WD Red PRO 4TB / 256MB Cache / 7200 RPM (WD4003FFBX)


WD Red PRO 4TB / 256MB Cache / 7200 RPM (WD4003FFBX)

WD Red PRO NAS Hårddisk NAS MVP Det finns en bransch ledande WD Red-disk för varje kompatibelt NAS-system för att uppfylla ditt behov av datalagring. WD Red erbjuder ett brett utbud av lösningar, för kunder som vill bygga den största och bäst presterande NAS-lagringslösningen. Byggd för NAS-system, packar WD Red effekten som behövs för att lagra dina värdefulla data i en enda kraftfull enhet. Med WD Red är du redo för allt som komma skall. Disken för NAS Stationära enheter är oftast inte testade eller utformade för påfrestningarna i ett NAS-system. Gör det rätta för din NAS och välj en disk med en mängd funktioner, för att skydda dina data och bibehålla optimal prestanda. Byggd för NAS-kompatibilitet WD Red-diskar med NASware 3.0-teknik är specialbyggda för att balansera prestanda och pålitlighet i NAS och RAID-miljöer. Sval drift Alltid-på-miljön i ett NAS- eller RAID-system är en het miljö. WD Red-diskar är konstruerade för en sval och tyst drift, samtidigt som de erbjuder optimal kompabilitet för krävande 24x7 miljöer. WD Red Pro för stora företag WD Red PRO-enheter är utformade speciellt med tanke på medelstora eller stora företagskunder, för NAS-system med upp till 24 slots. WD Red Pro är konstruerad för att hantera högintensiv arbetsbelastning i 24/7-miljöer och är idealisk för arkivering och delning, liksom ombyggnad av RAID-matrisen på utökade operativsystem som ZDS eller andra filsystem. Dessa enheter tillför mervärde till ditt företag, genom att göra det möjligt för dina anställda att snabbt dela filer och säkerhetskopieringsmappar i din NAS-lösning. WD Red Pro Om du vill ha kraftig prestanda för NAS, kan WD Red PRO-enheterna leverera exceptionell prestanda för medelstora till stora företagskunder med extrema krav. För NAS-miljöer med 9 till 24 slots levererar WD Red Pro-enheter kompromisslös prestanda och orubblig säkerhet med 5 års begränsad garanti. 3D-aktiv Balance Plus Bidrar till att säkerställa att dina data är skyddade mot kraftiga vibrationer och buller i en NAS- eller RAID-miljö. Denna balanskontroll med dubbla plan bibehåller diskens prestanda över tid. Utmärkt support och 5 års begränsad garanti Du kan tryggt uppgradera till det bästa inom NAS-disk-prestanda med vissheten om att 5 års garanti och inkluderade supporttjänster i världsklass medföljer varje WD Red-disk. 24/7-miljöer Eftersom ditt NAS-system alltid är på, är det viktigt med en pålitlig disk. Stationära hårddiskar är vanligtvis inte utformade och testade i 24x7-förhållanden, vilket är en av grunderna i WD Red NAS-hårddiskar.

Tänk på det här när du köper dator
  • RAM-minne: Är den typen av minne som lagrar data samtidigt som programmen är igång. Det kallas också för arbetsminne. Ju större RAM-minne du har på din dator, desto fler program klarar datorn att köra samtidigt utan att den blir långsam.
  • Hårddisken: Hårddisken är datorns minne skulle man kunna säga. På hårddisken lagras alla filer man sparar på datorn. Om du ska spara stora filer (exempelvis filmer) eller stora mängder små filer (ljud eller bilder) på datorn kan det vara bra att ha en stor hårddisk. Om man får slut på plats på datorn kan man köpa en extern hårddisk som man kopplar till datorn för att spara fler filer.
  • Processor: När man köper en ny dator står det ofta hur många hertz processorn är på. Man skulle kunna säga att ju bättre processor du har, desto snabbare dator. Idag är standarden på processorer ganska hög när man köper en ny dator men det kan ändå vara bra att hålla koll på hur stark processorn är.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Dator

Andra rekommenderade produkter inom kategorin dator
HP
HP

HP eller Hewlett-Packard är ett företag som tillverkar allt från digitalkameror till just datorer. Prismässigt är man lite dyrare än Dell men med en HP dator har du större möjlighet att välja olika komponenter. HP har också arbetat mycket med designen på deras datorer för att kunna konkurrera med exempelvis Apple.

Dell
Dell

Dell är ett företag som framförallt säljer datorer via sin hemsida där man har mycket stor valfrihet i hur man får konfigurera datorn. Genom att sälja datorer som är specialanpassade för olika typer av användare samt köpa dator via nätet kan man hålla kostnaderna på datorerna nere.

Mac
Mac

För många är det antingen eller, om man ska köpa en Mac eller PC, och det går inte att jämföra dem rakt av. Mac är snyggare, mer lättförståeligt än PC som tex Dell eller HP. En smaksak helt enkelt.


Förslag på produkter inom kategorin dator