Enkla tips för att välja rätt nagellacksremovers när du köper på nätet

Nagellacksremover

Med en bra nagellacksremover tar du enkelt bort nagellacket, utan att lämna fläckar och fula märken på naglarna. Det blir både snyggare och skonsammare för naglarna än om du pillar bort eller på annat sätt avlägsnar nagellacket. Tänk på att, när du köper en nagellacksremover, välja en som inte innehåller aceton, om du har känslig hy.

En bra nagellacksremover ska vara effektiv och inte lämna några spår. Du ska enkelt kunna avlägsna lacken som sitter på och måla på nytt på en helt rengjord yta. Sämre removers lämnar ibland spår efter skarpa färger, det finns risk att du upplever att färgen inte försvinner. Detta kan man motverka genom att se till att ha en bra remover, men också genom att alltid måla ett lager färglöst baslack under färglacket, om du vill skydda naglarna från missfärgning ytterligare.

Många nagellacksborttagningsmedel innehåller aceton som effektivt avlägsnar nagellack, men det är viktigt att veta att aceton verkar mycket uttorkande på huden. Har du känslig hy rekommenderas istället att du hittar en remover som är acetonfri, det finns ett brett utbud av dessa också. Även dessa produkter kan vara något uttorkande, så tänk också på att satsa på bra nagellack, så att du inte behöver byta och använda removern så ofta.

5 saker att tänka på

 • Satsa på en bra och vältestad nagellacksremover som verkligen tar bort all färg och inte lämnar några spår. Det finns många test av olika removers som du kan läsa om på nätet, så får du tips om vilken som är mest effektiv.
 • Om du har känslig hy, välj en remover som inte innehåller aceton. Aceton verkar uttorkande på huden.
 • Ett led i att få din nagellacksremover att fungera bra är faktiskt också att du satsar på bra nagellack. Ett bra lack löses lätt upp och färgar inte naglarna. Ett bra lack sitter också längre och du behöver då inte använda removern lika ofta, vilket är sk
 • Nagellacksremover finns numera även som färdiga ”pads”, så att du inte behöver hålla på med bomull och flaska. Mycket lätt at använda och ger ett bra resultat.
 • Nagellacksremover, framförallt de som innehåller aceton, innehåller ämnen som kan vara farliga att andas in. Använd din remover med försiktighet och gärna utomhus, om det inte är för varmt/kallt. Då slipper du också lukten som kan sitta kvar i rummet gans

3 produkter du bör överväga
Star5
Mavala Nail Polish Remover
 • Bäst i test!
 • Mycket prisvärd
 • Effektiv som få

Mavala Nail Polish Remover

En mycket effektiv remover. Innehåller aceton, men ska trots detta vara skonsam mot hud och naglar. Billig, dessutom!

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star4
Mavala Nail Polish Remover Pads
 • Smart och smidigt
 • Lätt att ta med på resan

Mavala Nail Polish Remover Pads

Mycket effektiva removerpads som är mycket smidiga att använda. Smidig förpackning, perfekt att ta med på resan.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star4
Depend nagellacksremover
 • Skonsam mot huden
 • Helt fri från aceton och andra lösningsmedel

Depend nagellacksremover

Remover helt fri från aceton, olja och parfym. Supersnabb. Bör inte användas på lösnaglar.

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Butiker som säljer nagellacksremovers
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer nagellacksremovers? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Nagellacksremovers du kan köpa nu