Köpa.se Logo
x
569 983
PRODUKTER
x
1 542
KATEGORIER
Jägarstekpanna+Stekspade

Detta paket innehåller en vikbar stekpanna i kolstål och en stekspade, perfekt för matlagning utomhus. Stekpannan är tillverkad i Sverige och är både tålig och lätt att packa med sig. Den blir bara bättre med tiden och är idealisk för att laga mat över öppen eld.

345 kr

Köksredskap
Stekpannor
Matlagning
AstroSwedenKöp produkten hos AstroSweden
Liknande produkter
Kockums Stekpanna ø28 cm med ergonomiskt handtag
899 kr
Kockums jernverk
Kockums Jernverk har i samarbete med Designstudio Amsell Berlin tagit fram en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag. Amsell Berlin har inspirerats av stekpannans runda form och låtit den följa med i handtaget. Det bredare handtaget balanserar stekpannans tyngd, och med en vackert välvd ovan och undersida får man ett bra grepp som fungerar fint även vid tvåhandsfattning. Denna stekpanna tillverkas i 2, 5 mm tjockt svenskt kolstål och blir därmed ca 15% lättare. Handtagets borstade rostfria yta ger stekpannan ett elegant uttryck.Även denna stekpanna levereras med en inbränning av vegetabiliska oljor. Du får då en stekpanna som kan börja användas direkt efter inköp utan några inbränningsprocedurer. Detta är en stekpanna som blir bättre ju mer man använder den. Den kommer att ändra utseende efter hand som den används, men det är en del av charmen med en kolstålsstekpanna där år av användande ger en allt finare patina. Som alltid med kolstålsprodukter rekommenderar vi en långsam uppvärmning som ger en jämn värme över hela stekytan. Kolstålet håller värmen effektivt och man behöver därför inte använda sig av högsta effekt på spisen. Efter rengöring i hett vatten och en direkt torrtorkning avslutar du med att smörja ett tunt skikt av olja på stekytan. På så vis underhåller du stekpannans yta på ett enkelt sätt och du bygger samtidigt upp en släpp-lätt-effekt. Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:-En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.-En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.-Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.-Ett ergonomiskt utformat handtag.-En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering-En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering. Kockums Jernverks kolstålsstekpanna passar både den passionerade
Kockums Stekpanna ø24 cm med ergonomiskt handtag
799 kr
Kockums jernverk
Kockums Jernverk har i samarbete med Designstudio Amsell Berlin tagit fram en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag. Amsell Berlin har inspirerats av stekpannans runda form och låtit den följa med i handtaget. Det bredare handtaget balanserar stekpannans tyngd, och med en vackert välvd ovan och undersida får man ett bra grepp som fungerar fint även vid tvåhandsfattning. Denna stekpanna tillverkas i 2, 5 mm tjockt svenskt kolstål och blir därmed ca 15% lättare. Handtagets borstade rostfria yta ger stekpannan ett elegant uttryck.Även denna stekpanna levereras med en inbränning av vegetabiliska oljor. Du får då en stekpanna som kan börja användas direkt efter inköp utan några inbränningsprocedurer. Detta är en stekpanna som blir bättre ju mer man använder den. Den kommer att ändra utseende efter hand som den används, men det är en del av charmen med en kolstålsstekpanna där år av användande ger en allt finare patina. Som alltid med kolstålsprodukter rekommenderar vi en långsam uppvärmning som ger en jämn värme över hela stekytan. Kolstålet håller värmen effektivt och man behöver därför inte använda sig av högsta effekt på spisen. Efter rengöring i hett vatten och en direkt torrtorkning avslutar du med att smörja ett tunt skikt av olja på stekytan. På så vis underhåller du stekpannans yta på ett enkelt sätt och du bygger samtidigt upp en släpp-lätt-effekt. Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:-En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.-En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.-Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.-Ett ergonomiskt utformat handtag.-En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering-En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering. Kockums Jernverks kolstålsstekpanna passar både den passionerade
Stekpanna/Pajform, Ø28 cm, kolstål
472 kr
Bagaren och Kocken

Robust stekpanna/pajform från Kockums Jernverk, producerad i Sverige och tillverkad av högkvalitativt svenskt kolstål. Stekpannan är inbränd på förhand med vegetabiliska oljor, vilket gör att du kan börja använda den direkt efter inköp utan att själv bränna in den. Den har en jämn och effektiv värmespridning och tål höga temperaturer, vilket är optimalt för stekning och rostning.

Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och i ugnen. Du kan använda den både som stekpanna och pajform – tack vare sina dubbla handtag är den lätt att placera i ugnen. Om du vill kan du komplettera pannan med dekorativa handtagsskydd av Tärnsjöläder som skyddar fingrarna vid servering. Pannan finns i tre olika storlekar.

Storleksguide:
24 cm – diameter 24 centimeter, bredd med handtag 29,2 centimeter, höjd 5,3 centimeter. 
28 cm – diameter 28 centimeter, bredd med handtag 32,7 centimeter, höjd 5,3 centimeter.
30 cm – diameter 30 centimeter, bredd med handtag 34,7 centimeter, höjd 5,3 centimeter.

Kockums Stekpanna ø30cm med ergonomiskt handtag
999 kr
Kockums jernverk
Kockums Jernverk har i samarbete med Designstudio Amsell Berlin tagit fram en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag. Amsell Berlin har inspirerats av stekpannans runda form och låtit den följa med i handtaget. Det bredare handtaget balanserar stekpannans tyngd, och med en vackert välvd ovan och undersida får man ett bra grepp som fungerar fint även vid tvåhandsfattning. Denna stekpanna tillverkas i 2, 5 mm tjockt svenskt kolstål och blir därmed ca 15% lättare. Handtagets borstade rostfria yta ger stekpannan ett elegant uttryck.Även denna stekpanna levereras med en inbränning av vegetabiliska oljor. Du får då en stekpanna som kan börja användas direkt efter inköp utan några inbränningsprocedurer. Detta är en stekpanna som blir bättre ju mer man använder den. Den kommer att ändra utseende efter hand som den används, men det är en del av charmen med en kolstålsstekpanna där år av användande ger en allt finare patina. Som alltid med kolstålsprodukter rekommenderar vi en långsam uppvärmning som ger en jämn värme över hela stekytan. Kolstålet håller värmen effektivt och man behöver därför inte använda sig av högsta effekt på spisen. Efter rengöring i hett vatten och en direkt torrtorkning avslutar du med att smörja ett tunt skikt av olja på stekytan. På så vis underhåller du stekpannans yta på ett enkelt sätt och du bygger samtidigt upp en släpp-lätt-effekt. Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:-En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.-En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.-Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.-Ett ergonomiskt utformat handtag.-En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering-En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering. Kockums Jernverks kolstålsstekpanna passar både den passionerade
Fickkniv Hunter XT
895 kr
AstroSweden
Victorinox Hunter XT är en riktigt praktisk jaktkniv. När du väl börjat använda denna fickkniv kan du nästan lämna alla andra knivar hemma. Användningsområdet är oändligt, trots få verktyg. Buköppnaren är rejäl och stabil så du kan enkelt ta ur, men den funkar lika bra att skära rep, bilbälten osv med. Kniven på 11 cm är tillräckligt stor för de flesta tälj jobb. Korkskruven kommer väl tillhands när du ska fira. Denna nya modell har även en smidig träsåg. Alla delarna är självklart låsta med en rejäl knapp i sidan, men samtidigt enkel at hantera med en hand! Detaljer: * Buköppnare med säkerhetslås * Knivblad med säkerhetslås * Korkskruv * Nyckelringsfäste * Träsåg * Bältesskärare * Längd: 11 cm * Bredd: 3,5 cm * Vikt: 150 g
Kockums Stekpanna/Pajform, kolstål, ø30 cm
799 kr
Kockums jernverk
Gedigen svenskproducerad stekpanna/pajform i svenskt kolstål. Stekpannan är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper börja med en egen inbränningsprocedur. Den tål höga temperaturer och sprider värmen jämt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. Fungerar på alla typer av värmekällor och i ugn. Använd den både som stekpanna och pajform. De dubbla handtagen gör den lätt att placera i ugnen. Tillbehör: Dekorativa handtagsskydd av Tärnsjöläder finns som tillbehör för att skydda fingrarna vid servering.
Stekpanna, kolstål/rostfritt stål, Ø28 cm
899 kr
Bagaren och Kocken

I samarbete med den Designstudio Amsell Berlin har Kockums Jernverk skapat en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag, som förenar funktionalitet och estetik. Handtagets breda, rundade form ger perfekt balans och ett bekvämt grepp, även vid tvåhandsfattning. Tillverkad av 2,5 mm tjockt svenskt kolstål är stekpannan cirka 15 % lättare än traditionella modeller, vilket gör den enkel att hantera i köket. Det borstade rostfria handtaget bidrar till stekpannans eleganta utseende, vilket gör den lika vacker att använda som att titta på.

