
Denna stekpanna från Culimat, designad i samarbete med Mathias Dahlgren, är tillverkad i rostfritt stål och har en slitstark botten som fördelar värmen jämnt. Den är lämplig för alla typer av spisar, inklusive induktion, och är designad för att klara de höga kraven i ett restaurangkök.

Ta din matlagningsupplevelse till nästa nivå med Mauviel Cook Style stekpanna 20 cm – en stekpanna utformad för att tillgodose behoven såväl hos professionella kockar som hos hemmakockar, genom att erbjuda kulinarisk teknik i toppklass. Om du letar efter en stekpanna som kombinerar hög prestanda, effektivitet och elegant design är Mauviel Cook Style ett bra val för dig.
Cook Style stekpanna är tillverkad av fem lager rostfritt stål och aluminium, som säkerställer en jämn och effektiv värmefördelning för en mer exakt matlagning. Den erbjuder en effektivitet som är upp till 50% högre än traditionella grytor och stekpannor med sandwichbotten, vilket sparar både tid och energi i köket. Dina rätter tillagas snabbare och mer mindre energiförbrukning, vilket är bra både för miljön och vardagslogistiken.
Den multifunktionella stekpannan är tillverkad av tåligt rostfritt stål, vilket garanterar en lång livslängd för pannan samtidigt som den har en stilren och professionell look. Lämplig för alla värmekällor, inklusive induktion. Den är också ugnssäker, så att du kan avsluta tillagningen i ugnen. Perfekt för stekning, bräsering, ugnsstekning, grytor och mycket mer.

Det här gastroblecket med galler är en del av Culimat Mattias Dahlgren Edition, en serie som är framtagen av Culimat i nära samarbete med den legendariske kocken och krögaren själv. Culimat står för materialkunskap och utveckling, medan Mathias står för erfarenhet och kunskap vad gäller prestanda, utformning och användning. Resultatet? Högkvalitativa produkter som hjälper dig att utveckla din matlagning och lyckas i köket.
Blecket är tillverkat av rostfritt stål och finns i två storlekar. I förpackningen medföljer även ett rutgaller, vilket är perfekt att låta råvaran vila på före eller efter tillagning. Gallret kan med fördel även användas under själva tillagningen för att lyfta råvaran från blecket. Du kan då använda blecket för att fånga upp steksaft, som sedan till exempel kan vispas ner i en sås. Blecket är ugnssäkert och tål maskindisk.
"På mina restauranger använder jag och mina kollegor hela tiden rostfria gastrobleck/stekbleck med fint galler. I ugnen för att värmen fördelas jämnt runt råvaran jag lagar oavsett om det handlar om kött, fisk, skaldjur eller grönsaker. Utanför ugnen i köket för avrinning och avsvalning av de råvaror som lagats. Fördelen med finmaskigt galler är att det fungerar utmärkt även när man arbetar med mindre råvaror. Tex om man vill elda på och hastigt bränna av färsk sparris eller små råa räkor med gasolbrännaren. En stryktålig produkt som tål både hög värme och att köras i diskmaskinen. Lycka till i köket!"
– Mathias Dahlgren

Sedan 1956 har Scanpan tillverkat sina egendesignade grytor, kastruller och stekpannor. Huvudkontoret ligger utanför Århus i Danmark, där tillverkningen sker i en högteknologisk industri. Scanpans CTX är lyx i en slimmad, minimalistisk design.
Mästerkocken Tommy Myllymäki använder sig av denna stekpanna i världsklass. Scanpan CTX-serien hjälpte honom att prestera på toppnivå i den anrika tävlingen Bocuse d’ Or Europé. Ett utmärkt val för den som enkelt vill bli ett proffs i köket och få ut det bästa av sin stekpanna. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme”- är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig.
Köksverktyg av metall kan användas i denna stekpanna.
Fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion
Effektiv och jämn värmespridning.
Kan användas i ugnen upp till 260 grader C.
Kan diskas i diskmaskin men handdisk rekommenderas.
Bottendiameter på 28 cm är 22 cm.
Scanpans stek- och kokkärl har 5 års garanti mot fabrikationsfel, förutsatt att normal skötsel har följts.

Sedan 1956 har Scanpan tillverkat sina egendesignade grytor, kastruller och stekpannor. Huvudkontoret ligger utanför Århus i Danmark, där tillverkningen sker i en högteknologisk industri. Scanpans CTX är lyx i en slimmad, minimalistisk design.
Mästerkocken Tommy Myllymäki använder sig av denna stekpanna i världsklass. Scanpan CTX-serien hjälpte honom att prestera på toppnivå i den anrika tävlingen Bocuse d’ Or Europé. Ett utmärkt val för den som enkelt vill bli ett proffs i köket och få ut det bästa av sin stekpanna. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme”- är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig.
Köksverktyg av metall kan användas i denna stekpanna.
Fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion
Effektiv och jämn värmespridning.
Kan användas i ugnen upp till 260 grader C.
Kan diskas i diskmaskin men handdisk rekommenderas.
Bottendiameter på 20 cm är 16 cm.
Scanpans stek- och kokkärl har 5 års garanti mot fabrikationsfel, förutsatt att normal skötsel har följts.

