Enkla tips för att välja rätt väskor när du köper på nätet

Väskor

Väskor kan man inte få nog av. Att handla väskor på nätet är till skillnad från kläder enkelt eftersom det inte är något man måste prova – en snygg väska passar alla. Oavsett om du är ute efter en portfölj till kontoret, en stor resväska, en praktisk ryggsäck eller en trendig handväska så finner du ett stort utbud på nätet.

Om man vill köpa en exklusiv märkesväska på internet ska man vara noga med att kontrollera att det är en seriös återförsäljare. Har man otur kan man bli lurad eftersom det förekommer piratkopior av många kända märkesväskor. Om en väska säljs för ett pris som låter orimligt billigt kan det vara läge att bli misstänksam. Jämför gärna priserna med priser på andra hemsidor för att få en uppfattning om en normal prisnivå.

6 saker att tänka på

 • Om du köper en märkesväska (framförallt handväskor) begagnat eller från en utländsk/okänd sida - var du väldigt nogrann med att verifiera att det är inte är en kopia.
 • I några länder, tex Italien, är det olagligt att bära på kopior av märkesväskor.
 • Köp gärna en resväska med ett relativt unikt utseende så är de lättare att hålla koll på vid bagageuthämtningen.
 • Kabinväskor med hjul och handtag är praktiska men handtagsförlängningen går ofta in i botten på väskan och "stjäl" utrymme.
 • Hårda resväskor och kabinväskor är mer skyddade mot stötar men kan inte packas lika hårt som mjuka.
 • Tänk på tyngden hos resväskan du köper. Om väskan är tung i sig kan du inte packa lika mycket utan att riskera övervikt vid incheckning på flyg.

3 butiker du bör överväga
Star5
Åhléns - väskor
 • Många fina och trendiga handväskor
 • Smidigt att handla
 • Bra priser

Åhléns - väskor

Har ett utbud av trendiga partyväskor, snygga shoppingbags och fiffiga små väskor.

Ev. priser är från 2024-05-19 och är exkl frakt.

Star4
Accent - handväskor, sminkväskor mm
 • Snygga väskor

Accent - handväskor, sminkväskor mm

Accent har de snygga, mindre och lite mer exklusiva väskorna.

Ev. priser är från 2024-05-19 och är exkl frakt.

Star4
Väskan.com
 • Stort utbud inom alla typer av väskor
 • Billigt

Väskan.com

Väskan.com är den äldsta väsk- och handskbutikskedjan i Sverige och har ett stort urval av resväskor, portföljer, datorväskor, ryggsäckar och moderna handväskor.

Ev. priser är från 2024-04-03 och är exkl frakt.

Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Väskor
Kod Sista datum Beskrivning
2024-05-26 Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Se erbjudandet hos Timarco
Butiker som säljer väskor
Ellos
Ellos
Ellos är ett stort varuhus på nätet där du hittar det mesta du behöver till det mesta. Kläder, skor hemelektronik, filmer, böcker och produkter för skönhet och hälsa, hos Ellos kan du få tag i det mesta du letar efter på en shoppingrunda i ett varuhus utan att behöva lämna hemmet.
eStore
eStore
eStore har allt du kan tänka dig mellan himmel och jord. I detta stora webbaserade köpcentrum finns allt från leksaker till snygga köksprylar. eStore är ett tidseffektivt sätt att shoppa, och mycket inspiration finns att hämta bland de virtuella produkthyllorna. Här är du som kund garanterad en trygg och nöjsam shoppingupplevelse!
Monki
Monki
För de allra flesta är Monki en välkänd butik. I många städer är Monki snudd på en institution när det kommer till det senaste modet för tjejer. I Monkis webbutik hittar du precis som i butikerna snygga och trendiga accessoarer och kläder till bra priser.
Nelly.com
Nelly.com
Nelly är ett företag som säljer kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. Här finns ett sotrt utbud av kläder, underkläder, ytterkläder, skor, det mesta du kan tänkas behöva till vardag och fest till rimliga priser. Nelly samarbetar med många kända, etablerade varumärken.
Spartoo
Spartoo
På Spartoo.se hittar du fler än 400 kända skomärken, och fler än 15 000 olika modeller. Sidan har ett välutvecklat söksystem som gör att du lätt kan hitta dina drömmars skor. För att du alltid ska bli helt nöjd med ditt köp erbjuder företaget 30 dagars öppet köp samt gratis frakt för returer och byten!
Sporttema
Sporttema
Sporttemas tanke är att till förmånliga priser kunna erbjuda sina kunder toppklassiga träningsredskap. Det ska vara enkelt och tryggt att handla, så företaget har hela 30 dagars öppet köp, snabba leveranstider, 3 års garanti samt en "lägsta pris"-garanti.
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott är ett marknadsledande företag som anser att kosttillskott inte bara är något för elittränare. Istället ska alla som tränar och bryr sig om sin hälsa finna vad de letar efter i företagets breda sortiment. Priserna är låga, leveranstiderna korta och servicenivån hög. Fraktfritt vid beställning över 600 kr!
Timarco
Timarco
Vare sig det är underkläder, en finklänning eller ett par trendiga chinos du söker - Timarcos webshop är stället du ska leta på. Här hittar du alla möjliga artiklar ifrån en mängd kända märken, såsom Björn Borg, Hanky Panky och Resteröds. Frakten är fri på hela sortimentet, och man skyltar titt som tätt med förmånliga erbjudanden.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer väskor? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Väskor du kan köpa nu