturer - upp till 100°C och samtidigt skyddar de mot frostskador.
Vakuumpåsarna passar till följande modeller: VC10, VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom passar de även till: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

Dessa vakuumpåsar från Champion mäter 28x30 cm och har en kapacitet på cirka 800 ml. Påsarna är tillverkade i plast som godkänts av EUs Food Contact Materials och REACH-förordningen. Vakuumpåsar används till Sous Vide, men passar också utmärkt när du villa förvara ingredienser och matvaror under längre tid. Pröva själv med kött, grönsaker och frukt.
Tips: Om du hackar frukt och vakuumförpackar det, kan du enkelt ta med den med matlådan m.m.

En bra ide är att vakuumförpacka din mat om du vill att den ska hålla längre. Med Caso vakuumpåsar får du en stark och tålig struktur som ger optimalt vakuum. De är bra till både mikrovågsugn och höga temperaturer upp till 100°C, vilket gör att de tål att sjudas och är idealiska till sous vide. Det är en naturlig förvaring helt utan konserveringsmedel som håller maten färsk längre.
Vakuumpåsarna passar till följande Caso modeller: VC10, VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom kan de även användas till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

Förvara dina matvaror under längre tid med hjälp av en vakuumförpackare från Anova. Den kombinerar snabbt luftutsug, pålitlighet, säker vakuumförsegling och kompakt design, som ger dig en effektiv produkt och som lätt kan förvaras i antingen lådan eller skåpet när den inte används. Maten skyddas bl.a. mot frost när den packas i vakuum och den behåller näringsämnen under längre tid.
Använd vakuumförpackaren när du vill tillaga mat med din sous vide. På så sätt får du fler smakfulla rätter som du imponerar på både gäster och familj med. Förpackaren är lätt att använda och kräver i princip bara att du trycker på en knapp.

Vakuumförpackad mat är en naturlig förvaring utan konserveringsmedel. Caso FastVac 4004 Vakuumförpackare har en stark vakuumpump på 20L/ minuten. Din mat förseglas säkert med dubbel svetstråd och en max. bredd på 40 cm. Den digitala displayen gör det lätt och överskådligt att ställa in maskinen, samt soft touch som är behagligt att använda.
Caso FastVac 4004 är utrustad med en justerbar värmeförseglingstid som gör det möjligt att ställa om beroende på om det är fuktig eller torr mat. Den justerbara vakuumintensiteten gör att den är idealisk till all mat, oavsett om den är blöt eller torr. När du använder en vakuumförpackare så håller sig maten färsk längre.

Med Premium East Vacuum Sealer från Witt kan du både spara plats i kylskåpet och minska ditt matsvinn. Att vakuumförpacka mat hjälper nämligen till att bibehålla smak, konsistens och näringsvärde på ett optimalt sätt och kan dessutom få maten att hålla upp till fem gånger så länge. Det beror på att maten håller bättre när den inte kommer i kontakt med syre, vilket gör vakuumförpackning till ett smart förvaringsalternativ.
Du kan förvara dina vakuumförpackade råvaror i både kyl och frys. Du kan även använda din vakuumförpackare för att marinera kött och grönsaker, eller för att laga mat i sous vide. Med Premium Easy Vacuum Sealer tar det bara 6-10 sekunder att försegla din vakuumpåse. Du får dessutom bästa möjliga förslutning, så att du kan tillaga och förvara dina råvaror på ett tryggt sätt.
Vakuumförpackaren har en effekt på 110 watt och ett vakuumtryck på -0,8 Bar. Vakuumslang, 5 vakuumpåsar (20x30 cm) och 1 vakuumfolierulle (20x200 cm) medföljer.

Med en vakuumförpackare ser du till att hålla dina matvaror färska under otroligt lång tid. Du kan enkelt marinera kött, fick och grönsaker till perfektion och förbereda läckerheterna för din Sous Vide. Smart Vacuum Sealer från Witt är designad med en integrerad kniv så att du enkelt kan skära av vakuumpåsen när du förseglat den. Du kan smidigt hantera Smart Vacuum Sealer manuellt, vilket utmärker den mot flera andra förpackare på marknaden. Den manuella hanteringen gör det möjligt att lättare förpacka vätskefyllda matvaror, som t.ex. ligger i marinad.
Tips: Använd Smart Vacuum Sealer till göra egna färdigrätter. Allt du behöver göra är att plocka ut dem ur frysen när du kommer hem efter jobbet. Eller varför inte vakuumpacka frukt? Den håller sig färsk längre och du slipper de bruna fläckarna.


Set om tre praktiska vakuumbehållare från Caso – perfekt för att vakuumförpacka livsmedel med hjälp av din Caso vakuummaskin. Behållarna är tillverkade av BPA-fri plast och levereras i tre olika storlekar: 0,7 liter, 1,4 liter och 2 liter. Perfekt för flytande mat som tomatsås, soppor och sylt, men även mycket annat. Det bästa är att de kan användas om och om igen, samt att både behållare och lock tål maskindisk så att rengöringen går både snabbt och enkelt. Vakuumslang medföljer. Kompatibla med alla vakuummaskiner från Caso.

Genom att vakuumförpacka din mat får du en längre hållbarhet. Med dessa professionella vakuumpåsar skyddas maten mot frostskador och de tål även att kokas om du t.ex vill laga mat med sous vide metoden. De starka och tåliga påsarna tål även mikrovågsugn och temperaturer upp till 100 grader. Den här förpackningen innehåller 50 st vakuumpåsar som har en speciell ribbad struktur som är optimal när mat vakuumförpackas.
Påsarna är 16 x 23 cm och passar till Caso modellerna: VC10, VC12, VC100, VC200, VC220, VC 300 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Samt till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, gastroback, Foodsaver, Genio och Solis.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.