Robust skärbräda i trä som håller i generationer! Tillverkad av nordisk ek i form av end-grain end-grain, med snidat handtag och skåra för köttsaft och andra vätskor.
OBS! Tål ej diskmaskin. För att rengöra skärbrädan, tvätta den med varmt vatten och diskmedel på båda sidor för att förhindra att den flisar sig. Låt den sedan torka. Blötlägg eller sänk inte ner den i vatten.
Om skärbrädan böjer sig, skölj båda sidorna med vatten och vänd den upp och ner så rätar den ut sig igen. Smörj in din skärbräda var 3-4:e vecka. För detta rekommenderar vi Boos Block Board Cream och Boos Block Mystery Oil.


Det här gastroblecket med galler är en del av Culimat Mattias Dahlgren Edition, en serie som är framtagen av Culimat i nära samarbete med den legendariske kocken och krögaren själv. Culimat står för materialkunskap och utveckling, medan Mathias står för erfarenhet och kunskap vad gäller prestanda, utformning och användning. Resultatet? Högkvalitativa produkter som hjälper dig att utveckla din matlagning och lyckas i köket.
Blecket är tillverkat av rostfritt stål och finns i två storlekar. I förpackningen medföljer även ett rutgaller, vilket är perfekt att låta råvaran vila på före eller efter tillagning. Gallret kan med fördel även användas under själva tillagningen för att lyfta råvaran från blecket. Du kan då använda blecket för att fånga upp steksaft, som sedan till exempel kan vispas ner i en sås. Blecket är ugnssäkert och tål maskindisk.
"På mina restauranger använder jag och mina kollegor hela tiden rostfria gastrobleck/stekbleck med fint galler. I ugnen för att värmen fördelas jämnt runt råvaran jag lagar oavsett om det handlar om kött, fisk, skaldjur eller grönsaker. Utanför ugnen i köket för avrinning och avsvalning av de råvaror som lagats. Fördelen med finmaskigt galler är att det fungerar utmärkt även när man arbetar med mindre råvaror. Tex om man vill elda på och hastigt bränna av färsk sparris eller små råa räkor med gasolbrännaren. En stryktålig produkt som tål både hög värme och att köras i diskmaskinen. Lycka till i köket!"
– Mathias Dahlgren

En funktionell stekpanna i rostfritt stål från Culimat. Stekpannan ingår i serien Mathias Dahlgren Edition. Den 3,5 mm tjocka 5-lager botten sprider värmen jämnt utmed hela pannan så maten inte bränns fast så lätt.
Serien Mathias Dahlgren Edition från Culimat är en linje högkvalitativa stek- och kokkärl i rostfritt stål som har tagits fram i samarbete med den kända svenska stjärnkocken Mathias Dahlgren. Produkterna är framtagna för att klara av de tuffa utmaningar som kan uppstå i ett restaurangkök. Med en tjock och slitstark stomme i rostfritt stål samt fastsvetsade handtag med bekväma grepp kommer dessa stekpannor och kokkärl att bli långvariga kamrater i köket.
Mathias Dahlgren är hittills den enda svensken som vunnit den prestigefyllda kocktävlingen Bocuse d’Or, även känd som Kock-VM. Han har även totalt 3 stycken stjärnor i Guide Michelin och har blivit utsedd till kockarnas kock hela 8 gånger.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion och kan även användas i ugnen upp till 260°C.
Stekpannan finns även i 20 och 24 cm i diameter.
Material: Rostfritt Stål
Diameter: 28 cm
Höjd: 5,4 cm

Stekpanna i rostfritt stål med kopparbeläggning som även är otroligt snygg att servera maten i. Går att använda på alla värmekällor inkl. induktion. Botten är optimerad för en snabb och jämn värmefördelning. Bör diskas för hand.
Specifikationer:
- Rostfritt stål med kopparbeläggning
- Kan användas på alla värmekällor
- Bör ej diskas i maskin
- Bottendiameter på 18 cm.

