Nätapotek som säljer mediciner
Apotek365
Apotek365
Apotek365 är en nätbutik med fokus på receptfria läkemedel, skönhetsprodukter och hälsotillskott. Apotek365 är helt nätbaserat och erbjuder tusentals apoteksrelaterade produkter till bra priser. I det bred sortimentet finns produkter från kända tillverkare. Också ett bra ekologiskt sortiment.
Dynamic Code
Dynamic Code
Dynamic Code erbjuder dig tester som via ditt DNA kan visa om du har en sjukdom eller inte. Med DNA-test blir diagnosen mycket mer säker än vid en konventionell läkarbedömning. Testet skickas från Dynamic code på ett enkelt och diskret sätt. Testet är helt anonymt och träffsäkerheten är snudd på 100%-ig.
euroClinix
euroClinix
EuroClinix erbjuder sjukvårdstjänster på 12 olika språk, med främsta inriktning på sexuell hälsa. Ta kontoll över ditt sexliv idag, bota könssjukdomar etc. EuroClinix hjälper dig med råd och tips och här kan du dessutom beställa ett stort antal receptfria läkemedel för bl.a. sexuell hälsa.
Meds.se
Meds.se
Meds.se är ett onlineapotek som vuxit stadigt sedan starten 2017. Meds.se säljer både receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. utöver detta erbjuder Meds.se ett stort sortiment relaterat till hälsa och skönhet. Med eds.se slipper du gå till apoteket när du är sjuk och kan kombinera dina inköpa av mediciner med inköp av skönhetsprodukter.

Övriga nätapotek

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer mediciner? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Mediciner du kan köpa nu