Webhallen logo

Webhallen.com har både fysiska butiker och en populär webbsida. De är framförallt kända för att vara en pålitlig källa till många TV-spel men har också ett mycket gott utbud av hemelektronik.

Webbsida: https://www.webhallen.com/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Webhallen

  Playstation 3 Slim 160 Gb från Webhallen
  Playstation 3 Slim 160 Gb från Webhallen
  Webhallen är en stor webbutik som har ett stort utbud av TV-spel och spelkonsoler, däribland olika modeller av Playstation 3, tex denna.
  Webhallen.com - tv-spel
  Webhallen.com - tv-spel
  En stor webbutik med hundratals olika spel för både konsoll och PC. Förutom spel säljer Webhallen även hemelektronik, datorkomponenter och vitvaror. Om du vill du få billigare frakt kan du hämta ut varorna du beställer från Webhallen från någon av deras fysiska butiker.
  Svart Wii inkl Mario Kart & Wii Wheel från Webhallen.com
  Svart Wii inkl Mario Kart & Wii Wheel från Webhallen.com
  Webhallen är en stor webbutik som säljer allt ifrån tvättmaskiner till energidryck. Självklart säljer de även TV-spel och Nintendo Wii. Priset gäller Svart Wii, inkl. Mario Kart & Wii Wheel, vilket är kul för den som gillar racing.
  Webhallen.com - Xbox
  Webhallen.com - Xbox
  Webhallen är en stor webbutik som säljer allt ifrån tvättmaskiner till energidryck. Självklart säljer de även TV-spel och Playstation 3. Priset gäller Xbox 360 Slim, 250 Gb.