
Champion CHVF410 är en helautomatisk vakuumförpackare som hjälper dig att snabbt marinera kött och andra livsmedel. Den har en kapacitet på 20L/minut och är utrustad med dubbla pumpar för hög belastning samt en "pulse"-funktion för manuell kontroll.

Bibehåll smak och fräschör på mat och dryck längre, och förvandla vilken burk som helst till en vakuumbehållare – med det här setet från Airtender blir det enkelt. I setet ingår en vakuumpump, en håltagare för plåtlock och sex stycken vakuumstoppers. Håll maten färsk, infusera och marinera på nolltid och förvara öppnade vinflaskor upp till fem gånger längre. Ett praktiskt set för köket som hjälper dig att maximera smaken och minska svinnet i köket.

Gör något bra för di matbudget och undvik matsvinn med Fast Vac 500 vakuumförpackare från Caso. Att vakuumförpacka mat förlänger dess hållbarhet väsentligt och allt från kött till chips håller sig färskt längre. Fast Vac 500 levereras med två vakuumrullar på 2 x 300 cm respektive 28 x 300 cm, och maskinen är designad med integrerad kniv som lätt skär loss den färdigpackade påsen. Förutom att förlänga hållbarheten är en vakuumförpackare också ett måste i det moderna köket och för den populära sous vide-metoden, i vilken den vakuumpackade maten tillagas på en konstant temperatur för ett otroligt mört resultat.
Pröva också att marina maten med hjälp av vakuum och upplev hur smaken intensifieras. Fast Vac 500 är utrustad med Casos patenterade lås, som bland annat gör det möjligt att försegla redan öppnade påsar igen, i deras originalförpackning.


Dessa vakuumpåsar från Champion mäter 28x30 cm och har en kapacitet på cirka 800 ml. Påsarna är tillverkade i plast som godkänts av EUs Food Contact Materials och REACH-förordningen. Vakuumpåsar används till Sous Vide, men passar också utmärkt när du villa förvara ingredienser och matvaror under längre tid. Pröva själv med kött, grönsaker och frukt.
Tips: Om du hackar frukt och vakuumförpackar det, kan du enkelt ta med den med matlådan m.m.

Förläng dina matvarors hållbarhet med den smarta Fast Vac 4000 vakumförpackaren från Caso. Maskinen är designad med en integrerad kniv som lätt skär loss den färdiga vakuumförpackningen. Här ingår också 20 påsar och 1 vakuumrulle som passar bra till matlagning med en sous vide, samt till förvaring av i både kyl och frys. Denna modell är särskilt lämplig till mjuka och ömtåliga matvaror som räkchips och skumtoppar eftersom styrkan kan ställas in manuellt på den digitala displayen.
Tips: Vakuumförpackaren förseglar påsen tätt när den arbetat klart, och du kan därför använda den till att försegla redan öppnade påsar med exempelvis ris, pasta eller chips i. På så sätt håller det sig färskt längre.

Med en vakuumförpackare ser du till att hålla dina matvaror färska under otroligt lång tid. Du kan enkelt marinera kött, fick och grönsaker till perfektion och förbereda läckerheterna för din Sous Vide. Smart Vacuum Sealer från Witt är designad med en integrerad kniv så att du enkelt kan skära av vakuumpåsen när du förseglat den. Du kan smidigt hantera Smart Vacuum Sealer manuellt, vilket utmärker den mot flera andra förpackare på marknaden. Den manuella hanteringen gör det möjligt att lättare förpacka vätskefyllda matvaror, som t.ex. ligger i marinad.
Tips: Använd Smart Vacuum Sealer till göra egna färdigrätter. Allt du behöver göra är att plocka ut dem ur frysen när du kommer hem efter jobbet. Eller varför inte vakuumpacka frukt? Den håller sig färsk längre och du slipper de bruna fläckarna.

VacuChef 50 är en högkvalitativ kammarvakuummaskin från tyska Caso, nu i en djupare design än de övriga i samma serie. Maskinens invändiga djup mäter 22 centimeter, vilket gör det enkelt att vakuumera burkar med sylt, marmelad och mer genom att bara placera burken i maskinen.
Att vakuumförpacka livsmedel förlänger hållbarheten och gör att maten håller sig färsk mycket längre, vilket både är praktiskt och hjälper dig att minska matsvinn. Vakuumera påsar påsar för kompakt förvaring, förläng hållbarheten på mat i behållare och burkar och förbered för sous vide-rätter – vakuummaskinen är bra till mycket.
Tack vare den kraftfulla vakuumpumpen på 70 liter per minut och ett vakuumtryck på 0,95 bar vakuumerar maskinen påsar på bara ett par sekunder, med en täthet på 100%. Vakuumtiden kan variera från 5-60 sekunder och förseglingen av påsar från 3-9 sekunder. Just den här maskinen är utrustad med dubbla svetstrådar på 2 millimeter och kan försegla påsar som är upp till 30 centimeter breda, oavsett längd.
Vakuummaskinen styrs enkelt via den intuitiva touchpanelen på framsidan, där du även kan följa det aktuella vakuumvärdet på insidan. Maskinen är tillverkad av rostfritt stål, med ett lock i robust härdat glas med soft close-funktion. Tätningslisten över kanten är avtagbar och maskinen är mycket enkel att rengöra. Till maskinen medföljer en vakuumslang för vakuumbehållare samt 30 stycken vakuumpåsar 28x25 centimeter med förseglad kant.

