Proshop logo

Proshop är från början ett danskt företag som säljer IT och hemelektronik, nu även i Sverige som ett första steg i en större internationalisering. Hos Proshop hittar du ett stort utbud av IT-varor och tillbehör samt hemelektronik, sortimentet är noga utvalt och lokalt anpassat med lokala, svenska leverantörer.

Webbsida: https://www.proshop.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Proshop

  Proshop
  Proshop
  Proshop erbjuder allt inom hemelektronik och IT, ofta med förbluffande bra priser. Ett klart godkänt utbud av Blackberry-telefoner och -tillbehör.
  Samsung  HT-E330 Home Cinema
  Samsung HT-E330 Home Cinema
  Ett billigt och litet hemmabiosystem med 5.1 ljud. Kommer från elektronikmärket Samsung och har FM-radio samt möjligheter att spela upp de flesta filmformaten.
  Panasonic Blu-Ray
  Panasonic Blu-Ray
  Om du söker en kompetent Blu-Ray-spelare till ett relativt lågt pris har Panasonic en utmärkt modell för dig. Den har alla funktioner du kan vänta dig av en bra Blu-Ray-spelare och kan kopplas till Wi-Fi.
  Google Nest Hub
  Google Nest Hub
  Google Nest Hub är den ultimata digitala fotoramen och en rejäl uppgradering jämfört med andra digitala fotoramar. Den streamar direkt från Google Photos och du kan kontrollera ditt smarta hem direkt från skärmen. Mer än bara en digital fotoram.