
Med Westmarks jäskorg får ditt bröd en optimal miljö för att jäsa och utveckla smak. Korgen ger brödet en vacker form och ett unikt mönster. Strö mjöl i korgen, lägg i degen och låt jäsa till perfektion.

En jäskorg från Eva Trio är ett måste för dig som gillar att baka. Korgen har nämligen praktiska skåror på insidan, där mjölet kan ligga och röra sig uppåt medan degen jäser och blir större. Korgen mäter 24,7 centimeter i diameter och har en volym på 2,2 liter, vilket passar för både stora och små degar. Till skillnad från många andra degkorgar kan den här varianten dessutom enkelt diskas i diskmaskinen.

Röd vispkanna med måttangivelser från Westmark. Kanna har ett tvådelat lock med avtagbar mittendel, vilket gör att du kan använda den för att vispa utan stänk, samtidigt som kannan står stadigt tack vare den halkfria gummibasen. På sidan har kannan praktiska måttangivelser, så att du enkelt mäter upp önskad mängd vätska. Måtten anges i milliliter, liter, gram och pints. Kannan är 20 centimeter hög och har en diameter på 15 centimeter.


Det här startsetet med jäskorgar från Essentials är perfekt för brödentusiasten som vill maximera jäsningen för surdegen. I setet ingår två korgar: en rund korg som 9 centimeter hög och 28 centimeter i diameter, och en oval korg som mäter 35 x 18 x 8 centimeter.
Lägg surdegen i korgen, låt den jäsa i kylskåp över natten och vänd sedan enkelt ut den på en bakplåt, på baksten eller i en form. I korgen får degen mycket luft under jäsningen, vilket ger en extra luftig deg som resultat. Lägg i mycket mjöl i korgen innan du lägger i degen, så att degen släpper enkelt efter jäsningen.
Kom ihåg att aldrig placera korgarna i ugnen. Eftersom de är tillverkade av rotting bör de heller inte diskas eller blötläggas. Rengör dem istället genom att skrapa eller borsta bort mjöl och degrester, vilket du gör enklast när degen har torkat ordentligt.

Den fina jäskorgen från Westmark är designad för att alltid ge ditt bröd en optimal jäsning. Korgen har en rund utformning och tillverkad i ljust pileflet. När ditt bröd har jäst i korgen får det ett charmigt mönster som degen behåller under bakning. Jäskorgen finns i tre olika storlekar som rymmer 750-1500 gram (17,5 cm), respektive 1000-1500 gram (20,5 cm) och 1500-2000 gram (24,5 cm) deg.


Vill du få det bästa ut av dina färska jordgubbar och imponera på gästerna med fina presentationer? Då är Westmarks jordgubbsskivare det perfekta verktyget för dig! Med denna kan du enkelt och snabbt skära jämna skivor med en tjocklek på 5 millimeter. De fina skivorna gör det lätt att skapa smakfulla och inbjudande presentationer, där jordgubbarna verkligen får lysa. Du kan också dekorera desserter, tårtor, glass, müsli, fruktskålar, sallader, punch och mycket mer på ett snabbt och snyggt sätt.
Bärskivaren har sju rostfria stålblad, som säkerställer effektiv och precis skärning varje gång. Den ergonomiska designen ger enkel hantering, så att du kan skära igenom bären utan problem. Den tål också diskmaskin, vilket gör rengöringen enkel.

Med MasterClass 1LB non-stick-brödform blir det enkelt att baka formbröd hemma. Formen är tillverkad av tåligt kolstål med en slitstark non-stick-beläggning i två lager, vilket säkerställer att dina bröd släpper lätt och får en fin yta.
Brödformen mäter 18 x 9 centimeter och är 5,5 centimeter djup, vilket är en idealisk storlek för ett klassiskt formbröd. Självklart kan du även använda den för att baka mjuka kakor, köttfärslimpa eller terriner, så att du får många möjligheter i köket.
Formens sömlösa konstruktion ger brödet en fin och enhetlig form, medan det solida materialet säkerställer en jämn värmefördelning för bästa möjliga resultat. Formen tål maskindisk och är designad för att hålla i många år, så att du kan baka dina favoritrecept om och om igen.

Set om två jäskorgar från Essentials, perfekt för när du bakar ofta eller vill baka flera bröd på samma gång. Korgsetet finns i två varianter: välj mellan två runda korgar (diameter 28 cm, höjd 9 cm) eller två ovala korgar (längd 35 cm, bredd 18 cm, höjd 8 cm). En jäskorg kommer väl till pass när du vill ge ditt jästa bröd en vacker form. Du låter helt enkelt brödet jäsa i kylen över natten, för att sedan vända ut det på en plåt, på en baksten eller i en form. Kom ihåg att lägga mjöl i korgen innan du lägger i degen, så att brödet släpper enkelt efter jäsningen.
Brödet ska alltid tas ur jäskorgen innan du bakar det. Jäskorgarna är tillverkade av rotting och ska inte diskas, blötläggas eller köras i ugnen. Rengör dem genom att skrapa eller borsta bort mjöl- och degrester, vilket är enklast när degen har torkat ordentligt.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.