Stekpannan är inbränd med vegetabiliska oljor, vilket innebär att den är klar att användas direkt efter köp utan behov av ytterligare inbränning. Med tiden utvecklar kolstålet en naturlig patina, vilket gör att stekpannan bara blir bättre ju mer du använder den. Dess jämna värmefördelning gör den idealisk för perfekt stekta biffar, krispiga grönsaker och mycket mer. Med rätt skötsel, som långsam uppvärmning och oljebehandling efter rengöring, får du en stekpanna som håller livet ut.

Stekpanna/Pajform, Ø24 cm, kolstål
417 kr
Bagaren och Kocken

Robust stekpanna/pajform från Kockums Jernverk, producerad i Sverige och tillverkad av högkvalitativt svenskt kolstål. Stekpannan är inbränd på förhand med vegetabiliska oljor, vilket gör att du kan börja använda den direkt efter inköp utan att själv bränna in den. Den har en jämn och effektiv värmespridning och tål höga temperaturer, vilket är optimalt för stekning och rostning.

Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och i ugnen. Du kan använda den både som stekpanna och pajform – tack vare sina dubbla handtag är den lätt att placera i ugnen. Om du vill kan du komplettera pannan med dekorativa handtagsskydd av Tärnsjöläder som skyddar fingrarna vid servering. Pannan finns i tre olika storlekar.

Storleksguide:
24 cm – diameter 24 centimeter, bredd med handtag 29,2 centimeter, höjd 5,3 centimeter. 
28 cm – diameter 28 centimeter, bredd med handtag 32,7 centimeter, höjd 5,3 centimeter.
30 cm – diameter 30 centimeter, bredd med handtag 34,7 centimeter, höjd 5,3 centimeter.

Original S2 jägarstekpanna
375 kr
Bagaren och Kocken

Jägarstekpanna Original S2 är en vidareutveckling av Jägarstekpanna Original S1. Storleken är perfekt för 1-2 personer, beroende på hur mycket magen kurrar. Denna modell är utrustad med ett hopfällbart rörhandtag som kan förlängas med en pinne som finns i naturen. Stabilotherms Jägar-stekpannor är tillverkade i Sverige av kolstål. Materialet är lämpligt för användning över eld eftersom det tål mycket höga temperaturer. Ju mer du använder pannan, desto bättre blir stekegenskaperna.

När Kaj Rosander skapade den första Jäger-stekpannan i Småland i slutet av 80-talet för att steka lite bacon över öppen eld, hade han ingen aning om att pannan skulle bli en så populär produkt. Idag, mer än 30 år senare, säljs den fortfarande i nästan oförändrad form. Diska stekpannan med varmt vatten och använd inte maskindiskmedel. Den tål inte maskindisk. Torka av stekpannan med hushållspapper och gärna med lite matolja för att förhindra rost. Förvara den på en torr plats. Om du tar väl hand om din Jägar-stekpanna kommer den att hålla i generationer.

Viktigt - Före första användning

Börja med att diska stekpannan väl med varmt vatten och lite diskmedel innan den används första gången. Torka sedan stekpannan väl så att den blir helt torr. (Observera att modellerna S1-S4 levereras med ett tunt skyddande lager olja, som diskas bort i steget ovan.) Bränn sedan in den nya stekpannan för att ge den dess naturliga non-stick-beläggning.

Smörj in stekpannan med ett tunt lager matolja och låt det brinna av vid hög temperatur. Placera stekpannan direkt i elden. Låt den stå tills oljan börjar ryka och ändra färg. Upprepa proceduren 3-5 gånger. Om stekpannan börjar bli torr, stryk på ytterligare ett tunt lager olja.

En riktigt välbränd gjutjärnspanna har en brunsvart färg, ofta ljusare i kanterna. Med tiden blir den bara mörkare och vackrare. Detta behöver bara göras en gång.

