Dustin Home logo

Dustin Home erbjuder allting inom elektronik, datorer och hemelektronik. Leveranserna är supersnabba och priserna låga - och utbudet är gigantiskt. Hittar du inte din pryl här så finns den nog inte.

Webbsida: https://www.dustinhome.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Dustin Home

  Pocketkamera / kompakt
  Pocketkamera / kompakt
  Pocketkameror är kameror i fickformat där linsen skjuts ut vid användning. De är billiga, supersmidiga att ha med sig och ger oftast bättre bilder och mer funktionalitet än med mobilkameran. Ett bra alternativ då man inte vill släpa med sig stora stativ och linser.
  ASUS Vivobook
  ASUS Vivobook
  ASUS VivoBook är en enkel standard laptop som finns i olika utförande och modeller (och därmed också olika priser). Det är en 'vanlig' laptop för dig som inte använder några avancerade program, spelar avancerade spel eller liknande.
  iPod Touch
  iPod Touch

  iPod Touch är en Mp3 och videospelare som ser ut som en smalare version av Apples mobiltelefon iPhone. Spelaren har en stor display och kan spela upp både musik och video. Det som skiljer den från iPod Nano är att man även kan ladda hem spel och andra verktyg till den via App Store som finns tillgängligt om man ansluter spelaren till Internet via ett trådlöst nätverk. Touch finns i storlekarna 8, 32 och 64 GB.

  iPhone
  iPhone
  Med iPhone har Apple satt standarden för hur en smartphone ska se ut och fungera. Mycket enkel att använda. Flera miljoner appar finns att ladda ner från Apples egna App store.
  Macbook Pro 13 tum
  Macbook Pro 13 tum
  Den mindre modellen av Macbook Pro finns med olika typer av processorer och andra funktioner som gör att man kan anpassa Macbooken efter sitt behov. Skärmstorleken är på 13.3 tum, vilket gör den till en liten och smidig dator med hög prestanda.
  Macbook Pro 15 tum
  Macbook Pro 15 tum
  Denna laptop är inte bara riktigt snygg, utan har också en kraftfull processor som gör att den lämpar sig väl för mer avancerad användning, såsom exempelvis spel, film, grafikredigering och liknande.
  Lenovo V130
  Lenovo V130
  Lenovo V130-serien är en serie enkla, smidiga och prisvärda PC laptops till bra priser. Du får ingen extrem prestanda men du får en dator du kan använda till vardagliga saker som att använda webben, svara på mejl, kolla på streamad film osv.
  ASUS ZenBook
  ASUS ZenBook
  ZenBook är ASUS varianter av superslimmade och ultralätta laptops. Här får du kraftfulla datorer med fokus på lätt vikt, lång batteritid och bra prestanda för priset. En perfekt laptop för dig som reser mycket, använder datorn mycket men kanske inte för väldigt tunga saker som tex bildbehandling.
  Macbook Pro 15”
  Macbook Pro 15”
  En riktigt snabb och kraftfull Macbook, som trots sin prestanda är mycket smidig och lätt. Lämpar sig för såväl vardagssurf som avancerad bildredigering och liknande.
  Sony Walkman NW-A45
  Sony Walkman NW-A45

  Sonys spelare är mitt emellan iPod Nano och Touch i storlek och användningsområde. Sonys Walkman kostar lite mindre än Appleprodukterna och kopplas ihop med datorn enkelt via en USB-sladd. Sonys Walkman finns i flera olika färger.

  iPad 9,7 tum 32 GB
  iPad 9,7 tum 32 GB
  iPad med 9,7” som passar perfekt till det mesta. Allt från att spela spel till att kolla på film och lyssna på musik.
  HP
  HP

  HP eller Hewlett-Packard är ett företag som tillverkar allt från digitalkameror till just datorer. Prismässigt är man lite dyrare än Dell men med en HP dator har du större möjlighet att välja olika komponenter. HP har också arbetat mycket med designen på deras datorer för att kunna konkurrera med exempelvis Apple.

  Dustin Home - Hemelektronik
  Dustin Home - Hemelektronik
  Dustin Home är ett givet val om du vill köpa hemelektronik på nätet. Dustin Home säljer alla tänkbara produkter inom ljud, bild, foto, med mera och med ett fantastiskt lagersystem i ryggen så kan de hålla priserna låga, utbudet gigantiskt och leveranserna snabba. Ett givet val om du letar hemelektronik.
  APS-C systemkamera
  APS-C systemkamera
  Systemkameror med APS-C sensor (även kallad cropped sensor) har en sensorstorlek som är 1.5-1.6 ggr mindre. Dessa är oftast betydligt billigare än fullformatskameror. För en vanlig hemanvändare märker man kanske inte så stor skillnad och är ett bra mellanting mellan en vanlig pocketkamera och en riktigt professionell systemkamera.
  Dustin Home - iPhone
  Dustin Home - iPhone
  Dustin Home har ofta iPhone till ett pris som är det lägsta, eller bland de lägsta, på marknaden. Här hittar du alla olika modeller av iPhone med snabb leverans.
  Mac
  Mac

  För många är det antingen eller, om man ska köpa en Mac eller PC, och det går inte att jämföra dem rakt av. Mac är snyggare, mer lättförståeligt än PC som tex Dell eller HP. En smaksak helt enkelt.

  DustinHome
  DustinHome
  DustinHome har varit en firad aktör inom teknik i många år. DustinHome har många modeller för Android-telefoner, de senaste versionerna av iPhone och även mindre märken.
  DustinHome - datortillbehör
  DustinHome - datortillbehör
  När det handlar om utbud av datortillbehör finns det få nätbutiker som kan matcha DustinHome. Företaget har lång erfarenhet av försäljning av datortillbehör och är kända för sin snabba lagerhantering. Med låga priser och mycket korta leveranstider är DustinHome ett givet val för dig som letar efter bra datortillbehör.
  DustinHome - TV
  DustinHome - TV
  Dustin Home har ett fantastiskt sortiment av TV-apparater från olika märken. Du har alla möjliga tekniker att välja mellan och till mycket bra priser.
  Fullformatskamera
  Fullformatskamera
  En fullformatskamera är en kamera som har en sensor i 1:1 format vilket ger den allra bästa bildupplösningen. Det är framförallt professionella fotografer som använder fullformat och de finns hos alla tillverkare, tex Canon, Nikon, Sony, Olympus mfl.