
Denna justerbara ångkorg från Westmark är tillverkad i rostfritt stål och kan anpassas i storlek. Perfekt för att ångkoka grönsaker och andra livsmedel på ett enkelt och smidigt sätt. Den tål maskindisk.

Klassisk handvevad köttkvarn från Westmark storlek 8.
Tillverkad av förtennad gjutjärn.
Spännes fast i bordsskivan.
Hålskivan som följer med är på 4,5 mm.
Köttkvarnen går ej att diska i diskmaskin och måste torkas av direkt efter rengöring. För att komma åt i hålen i ”hålskivan” så rekommenderar vi att du emellanåt kör en sats med torkat ris/bröd eller skorpa. Detta för att det skall kunna suga upp fetter och avlagringar som annars kan ge avfärgningar i maten.

Röd vispkanna med måttangivelser från Westmark. Kanna har ett tvådelat lock med avtagbar mittendel, vilket gör att du kan använda den för att vispa utan stänk, samtidigt som kannan står stadigt tack vare den halkfria gummibasen. På sidan har kannan praktiska måttangivelser, så att du enkelt mäter upp önskad mängd vätska. Måtten anges i milliliter, liter, gram och pints. Kannan är 20 centimeter hög och har en diameter på 15 centimeter.

Den fina jäskorgen från Westmark är designad för att alltid ge ditt bröd en optimal jäsning. Korgen har en rund utformning och tillverkad i ljust pileflet. När ditt bröd har jäst i korgen får det ett charmigt mönster som degen behåller under bakning. Jäskorgen finns i tre olika storlekar som rymmer 750-1500 gram (17,5 cm), respektive 1000-1500 gram (20,5 cm) och 1500-2000 gram (24,5 cm) deg.


Behöver du extra plats i köket, till exempel i den lilla lägenheten eller sommarstugan? Den här diskbaljan från Westmark rymmer hela 4,5 liter och är mycket enkel att förvara eftersom den går att fälla ihop. På så vis får du gott om utrymme när du diskar, samtidigt som du enkelt kan stoppa undan baljan när du inte behöver den. En utmärkt lösning för compact living, eller för när du vill kunna diska utomhus.

Servera ett sprött och luftigt surdegsbröd till dina gäster, som har en hög och rund form som det ska vara. Detta uppnår du med denna jäskorg från Funktion så har måtten 25 cm. i diameter och 8 cm. hög. Den runda jäskorgen är tillverkad av rotting och det är viktigt att mjöla in jäskorgen ordentligt innan användning så att degen inte fastnar.
En jäskorg gör att din bröddeg behåller formen medan den jäser i kylen över natten. Nästa dag vänds degen enkelt ut i en gjutjärnsform eller bakplåt beroende på vad du helst bakar med. Skär ett fint mönster i degen och sätt den sedan i ugnen. Korgen rymmer 4,5 liter och bör inte diskas, utan deg och mjölrester kan borstas eller skrapas bort.

En rund jäskorg till bakning som är 30 cm. i diameter och 8,5 cm. hög. En jäskorg är ovärderlig när man ska baka surdegsbröd. Här kan degen jäsa under natten i kylskåpet samtidigt som den behåller sin runda form så att de färdigbakade brödet får en fin rund form.
Jäskorgen är tillverkad av rotting och rymmer upp till 6 liter deg. Det är viktigt att korgen mjölas in ordentligt så att degen inte fastnar. Dessutom bör korgen inte blötas ner, utan rester av deg och mjöl kan skrapas eller borstas bort efter användning.

Oavsett om du gör din egen glass eller inte, är det få saker som smakar så gott till glass som en nybakad våffla. Med Westmarks våffel- och glassvåffelform kan du göra perfekta våfflor som är smakrika och krispiga till glass, grädde, mousser, eller vad du än vill fylla den nygräddade våfflan med.
Formen är gjord av bokträ, som inte bara ger den en elegant och rustik finish, men säkerställer också långvarig hållbarhet. Med sin solida konstruktion är den idealisk för att göra perfekta, spröda våfflor. Observera att det rekommenderas att sterilisera formen i kokande vatten före första användningen för att säkerställa bästa möjliga hygien. Det är också viktigt att notera att den inte är lämplig för diskmaskin. För att förlänga livslängden, rekommenderar vi att du försiktigt tvättar den i varmt vatten med ett milt tvål och torkar den med en kökshandduk.

Klassisk handvevad köttkvarn från Westmark storlek 10, malskivan har 4,5 mm medium malstorlek.
Tillverkad av förtennad gjutjärn.
Spännes fast i bordsskivan.
Köttkvarnen går ej att diska i diskmaskin och måste torkas av direkt efter rengöring. För att komma åt i hålen i ”hålskivan” så rekommenderar vi att du emellanåt kör en sats med torkat ris/bröd eller skorpa. Detta för att det skall kunna suga upp fetter och avlagringar som annars kan ge avfärgningar i maten.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.