
Champion vakuumförpackare hjälper dig att hålla maten fräsch längre. Den tar bort luften och bevarar smak och näring. Perfekt för att förbereda luncher, marinera kött snabbt eller njuta av säsongens råvaror längre.

Den här vakuumpumpen från Pebbly passar perfekt när du vill komma igång med vakuumförpackning. Att vakuumförpacka mat erbjuder många fördelar: den hermetiska förseglingen hindrar syre från att tränga in vilket begränsar bakterietillväxt, minskar oxidering och håller maten fräsch upp till fem gånger så länge. Med andra ord ett bra val för dig som gärna vill hålla nere svinnet i köket och optimera livslängden för dina råvaror.

NOD vakuumförpackare är ett oumbärligt tillskott i köket hos det svinnsmarta hushållet. Genom att förpacka maten i lufttäta påsar skyddar du den mot bakterier, mögel och frysbränna, vilket i sin tur gör att maten håller sig fräsch längre.
Vakuumförpackaren har en kompakt och stilren design som enkelt får plats i köket. Den har en knapp som kombinerar vakuumfunktion och försegling, så att du snabbt och smidigt kan förpacka maten. Du kan välja mellan vakuumplastrullar och färdiga påsar.
Tips:
Om du använder en rulle: se till att försegla änden innan du klipper av rullen till önskad längd.
Om du ska vakuumförpacka mat med vätska i: se till att ha extra god marginal mellan råvaran och vakuumförpackaren och att hänga påsen över kanten för att undvika att vätska sugs in i maskinen.
Om du ska vakuumförpacka något för sous vide kan det vara en bra idé att packa in råvarorna i dubbla påsar. Det gäller särskilt om du ska tillaga styckningsdetaljer på ben, eftersom benen lätt kan sticka hål i påsen.

Lägg vakuumpackat kött eller grönsaker i sous vide vid låg temperatur under längre tid och få ett perfekt mört, saftigt och smakrikt resultat. Samtidigt bibehålls vitaminer och mineraler, så att maten även är hälsosam. Detta uppnås med hjälp av VacuChef 77 från Caso, som är en helautomatisk vakuumpackare med en kapacitet på 11,5 liter.
När man vakuumpackar mat kommer den också hålla sig färsk upp till åtta gånger så lång tid. VacuChef 77 är gjord för påsar med en bredd på 30 cm. och den har en strak, professionell vakuumpump (77 liter/min). Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål och har ett transparent lock av plexiglas. Följ med i processen och justera tiden med hjälp av den digitala displayen.

Med Premium East Vacuum Sealer från Witt kan du både spara plats i kylskåpet och minska ditt matsvinn. Att vakuumförpacka mat hjälper nämligen till att bibehålla smak, konsistens och näringsvärde på ett optimalt sätt och kan dessutom få maten att hålla upp till fem gånger så länge. Det beror på att maten håller bättre när den inte kommer i kontakt med syre, vilket gör vakuumförpackning till ett smart förvaringsalternativ.
Du kan förvara dina vakuumförpackade råvaror i både kyl och frys. Du kan även använda din vakuumförpackare för att marinera kött och grönsaker, eller för att laga mat i sous vide. Med Premium Easy Vacuum Sealer tar det bara 6-10 sekunder att försegla din vakuumpåse. Du får dessutom bästa möjliga förslutning, så att du kan tillaga och förvara dina råvaror på ett tryggt sätt.
Vakuumförpackaren har en effekt på 110 watt och ett vakuumtryck på -0,8 Bar. Vakuumslang, 5 vakuumpåsar (20x30 cm) och 1 vakuumfolierulle (20x200 cm) medföljer.

Vakuumförpackaren Complete Seal från OBH Nordica är ett utmärkt val för dig som gärna sparar tid och pengar och som vill undvika matsvinn. Genom att vakuumförpacka din mat kan du få den att hålla upp till fem gånger så länge, samtidigt som den behåller näringsvärde, smak och konsistens. Du kan dessutom förvara dem i både kyl och frys. På så vis kan du storhandla på extrapris eller göra storkok som håller länge. Det är även bra för dig som gärna plockar svamp eller bär, så att du lugnt kan ta tillvara på det skogen och trädgården har att erbjuda.
Till Complete Seal vakuumförpackare ingår ett startkit med 5 påsar och 1 rulle så att du snabbt kan komma igång. Påsarna kan köras i mikrovågsugn samt med sous vide. Tack vare vakuumförpackarens stilrena design kan du utan problem låta den stå framme på köksbänken. Den är lätt att använda med en smidig sidolåsfunktion, och har även en pulsfunktion så att även ömtåliga råvaror kan förpackas med bibehållen kvalitet.


Med vakuumförpackaren Compact Fresh från OBH Nordica kan du minska matsvinnet och få din mat att hålla upp till fem gånger så länge. Syre är matens värsta fiende, och genom att vakuumförpacka kan du därför hjälpa maten att bibehålla smak, näringsvärde och kvalitet. Du får förpackningar som både tar mindre plats och ser prydliga ut. Utmärkt till exempel när du lagar storkok, förpacka i smidiga portioner och förvara i kyl eller frys. Om du vill kan du kombinera vakuumförpackaren med en sous vide-maskin, för att kunna laga mat med samma teknik som används på franska lyxrestauranger.
Compact Fresh har en stilren och kompakt utformning som gör den lätt att ta fram och förvara. Tack vare den intuitiva designen är den dessutom mycket enkel att använda. Du fyller påsen, placerar den öppna änden i förpackaren, stänger locket och låser sidolåset som ser till att plasten hålls på plats. Tack vare den smarta pulsfunktionen kan du även använda vakuumförpackaren för att förpacka ömtåliga livsmedel så att de behåller sin form. Vakuumpåsarna är återanvändningsbara, så att du kan hålla nere din plastförbrukning.

