Enkla tips för att välja rätt nagellack när du köper på nätet

Nagellack

Nagellack kan appliceras både på finger- och tånaglar och det finns både färgat och färglöst nagellack. Det kan vara svårt att, när du köper nagellack, avgöra att det verkligen är den färg du vill ha, då färgen i flaskan ofta skiljer sig en aning från resultatet på naglarna. Ett tips är dock att faktiskt satsa på ett lite dyrare nagellack, det brukar löna sig i kvalité.

Nagellack finns i alla prisklasser, från ara något tiotal kronor upp till flera hundra. Det finns egentligen inget som säger att de dyrare lacken är bättre, men oftast brukar det visa sig att de dyrare märkena faktiskt håller längre. Färgerna brukar också ligga närmare det du väntar dig om du väljer ett något dyrare märke.

Kvaliteten på lacken beror förstås också på hur du applicerar den. Satsa på ett bra bas- och topplack, som är färglöst och verkar för att jämna ut ojämnheter och få färgen att fästa bättre. Applicera ett lager baslack på rengjorda naglar och låt de torka. Applicera därefter två tunna lager av färglacket, låt det torka emellan. Avsluta med ett lager topplack, som skyddar färgen och naglarna och ger extra glans. För optimalt resultat bör man sedan, ca varannan dag, applicera ett nytt lager topplack. Då håller färgen som längst.

5 saker att tänka på

 • Ofta kan det faktiskt löna sig att välja ett lite dyrare nagellack, ofta både håller de längre och har bättre färgkvalitet
 • Det är viktigt att investera i ett bra bas- Och topplack, för ett hållbart resultat.
 • Var försiktig när du målar naglarna, de flesta lack innehåller mer eller mindre hälsoskadliga ämnen och ångor. Om det inte är för kallt/varmt, måla gärna naglarna utomhus.
 • För bästa resultat med dina naglar bör du, förutom et bra lack, även satsa på en bra nagelfil. Naglarna mår bäst under lacken om där inte finns sprickor och ojämnheter.
 • Komplettera ditt nagellack med en bra nagellacksborttagningsmedel. Om du har känslig hy, se till att införskaffa en nagellacksremover som är fri från aceton. Aceton torkar nämligen ut huden oerhört.

3 nagellack du bör överväga
Star5
Yves Saint Laurent's La Laque
 • Lätt att applicera
 • Mycket hållbart

Yves Saint Laurent's La Laque

Ett hållbart lack av bra kvalitet som håller vad det lovar! Finns i många, fina färger.

Ev. priser är från 2023-03-21 och är exkl frakt.

Star4
Lyko Nagellackskollektion
 • Många läckra färger
 • Flera nagellack till lågt pris

Lyko Nagellackskollektion

En stor kollektion med nagellack från Lyko i flera nyanser. Lacken är dryg och räcker länge. Ger en fin blank yta.

Ev. priser är från 2023-05-28 och är exkl frakt.

Star3
Color Riche från L'Oreal
 • Billigt
 • Lång hållbarhet

Color Riche från L'Oreal

Ett lite billigare nagellack som ändå har lång hållbarhet. Finns i många olika nyanser och sägs kunna sitta i upp emot 10 dagar utan att spricka!

Ev. priser är från 2023-05-08 och är exkl frakt.

Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Nagellack
Kod Sista datum Beskrivning
2023-06-07 *Rabatten justeras när du lägger andra produkten i varukorgen. Gäller ej set och kan inte kombineras med andra erbjudanden Se erbjudandet hos Yves Rocher
BW20MAKE 2023-05-28 Gäller på makeup produkter till ordinariepriser Se erbjudandet hos Yves Rocher
BEAUTY20 2023-05-28 äller på utvalda produkter som vi samla på en landningssida och koden kan ej kombineras med andra erbjudanden. Se erbjudandet hos Eleven
BEAUTYWEEK 2023-05-28 Gäller vid köp över 1000 kr. Gäller på hela sortimentet, även nedsatta varor. Gäller ej på value packs och presentkort. Se erbjudandet hos NordicFeel
Butiker som säljer nagellack
Buyers club
Buyers club
Buyers club erbjuder en bred nätshopping med mängder av produkter från en mängd produktkategorier. Hos Buyers club hittar du köksprodukter, kläder, skor, gamingprodukter, boxar med mera. Buyers club anpassar sig efter efterfrågan och har allt mellan himmel och jord.
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Nelly.com
Nelly.com
Nelly är ett företag som säljer kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. Här finns ett sotrt utbud av kläder, underkläder, ytterkläder, skor, det mesta du kan tänkas behöva till vardag och fest till rimliga priser. Nelly samarbetar med många kända, etablerade varumärken.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
Parfymonline.se
Parfymonline.se
Parfymonline.se har ett stort utbud av parfym och doftprodukter för alla målgrupper och personligheter. Men här finns också ett stort utbud av hårdvårdprodukter och hudvårdsprodukter. Allt för kroppen helt enkelt! Parfymonline.se har även makeup och smink.
Swedish beauty factory
Swedish beauty factory
Swedish beauty factory är en butik med passion för allt inom skönhet. Från smink och hårvård till hudvård och parfym. Swedish beauty factory sammanfattar sina skönhetsprodukter som "high end beauty and skin care". Vad du än söker inom skönhet och kroppsvård kommer du hitta hos Swedish beauty factory.
Yves Rocher
Yves Rocher
Hos Yves Rocher finns ett brett sortiment av produkter inom kategorier som smink, hudvård och hårvård. Ofta finns aktuella erbjudanden som innebär extra förmånliga priser, och dessutom får man som kund premier vid beställning. Yves Rocher vill att man ska vara 100% nöjd - är man inte det får man pengarna tillbaka.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer nagellack? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Nagellack du kan köpa nu