Original S4 jägarstekpanna
495 kr
Bagaren och Kocken

Original S4 jägarstekpanna är den första modellen i denna serie, som nu finns i flera storlekar och modeller. Denna storlek är idealisk för 1-2 personer, beroende på hur mycket magen kurrar. Den är utrustad med ett fast, rörformat handtag som kan förlängas med en pinne som finns i naturen. Stabilotherms Jägar-stekpannor är tillverkade i Sverige av kolstål. Materialet är lämpligt för användning över eld eftersom det tål mycket höga temperaturer. Ju mer du använder pannan, desto bättre blir stekegenskaperna.

När Kaj Rosander skapade den första Jäger-stekpannan i Småland i slutet av 80-talet för att steka lite bacon över öppen eld, hade han ingen aning om att pannan skulle bli en så populär produkt. Idag, mer än 30 år senare, säljs den fortfarande i nästan oförändrad form. Diska stekpannan med varmt vatten och använd inte maskindiskmedel. Den tål inte maskindisk. Torka av stekpannan med hushållspapper och gärna med lite matolja för att förhindra rost. Förvara den på en torr plats. Om du tar väl hand om din Jägar-stekpanna kommer den att hålla i generationer.

Viktigt - Före första användning

Börja med att diska stekpannan väl med varmt vatten och lite diskmedel innan den används första gången. Torka sedan stekpannan väl så att den blir helt torr. (Observera att modellerna S1-S4 levereras med ett tunt skyddande lager olja, som diskas bort i steget ovan.) Bränn sedan in den nya stekpannan för att ge den dess naturliga non-stick-beläggning.

Smörj in stekpannan med ett tunt lager matolja och låt det brinna av vid hög temperatur. Placera stekpannan direkt i elden. Låt den stå tills oljan börjar ryka och ändra färg. Upprepa proceduren 3-5 gånger. Om stekpannan börjar bli torr, stryk på ytterligare ett tunt lager olja.

En riktigt välbränd gjutjärnspanna har en brunsvart färg, ofta ljusare i kanterna. Med tiden blir den bara mörkare och vackrare. Detta behöver bara göras en gång.

Kockums Paket Stekpanna med ergonomiskt handtag, 24 cm och 28 cm
1698 kr
Kockums jernverk
Upptäck fördelarna med svenskt kolstål och ta din matlagning till nästa nivå. I detta paket får du två av våra populära stekpannor med ergonomiskt handtag, framtagna i samarbete med Designstudio Amsell Berlin. De är tillverkade i Anderstorp och förbehandlade med svenska vegetabiliska oljor och redo att användas direkt - ingen egen inbränning krävs. I detta paket ingår: Stekpanna ø24 cm med ergonomiskt handtag Stekpanna ø28 cm med ergonomiskt handtag Med Kockums Jernverks ergonomiska kolstålsstekpanna får du:- En stekpanna tillverkad i Sverige med omtanke om både användare och miljö, och som med rätt skötsel håller livet ut.- En jämn och effektiv värme, idealisk för perfekt stekta biffar och krispiga grönsaker.- Din egen naturligt uppbyggda stekyta, fri från farliga ämnen, där det du steker släpper lätt från stekpannan.- Ett ergonomiskt utformat handtag.- En stekpanna med lättare vikt för smidig hantering.- En stekpanna som med sin stilrena design kan ställas på matbordet vid servering.
Stekpanna, kolstål/rostfritt stål, Ø30 cm
999 kr
Bagaren och Kocken

I samarbete med den Designstudio Amsell Berlin har Kockums Jernverk skapat en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag, som förenar funktionalitet och estetik. Handtagets breda, rundade form ger perfekt balans och ett bekvämt grepp, även vid tvåhandsfattning. Tillverkad av 2,5 mm tjockt svenskt kolstål är stekpannan cirka 15 % lättare än traditionella modeller, vilket gör den enkel att hantera i köket. Det borstade rostfria handtaget bidrar till stekpannans eleganta utseende, vilket gör den lika vacker att använda som att titta på.

Stekpannan är inbränd med vegetabiliska oljor, vilket innebär att den är klar att användas direkt efter köp utan behov av ytterligare inbränning. Med tiden utvecklar kolstålet en naturlig patina, vilket gör att stekpannan bara blir bättre ju mer du använder den. Dess jämna värmefördelning gör den idealisk för perfekt stekta biffar, krispiga grönsaker och mycket mer. Med rätt skötsel, som långsam uppvärmning och oljebehandling efter rengöring, får du en stekpanna som håller livet ut.