Den här skärbrädan från Culimat Mathias Dahlgren Edition har en elegant och exklusiv design, tillverkad i stavlimmat ändträ av nordisk ek. Skärbrädan är behandlad med ekologisk linfröoljan och har ett utdragbart bleck i rostfritt stål. Den mäter 50 x 25 centimeter, vilket ger designen en nätt och kompakt touch som enkelt får plats på bänken. Ta hand om skärbrädan genom att torka av den med en fuktig trasa och se till att den är helt torr innan den ställs undan. Förvara torrt, och olja in med vegetabilisk olja vid behov.
Så här säger Mathias Dahlberg om skärbrädan:
"Varför en skärbräda i en ny form? Privat i hemmaköket har jag ofta upplevt att då bänkskivan är 60 cm tar den stora skärbrädan onödigt mycket plats av arbetsytan. Med en smalare bräda kan jag t.ex. ställa en salladsskål framför brädan och arbeta både mer effektivt och med bättre överblick över vart jag är på väg i processen.
Det lilla blecket under skärbrädan gör det snabbt och enkelt att skrapa av tex brödsmulor eller morotsskal och snabbt komma vidare i arbetet med matlagningen. Stavlimmat dvs stående s.k. 'ändträ' av ek ger en stryktålig yta som bara blir vackrare med åren. Ändträ är dessutom bra för knivens egg. Tänk på att olja in brädan ibland över natten.Nån gång per år kan den behöva slipas med sandpapper för att då upplevas som ny igen.
Det sitter små gummitassar under brädan mot bänken. Det gör att skärbrädan blir stabil att arbeta med och du slipper en skärbräda som rör på sig under arbetet. Hoppas du får mycket glädje av din nya skärbräda i köket!"

Sedan 1956 har Scanpan tillverkat sina egendesignade grytor, kastruller och stekpannor. Huvudkontoret ligger utanför Århus i Danmark, där tillverkningen sker i en högteknologisk industri. Scanpans CTX är lyx i en slimmad, minimalistisk design.
Mästerkocken Tommy Myllymäki använder sig av denna kastrull i världsklass. Scanpan CTX-serien hjälpte honom att prestera på toppnivå i den anrika tävlingen Bocuse d’ Or Europé. Ett utmärkt val för den som enkelt vill bli ett proffs i köket och få ut det bästa av sin kastrull. CTX eller ”Ceramic Titanium Extreme”- är ett teknologiskt genombrott som kombinerar högklassig beläggning med rostfritt stål och skapar en produkt helt i en klass för sig.
Köksverktyg av metall kan användas i denna kastrull.
Fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion
Effektiv och jämn värmespridning.
Kan användas i ugnen upp till 260 grader C.
Kan diskas i diskmaskin men handdisk rekommenderas.
Scanpans stek- och kokkärl har 10 års garanti mot fabrikationsfel, förutsatt att normal skötsel har följts.

Elegant och praktisk sauteuse från Culimat Mathias Dahlgren Edition. Sateusen fungerar utmärkt till känslig mat som t.ex. sås, gröt eller risotto m.m. Jämn värmefördelning gör att maten inte bränner fast. Bekvämt handtag som är punktsvetsat och utan nitar på insidan.
Specifikationer:
Japanskt kvalitetsstål, 3,5 mm tjock stomme i 5 lager.
Tål ugnsvärme upp till 260 grader.
Fungerar på alla värmekällor.
Diameter: 22 cm.

Praktisk och slitstark stekspade tillverkad av nordiskt trä som behandlats med naturlig kallpressad linolja. Oljan tränger in i träets porer, vilket gör den betydligt starkare och framhäver träets struktur. Det fungerar perfekt för alla typer av kastruller och stekpannor.
För att förlänga dess livslängd rekommenderar vi att du oljar in din stekspade regelbundet och endast diskar den för hand.

Skålar och bunkar i rostfritt stål är alltid att föredra i restaurangköket eftersom de står stadigt och är enkla att rengöra. Dessutom är de snygga – en suverän kombination av funktionalitet och elegans. De rostfria gastroskålarna från Culimat Mathias Dahlgren Edition är designade för att uppfylla alla dina behov, oavsett om du befinner dig hemma, på landet eller i ett professionellt restaurangkök.
Mathias Dahlgren, en av Sveriges mest hyllade och innovativa kockar, använder de här skålarna för mise en place, tillbehör och såser i sina restaurangkök. Men skålarnas användningsområden är utan gränser – de passar lika bra till snacks, röror eller tillbehör, till exempel ångade edamamebönor under en mysig middag. Det som verkligen utmärker skålarna är kvaliteten, med en en elegant design och en gedigen tyngd i det rostfria stålet.

Gör härliga risrätter eller en god sås i den här lyxiga sauteusen från Culimat Mathias Dahlgren Edition. Sauteusen har en 3,5 mm tjock stomme i fem lager som ger en jämn och god värmefördelning. Av hygieniska skäl är handtaget punktsvetsat så att det inte finns några nitar på insidan där annars smuts och bakterier kan fastna. Sauteusen är tillverkad av japanskt kvalitetsstål.
Specifikationer:
Kan användas på alla värmekällor.
Ø 26 cm, volym 4,5 liter.

Praktisk och slitstark stekspade tillverkad av nordiskt trä som behandlats med naturlig kallpressad linolja. Oljan tränger in i träets porer, vilket gör den betydligt starkare och framhäver träets struktur. Det fungerar perfekt för alla typer av kastruller och stekpannor.
För att förlänga dess livslängd rekommenderar vi att du oljar in din stekspade regelbundet och endast diskar den för hand.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.