När du tillagar kött, fisk och grönsaker i vakuumpåsar med sous vide så kommer matvarorna att ta upp massor av saft och bli extremt smakrika. De bibehåller även mineraler och vitaminer så måltiden blir även nyttig. Därför kommer VacuChef 70 bli din nya bästa vän i köket. Den har en kammarstorlek på ca 8,0 .iter och kan säkert försegla samt skapa vakuum för både fuktiga och torra ingredienser. Vakuumpackaren har en stark, professionell vakuumpump (60 liter/min) och har ett max vakuumtryck på -0,99 bar.
Dessutom är vakuumpackaren enkel att använda tack vare den digitala displayen och den praktiska kontrollpanelen. Här kan du själv ställa in vakuum- och svetstid. Själva maskinen är tillverkad av rostfritt stål med glaslock, och det ingår 30 påsar (20x30 cm.).

Helautomatisk och högklassig vakuumförpackare - det idealiska hjälpmedlet när du snabbt vill marinera kött eller andra livsmedel. Maskinen kan användas såväl för hemmabruk som för kommersiellt bruk och har en kapacitet på hela 20L/minut. Utrustats med dubbla pumpar för att klara av hög belastning och ”pulse”-funktion för att manuellt kontrollera vakuumet i påsen.
Champion CHVF410 har både integrerad rull-hållare och folie-skärare för enklast möjliga användning. Med Champion vakuumförpackare kan du bevara livsmedel upp till 7 gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Använd din vakuumförpackare hemma i köket och du kommer snart att upptäcka hur praktisk och mångsidig den är.
Levereras med 1st 30x300cm premium vakuumrulle.

Förvara dina matvaror under längre tid med hjälp av en vakuumförpackare från Anova. Den kombinerar snabbt luftutsug, pålitlighet, säker vakuumförsegling och kompakt design, som ger dig en effektiv produkt och som lätt kan förvaras i antingen lådan eller skåpet när den inte används. Maten skyddas bl.a. mot frost när den packas i vakuum och den behåller näringsämnen under längre tid.
Använd vakuumförpackaren när du vill tillaga mat med din sous vide. På så sätt får du fler smakfulla rätter som du imponerar på både gäster och familj med. Förpackaren är lätt att använda och kräver i princip bara att du trycker på en knapp.

När du vakuumförpackar dina matvaror kan den hålla sig färska i upp till 8 gånger så lång tid som när de förvaras i vanliga plastpåsar. Med VC 200 från Caso kan du snabbt och enkelt packa allt från färsk fisk till hemmagjord müsli, och eftersom vakuumstyrkan är justerbar via den intuitiva touch-displayen passar den särskilt bra till mjuka och ömtåliga varor. Här ingår 2 vakuumrullar som passar till modellen.

Paketet innehåller den precisa Steba SV80 WiFi sous viden, som garanterar exakt temperatur i upp till 99 timmar. Den helautomatiska vakuumpackaren Caso VC 200 ingår också i paketet. Den ser till att försegla maten säkert. Vakuumpackaren håller maten färsk under en längre tid vilket gör den ideal vid marinering.
Sous viden ger dig möjlighet till många olika tillagningmetoder, vilket gör det lätt att förbereda mört och smakfullt kött. Den enda kravet är att grytan som används ska vara minst 15 cm. djup. Sist men inte minst så ingår 200 st. isoleringsbollar som minskar värmeförlusten med upp till 90%. Du kan enkelt övervaka matlagningen på den användarvänliga LCD-skärmen på Steba SV80 WiFi.

När du använder en vakuumförpackare får du en naturlig förvaring utan konserveringsmedel. Det håller även maten färsk längre. Med Caso vakuumpåsar kan du vara säker på att vitaminer och mineraler bevaras i maten. Strukturen i påsarna ger optimalt vakuum och en stabil svetsning så att de håller sig färska längre. De tål höga temperaturer - upp till 100°C och samtidigt skyddar de mot frostskador.
Vakuumpåsarna passar till följande modeller: VC10, VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom passar de även till: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

Dessa vakuumpåsar från Champion mäter 28x30 cm och har en kapacitet på cirka 800 ml. Påsarna är tillverkade i plast som godkänts av EUs Food Contact Materials och REACH-förordningen. Vakuumpåsar används till Sous Vide, men passar också utmärkt när du villa förvara ingredienser och matvaror under längre tid. Pröva själv med kött, grönsaker och frukt.
Tips: Om du hackar frukt och vakuumförpackar det, kan du enkelt ta med den med matlådan m.m.


Vakuumförpackad mat är en naturlig förvaring utan konserveringsmedel. Caso FastVac 4004 Vakuumförpackare har en stark vakuumpump på 20L/ minuten. Din mat förseglas säkert med dubbel svetstråd och en max. bredd på 40 cm. Den digitala displayen gör det lätt och överskådligt att ställa in maskinen, samt soft touch som är behagligt att använda.
Caso FastVac 4004 är utrustad med en justerbar värmeförseglingstid som gör det möjligt att ställa om beroende på om det är fuktig eller torr mat. Den justerbara vakuumintensiteten gör att den är idealisk till all mat, oavsett om den är blöt eller torr. När du använder en vakuumförpackare så håller sig maten färsk längre.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.