Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Telefoni
Kod Sista datum Beskrivning
2020-09-30 Nu dubblar vi mängden surf för dig över 55 år eller till dig som ungdom under 18 år: 10GB blir 20GB för 145kr/mån 18GB blir 36GB för 195kr/mån 32GB blir 64GB för 245kr/mån Behåll mängden surf till samma pris så länge du är kund hos oss! Vi har såklart i Se erbjudandet hos Fello
2020-09-30 Nu dubblar vi mängden surf för dig som student! 10GB blir 20GB för 125kr/mån 18GB blir 36GB för 165kr/mån 35GB blir 70GB för 215kr/mån Behåll mängden surf till samma pris så länge du är kund hos oss! Vi har såklart ingen bindnings- eller uppsägningstid Se erbjudandet hos Fello
2020-09-30 Nu dubblar vi mängden surf i våra mest populära abonnemang! 7GB blir 14GB för 145kr/mån 14GB blir 28GB för 195kr/mån 22GB blir 44GB för 245kr/mån Behåll mängden surf till samma pris så länge du är kund hos oss! Vi har såklart ingen bindnings- eller upp Se erbjudandet hos Fello
Återförsäljare som säljer telefoni-varianter
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
Fello
Fello
Fello är uppstickaren bland mobilabonnemang som erbjuder billiga abonnemang med mycket surf. Välj mellan olika abonnemang med olika mängder data. Är du student blir priset allt som oftast lite lägre. Fello har mobilabonnemang som passar alla, även storsurfaren.
Telenor
Telenor
På Telenor brinner man för kommunikation av alla de slag, och vill underlätta för sina kunder att interagera med varandra. Därför erbjuder man sina tjänster till en så bred publik som möjligt - både privatpersoner och företag ska hitta vad de söker. Fri frakt, fri anslutning och 14 dagars öppet köp gäller för alla!
Thorn
Thorn
Thorn är företaget som har 40 år inom branschen i ryggen. Denna gedigna erfarenhet återspeglas i form av deras breda kompetens - här får kunden alltid hjälp med sina problem. Man jobbar efter mottot "Rätt produkt till rätt person", och satsar uteslutande på produkter av hög kvalitet.
Tre
Tre
3 är en av världens ledande mobiloperatörer. Här hittar du mobil telefoni, mobilt bredband, abonnemang, telefoner med mera. Snabb leverans, fri frakt och öppet köp i 14 dagar gör det dessutom enkelt och lätt att handla!

Övriga återförsäljare

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer telefoni-varianter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.