ACO Spotless Acne Skin Treatment


Kategori: Medel mot akne från Meds.se
rating
ACO Spotless Acne Skin Treatment

En ansiktskräm som är effektiv mot mild till måttlig acne. Krämen motarbetar de bakterier som orsakar acnen och återfuktar på samma gång för att återställa hudens naturliga ph-balans.

Tänk på det här när du köper medel mot akne
  • Välj behandlingsmetod för din akne utefter hur allvarliga problemen är. Mild akne kan du behandla på egen hand, allvarlig akne behöver du rådfråga din läkare om eventuell medicinsk behandlingsmetod.
  • För bästa resultat av din akne-behandling kan du behöva använda flera olika metoder. Satsa på en bra kräm eller lösning som verkar uttorkande som du kan lokalbehandla aknen med.
  • Investera också i en bra täckkomponent till makeup. Det finns consealers och liknande som verkar uttorkande mot akne och smälter samman med din makeup.
  • Satsa på en att köpa en bra och skonsam ansiktsrengöring och en bra hudkräm. En mjuk och smidig hud behöver inte producera lika mycket talg som en torr och narig hud.
  • På nätet finns många bra kit att köpa som innehåller allt du behöver för din akne-behandling. Detta kan vara ett prisvärt alternativ för dig som vill ha kompletta förutsättningar för en välmående hy.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Medel mot akne

Andra rekommenderade produkter inom kategorin medel mot akne
Dermalogica Skin Refining Masque
Dermalogica Skin Refining Masque
Perfekt för dig som vill ha en bra start på din aknebehandling. Masken verkar för att reducera överflödigt fett och rengöra porerna på djupet, vilket motverkar uppkomsten av akne. Kan sedan användas regelundet för en hållbar effekt.
Mario Badescu Acne Repair Kit
Mario Badescu Acne Repair Kit
Baskitet som innehåller allt du behöver för din aknebehandling. Kitet innehåller tre produkter som tillsammans reducerar och förebygger finnar både dag- och nattetid. Effektiva och skonsamma produkter som snabbt ger resultat.