Med dessa vakuumpåse-rullar från Champion bestämmer du själv över storleken på dina vakuumpåsar. Klipp av påsen, försegla den ena änden och börja använda den, precis som en vanlig vakuumpåse. Påsarna är återanvändningsbara och tål maskindisk. Du kan använda dem till matlagning i både mikro, sous vide och i vanliga grytor, som ett alternativ till din sous vide. Vakuumpåsarna är naturligtvis godkända av EU:s Food Contact Materials och REACH-förordning.
Mått: 28 x 300 cm.


VacuChef SlimLine är en vakuumpackare som har en kompakt design av rostfritt stål med ett transparent glaslock. Maten håller sig färsk upp till åtta gånger så längre när det vakuumpackas, och samtidigt bibehålls smak, vitaminer och mineraler. Den perfekta lösningen för att få möra, smakrika och hälsosamma måltider. Det ingår 30 vakuumpåser (20x30 cm.) till maskinen.
SlimLine har en kammarstorlek på ca. 8 liter och den har en stark, professionell vakuumpump (72 liter/min). En digital display visar processen och det är även här du justerar vakuum- och svetstiden. Dessutom visar manometern det aktuella trycket.

Med denna VC 10 vakuumförpackare från Caso kan du enkelt och praktiskt packa dina matvaror när de ska frysas eller liknande. Du kan smidigt packa kött för lättare marinering, vilket gör att marinaden verkligen tränger sig in i köttet och smaksätter det. Vakuumförpackaren passar perfekt till de flesta matvaror, allt från kött och fisk till grönsaker och frukt. Varorna kan hålla sig färska i upp till 8 gånger så lång tid.

Professionella kockar föredrar vakuumförpackare med kammare för deras förmåga att skapa en lufttät försegling, särskilt vid försegling av vätskor utan att det blir rörigt. Med Anova Precision™ Chamber Vacuum Sealer kommer denna avancerade teknik till hemmaköket till en bråkdel av kostnaden. Med flera förinställda lägen kan du enkelt försegla mycket mer än bara mat och få professionella resultat varje gång.

Med Premium East Vacuum Sealer från Witt kan du både spara plats i kylskåpet och minska ditt matsvinn. Att vakuumförpacka mat hjälper nämligen till att bibehålla smak, konsistens och näringsvärde på ett optimalt sätt och kan dessutom få maten att hålla upp till fem gånger så länge. Det beror på att maten håller bättre när den inte kommer i kontakt med syre, vilket gör vakuumförpackning till ett smart förvaringsalternativ.
Du kan förvara dina vakuumförpackade råvaror i både kyl och frys. Du kan även använda din vakuumförpackare för att marinera kött och grönsaker, eller för att laga mat i sous vide. Med Premium Easy Vacuum Sealer tar det bara 6-10 sekunder att försegla din vakuumpåse. Du får dessutom bästa möjliga förslutning, så att du kan tillaga och förvara dina råvaror på ett tryggt sätt.
Vakuumförpackaren har en effekt på 110 watt och ett vakuumtryck på -0,8 Bar. Vakuumslang, 5 vakuumpåsar (20x30 cm) och 1 vakuumfolierulle (20x200 cm) medföljer.

Maximera smakerna och minimera svinnet i köket – med den här elektriska vakuumpumpen från Airtender blir det lättare än någonsin. Att vakuumförpacka mat och dryck gör att de kan förvaras längre utan att bli dåliga. Vakuumpumpen från Airtender låter skapa vakuum i vilken vinflaska eller burk som helst. Snabbt, enkelt och praktiskt. Du kan använda alla typer av behållare och korkar. Du kan även ansluta precisionsluftaren för att lufta vin, göra cocktails eller lyfta soppor och såser till nästa nivå, eller använda vätskeinjektorn för att injicera marinader eller fylla bakverk. Med andra ord ett mångsidigt tillbehör för matlagning såväl till fest som till vardags. Ett riktigt måste för köket.

När du tillagar kött, fisk och grönsaker i vakuumpåsar med sous vide så kommer matvarorna att ta upp massor av saft och bli extremt smakrika. De bibehåller även mineraler och vitaminer så måltiden blir även nyttig. Därför kommer VacuChef 70 bli din nya bästa vän i köket. Den har en kammarstorlek på ca 8,0 .iter och kan säkert försegla samt skapa vakuum för både fuktiga och torra ingredienser. Vakuumpackaren har en stark, professionell vakuumpump (60 liter/min) och har ett max vakuumtryck på -0,99 bar.
Dessutom är vakuumpackaren enkel att använda tack vare den digitala displayen och den praktiska kontrollpanelen. Här kan du själv ställa in vakuum- och svetstid. Själva maskinen är tillverkad av rostfritt stål med glaslock, och det ingår 30 påsar (20x30 cm.).

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.