Enkla tips för att välja rätt kosttillskott när du köper på nätet

Kosttillskott

När näringsinnehållet i vår mat går ned och medvetandet om fördelarna med kosttillskott går upp är det en självklar utveckling att det blir mer och mer populärt med kosttillskott. Många tar kosttillskott för att de känner att de inte får i sig alla näringsämnen via kosten, tex på grund av dåliga matvanor. Andra tar kosttillskott i form av proteiner och liknande för muskelbyggande och återhämtning vid intensiv träning. Ytterligare andra tar kosttillskott för att uppnå en viss effekt, till exempel få mer energi.

Oavsett anledningen till att man äter kosttillskott så finns det någon variant att köpa för den effekten. Det vanligaste är kosttillskott i form av vitaminer, till exempel multivitamintabletter. Det är också mycket vanligt att köpa proteinpulver eller kreatin. Kosttillskott som antas skydda mot sjukdomar, till exempel Omega-3 är också populärt.

När du ska köpa kosttillskott är det viktigt att du köper från en seriös, gärna svensk, nätbutik. Du vill säkerställa att produkterna du konsumerar har hög renhet och är av hög kvalitet. Vissa produkter kan rentav vara skadliga om man inte är försiktig och man ska alltid respektera doseringsnivåerna på förpackningen.

De butiker som finns i Sverige håller generellt sett hög standard och anger ofta om produkten är godkänd av livsmedelsverket och så vidare. De nätbutiker som rekommenderas av Köpa.se tillhör de större i Sverige och har kvalitetsprodukter till rätt priser.

Foto: Paul / freedigitalphotos.net

3 saker att tänka på

  • Ha inte en övertro på vad kosttillskotten kan göra för din hälsa och träning.
  • Tränar du mycket och ofta kan du lika gärna köpa stora förpackningar på en gång. Det blir inte bara billigare per dos, du sparar även in på fraktkostnaden.
  • Det finns så många olika kosttillskott som hjälper mot saker man kanske inte ens tänker på att man har, eller kan få besvär med. Det kan vara en bra idé att försöka förebygga sjukdomar och ohälsa istället för att behandla dem när de redan uppkommit.

3 butiker du bör överväga
Star5
SvensktKosttillskott.se
  • Bredast sortiment
  • Hög kvalitet
  • Bra priser

SvensktKosttillskott.se

Svenskt kosttillskott är en snygg och praktisk sida med marknadens bredaste sortiment inom kosttillskott, hälsokost och naturläkemedel. Om du behöver det, finns det här. Därtill har de snabba leveranser, fri frakt, kvalitetsvaror och bra priser. Sammanfattningsvis: Oslagbart!

Rabattkod: = Core Casein innehåller mjölkprotein som utsöndras långsamt i kroppen och förser dina muskler med protein över längre tid än vad exempelvis vassleprotein gör. Tack vare att råvaran är såpass ren som den är blir proteininnehållet högt och smakerna något utö

Rabattkod: = Core Swedish Pancakes är en pannkaksmix för tunna, proteinrika och helt fantastiskt goda pannkakor, med ett innehåll som du kan äta med gott samvete. Perfekt när du vill tillföra högkvalitativt protein till din kost eller när du är sugen på något riktigt

Ev. priser är från 2021-06-20 och är exkl frakt.

Star4
MM Sports - Kosttillskott
  • Mycket för styrketräning
  • Jättestort utbud

MM Sports - Kosttillskott

MM Sports marknadsför sina kosttillskott till framförallt styrketränare och elitidrottare men även till vanliga motionärer. De har ett stort utbud och många olika varianter av proteinpulver.

Ev. priser är från 2021-06-20 och är exkl frakt.

Star4
Gymgrossisten
  • Känd butik
  • Hög kvalitet

Gymgrossisten

GymGrossisten är en av de mest kända butikerna för folk som är seriösa med sin träning och framförallt muskelbyggande. Det är en av Nordens största butiker inom kosttillskott, träning och hälsa med fokus på högkvalitativa produkter.

Ev. priser är från 2021-06-20 och är exkl frakt.

Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Kosttillskott
Kod Sista datum Beskrivning
2021-12-30 Vi har gjort det enkelt för dig och handplockat våra bästa fynd på ett och samma ställe! Skynda dig - först till kvarn! Se erbjudandet hos Proteinbolaget
TT05JUN21 2021-06-30 5% Voucher Code | Sitewide Discount | ShytoBuy.se Se erbjudandet hos Shytobuy
2021-07-04 Healthwell PURE är en serie med naturliga och rena oljor för dig som vill ha det absolut bästa som marknaden kan erbjuda. Våra produkter består av ekologiska ingredienser som kan användas till hudvård, massage och aromaterapi. Genom att ta hänsyn till mil Se erbjudandet hos Svensk Hälsokost
2021-07-04 Betakaroten Plus från Healthwell är något alldeles extra för solälskaren! Förutom att den är mycket högdoserad med 50 milligram betakaroten (82 000 IE), är den dessutom förstärkt med svartpepparextrakt och MCT-olja som främjar upptagningsförmågan. Se erbjudandet hos Svensk Hälsokost
2021-06-27 Core Casein innehåller mjölkprotein som utsöndras långsamt i kroppen och förser dina muskler med protein över längre tid än vad exempelvis vassleprotein gör. Tack vare att råvaran är såpass ren som den är blir proteininnehållet högt och smakerna något utö Se erbjudandet hos Svenskt Kosttillskott
2021-07-04 Core Swedish Pancakes är en pannkaksmix för tunna, proteinrika och helt fantastiskt goda pannkakor, med ett innehåll som du kan äta med gott samvete. Perfekt när du vill tillföra högkvalitativt protein till din kost eller när du är sugen på något riktigt Se erbjudandet hos Svenskt Kosttillskott
Butiker som säljer kosttillskott
Bodystore
Bodystore
Bodystore är en butik som säljer hälsokost och hälsoläkemedel på nätet. De inriktar sig på träning, hälsa och kost och här finner du ett stort utbud inom dessa kategorier. De har också ett stort utbud under kategorin Vegetarisk kost. Butiken ägs av Gymgrossisten, som är en annan nätbutik inriktad på träning kosttillskott för mycket aktiva.
Glimja.com
Glimja.com
Glimja (fd Clearlife.se) har ett stort utbud av hälsokost och kosttillskott för en hälsosam livsstil. Mycket av utbudet är ekologiskt och väldigt bra för kropp och själ. Glimja har massa produkter inom hudvård, hårvård, superfood och raw food med mera.
Greatlife.se
Greatlife.se
Greatlife.se tillhandahåller ett stort och brett sortiment av kosttillskott, vitaminer och hälsokost. För Greatlife.se är bara det bästa bra nog. Greatlife.se jobbar med med whole food än syntetiskt isolerade vitaminer. Orientera dig i butiken efter hälsoområde eller varukategori.
Grön Gåva
Grön Gåva
Grön gåva jobbar med ekologisk hudvård och hälsokost. Produkterna hos Grön gåva är utvalda för att vara så skonsamma och hälsosamma som möjligt. Som kund kan du förvänta dig produkter som är utvalda med omsorg och kärlek. För dig som verkligen vill ta hand om dig själv och jorden.
Gymgrossisten
Gymgrossisten
Hos Gymgrossisten ligger fokus på träning, hälsa och välmående och här hittar du allt du behöver för din optimala träning. Kosttillskott, proteinpulver, hälsoprodukter och mycket mer hittar du här, allt till fina priser. Gymgrossisten har också en del fysiska butiker, vilka du kan besöka för att botanisera i sortimentet.
Happy Green
Happy Green
Onlinebutiker kan kännas som ett hav av butiker och bland dessa är Happy Green din starkast lysande hälsofyr. Produkterna hos Happy Green är noga utvalda för att de är goda, naturliga och bra för dig. De är också tillverkade med ett hållbarhetstänk. Via Happy Green får du naturlig hälsa och naturlig skönhet.
Lepigen
Lepigen
Lepigen är ett etablerat företag som säljer kosttillskott, med främsta fokus på viktminskning. Här finns ett brett utbud av produkter till fina priser för dig som vill gå ner i vikt eller har bristande intag av vitaminer och mineraler. Du erbjuds snabba leveranser och många fina erbjudanden.
Proteinbolaget
Proteinbolaget
Proteinbolaget erbjuder kosttillskott till dig som behöver extra mycket protein, ofta den som tränar mycket. Protein är den viktigaste byggstenen i kosten när det kommer till att bygga muskler. Hos Proteinbolaget hittar du proteintillskott från flera av de största tillverkarna inom kosttillskott. Men här finns också många andra kosttillskott.
Shopping4Net
Shopping4Net
Shopping4net är en e-handelsportal som erbjuder mänga spännande produkter under många olika kategorier. Sortimentet utökas ständigt och här finns allt från kontaktlinser till leksaker. Shopping4net erbjuder mycket fina priser och har en utbyggd kundservice som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor.
Shytobuy
Shytobuy
Shytoby är ett internationellt företag som säljer produkter för hårborttagning, hudvård och sexuell hälsa. Här hittar du produkter för både män och kvinnor till fina priser. Genom att erbjuda en bredd och variation i sitt produktsortiment hittar du garanterat det som just du letar efter i Shytobuys sortiment.
Sporttema
Sporttema
Sporttemas tanke är att till förmånliga priser kunna erbjuda sina kunder toppklassiga träningsredskap. Det ska vara enkelt och tryggt att handla, så företaget har hela 30 dagars öppet köp, snabba leveranstider, 3 års garanti samt en "lägsta pris"-garanti.
Supercat
Supercat
På Supercat.se hittar du allt din katt kan drömma om i lekväg. Produkterna ska vara både stimulerande, funktionella och estetiskt tilltalande - man ska inte behöva kompromissa med sin stil bara för att man har katt! Alla beställningar över 1000 kronor är fraktfria.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott är ett marknadsledande företag som anser att kosttillskott inte bara är något för elittränare. Istället ska alla som tränar och bryr sig om sin hälsa finna vad de letar efter i företagets breda sortiment. Priserna är låga, leveranstiderna korta och servicenivån hög. Fraktfritt vid beställning över 600 kr!
Vitaminbutiken Kenkou
Vitaminbutiken Kenkou
Vitaminbutiken Kenkou tänker enligt principen "kvalitet hellre än kvantitet", och är noga med vilka tillverkare de beställer ifrån. De vill även sprida sin kunskap och ger därför via sin webbsida tillgång till de senaste forskningsrönen inom branschen. Vitaminbutiken Kenkou är dessutom Sveriges representant för märket Lamberts, och fungerar som återförsäljare till hela Skandinavien.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer kosttillskott? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Kosttillskott du kan köpa nu