Clas Ohlson logo

Clas Ohlson är en välkänd butikskedja i Sverige som självklart också har en webbutik, och en mycket bra sådan därtill. Clas Ohlson är en detaljhandel och utbudet är en populär utgångsplats för "tekniska saker till hemmet" med allt från spikar till adventsljusstakar.

Webbsida: https://www.clasohlson.com

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Clas Ohlson

  HP DeskJet 2620
  HP DeskJet 2620
  HP DeskJet 2620 är en bläckstråleskrivare som överraskar. Utskriftskvaliteten är god, både för utskrifter av textdokument och bilder. Den är snabb och tyst. I kombination med scanner/kopiator-funktion.
  Oral B Pro
  Oral B Pro
  Enkel och mycket populär eltandborste som kommer i 2-pack. Finns med två lägen, en för tandvård och en för tandköttsvård.
  Clas Ohlson - media och elektronik
  Clas Ohlson - media och elektronik
  Clas Ohlson erbjuder ett relativt stort utbud av mediavaror och elektronik, både för dig som letar efter billig hemelektronik med hög kvalitet och dig som vill skapa egna medialösningar i hemmet. Hos Clas Ohlson får du alltid rätt kvalitet till rätt pris
  Clas Ohlson - datortillbehör
  Clas Ohlson - datortillbehör
  Det är få branscher där Clas Ohlson inte finns representerat. Clas Ohlson säljer faktiskt även datortillbehör. I sortimentet hittar du ett relativt omfattande utbud av datortillbehör. Den största delen av sortimentet består av generiska produkter, vilket innebär att det är mycket billigt att handla datortillbehör hos Clas Ohlson.
  Cocraft lövblås
  Cocraft lövblås
  Lätt elektrisk lövblås med sug- och blåsfunktion. Uppsamlingssäck på 45 liter med dragkedja. En kompetent lövblås till ett bra pris. Bärrem och stödhjul underlättar arbetet.
  Clas Ohlson
  Clas Ohlson
  Välkända Clas Ohlson har ett brett utbud av dammsugarpåsar på sin webbsida. Här kan du enkelt filtrera dammsugarpåsar via varumärke mm och hitta den dammsugarpåsen du behöver.