Återförsäljare som säljer mjukvaror
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
EgenSajt
EgenSajt
EgenSajt tillhandahåller webbhotell för sig som vill starta din egen hemsida. Här kan du också göra köp av domäner etc, så att du som kund ska kunna få hjälp med alla moment i att starta en egen hemsida från samma ställe. EgenSajt är mån om att tillhandahålla service och månar om sina kunder.
Fortnox
Fortnox
Fortnox är ett växande företag som erbjuder och levererar internetbaserade program för företag, föreningar och revisorsbyråer. De förespråkar en enkel lösning där du som användare av Fortnox program sparar och redovisar information via nätet istället för i fysiska datorer. Detta gör både hantering och åtkomst lättare.
Microsoft Store
Microsoft Store
I Microsoft Store hittar du alla Microsofts produkter till fina priser. Sidan är mycket användarvänlig och här hittar du microsoftprodukter, både mjuk och hårdvara. Sidan har en väl utbyggd kundsupport, både via telefon och webb, där de hjälper dig med alla dina frågor och funderingar.

Övriga återförsäljare

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer mjukvaror? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Mjukvaror du kan köpa nu