CoolStuff logo

CoolStuff är en väletablerad svensk nätbutik som säljer allt möjligt i prylväg. CoolStuff säljer coola produkter för alla tillfällen, hitta smarta, användbara prylar eller fina, roliga presenter. Collstuff erbjuder snabba leveranser. De utvecklar hela tiden sortimentet och det går att tipsa om du tycker att något saknas.

Webbsida: https://www.coolstuff.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till CoolStuff

  Flygande väckarklocka
  Flygande väckarklocka

  Den flygande alarmklockan är bara en av många liknande väckarklockor på denna sajt. När väckarklockan ringer kan du inte stänga av den förrän du stigit upp ur sängen, fångat propellern som flugit iväg från väckarklockan och stoppat tillbaka den igen. Då är du garanterat vaken.

  laptopCooler
  laptopCooler

  En superb laptopkudde som har inbyggt kylelement som verkligen håller knät kallt och datorn likaså. En dator som inte blir varm håller dessutom längre.

  CoolStuff - presenter
  CoolStuff - presenter

  CoolStuff gör allt rätt. De har roliga, unika och uppseendeväckande prylar som är perfekta att ge som presenter. De är ofta den enda importören av alla dessa knasiga prylar. Ett måste att besöka!

  Sleeptracker
  Sleeptracker

  Sleeptrackern är en helt fantastisk väckarklocka som håller koll på din sömncykel och väcker dig när du sover som lättast.

  På detta sätt kommer du alltid att vakna 'på rätt sida' vilket gör underverk för hur din dag startar.

  CoolStuff - julklappar
  CoolStuff - julklappar
  CoolStuff är en prylbutik som lämpar sig mycket väl för julklappar och presenter. De har inte bara väldigt roliga (och ibland riktigt praktiska) prylar utan även en smart presentgenerator som kan hjälpa dig hitta.
  Gryningssimulator
  Gryningssimulator

  Gryningssimulatorn börjar, vid utsatt väckningstid, att sakta men säkert stråla ett varmt gryningsaktigt ljus som blir starkare och starkare tills du vaknar.