Kockums Stekpanna/Pajform, kolstål, ø24 cm
599 kr
Kockums jernverk
Gedigen svenskproducerad stekpanna/pajform i svenskt kolstål. Stekpannan är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper börja med en egen inbränningsprocedur. Den tål höga temperaturer och sprider värmen jämt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning. Fungerar på alla typer av värmekällor och i ugn. Använd den både som stekpanna och pajform. De dubbla handtagen gör den lätt att placera i ugnen. Tillbehör: Dekorativa handtagsskydd av Tärnsjöläder finns som tillbehör för att skydda fingrarna vid servering.
Skogspanna 46 cm
845 kr
Bagaren och Kocken

En solid och robust stekpanna som, liksom alla Stabilotherms stekpannor, är tillverkad i Sverige av svenskt kolstål. Pannans storlek gör den perfekt för större sällskap. De höga kanterna gör pannan särskilt lämplig för t.ex. grytor eller risotto. Pannan är utrustad med två vikbara handtag.

Diska stekpannan endast med varmt vatten och använd inte maskindiskmedel. Den tål inte maskindisk. Torka av pannan med hushållspapper och gärna lite matolja för att förhindra rost. Förvara den på en torr plats. Om du tar hand om din Jägar-stekpanna på rätt sätt kommer den att hålla i generationer.

Före första användning

Börja med att diska stekpannan väl med varmt vatten och lite diskmedel innan du använder den för första gången. Torka sedan stekpannan väl så att den blir helt torr. Den nya stekpannan bör sedan brännas in för att ge den dess naturliga non-stick-beläggning.

Applicera ett tunt lager matolja på pannan och låt det brinna av vid hög temperatur. Placera stekpannan direkt i elden. Låt den stå tills oljan börjar ryka och ändra färg. Upprepa proceduren 3-5 gånger.

Om stekpannan börjar torka ut, applicera ytterligare ett tunt lager olja. Detta görs bara en gång. En riktigt välbränd panna blir brunsvart, ofta lite ljusare runt kanterna. Med tiden blir den bara mörkare och vackrare.

Stekpanna, kolstål/rostfritt stål, Ø24 cm
799 kr
Bagaren och Kocken

I samarbete med den Designstudio Amsell Berlin har Kockums Jernverk skapat en lättare kolstålsstekpanna med ett ergonomiskt utformat handtag, som förenar funktionalitet och estetik. Handtagets breda, rundade form ger perfekt balans och ett bekvämt grepp, även vid tvåhandsfattning. Tillverkad av 2,5 mm tjockt svenskt kolstål är stekpannan cirka 15 % lättare än traditionella modeller, vilket gör den enkel att hantera i köket. Det borstade rostfria handtaget bidrar till stekpannans eleganta utseende, vilket gör den lika vacker att använda som att titta på.

Stekpannan är inbränd med vegetabiliska oljor, vilket innebär att den är klar att användas direkt efter köp utan behov av ytterligare inbränning. Med tiden utvecklar kolstålet en naturlig patina, vilket gör att stekpannan bara blir bättre ju mer du använder den. Dess jämna värmefördelning gör den idealisk för perfekt stekta biffar, krispiga grönsaker och mycket mer. Med rätt skötsel, som långsam uppvärmning och oljebehandling efter rengöring, får du en stekpanna som håller livet ut.

Stekpanna kolstål, 28 cm
594 kr
Bagaren och Kocken

Tillaga en lång räcka välsmakande rätter med hjälp av den smarta stekpanna från Kockums Jernverk. Pannan är tillverkad i Sverige av materialet kolstål. Vid bränningsprocessen har man använt vegetabilisk olja, vilket också sker i Sverige. Den funktionella stekpannan finns i tre olika storlekar: 24 cm, 28 cm och 30 cm. Bottendiameter är 19 cm. (24 cm.), 22,5 cm. (28 cm.) och 25 cm. (30 cm.) Tjockleken på stekpannan är 3 mm.

Stekpannan tål extremt höga temperaturer, vilket är perfekt när du vill få till en spröd stekyta. Därutöver fördelas värmen jämt och effektivt för optimala resultat. Den stilrena stekpannan är kompatibel med alla typer av spisar, inkl. induktion, och den tål även användning i ugn. Pannan tål inte maskindisk och bör diskas för hand i varmt vatten, därefter bör den torkas av noggrant.

 

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.