Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Telefoni
Kod Sista datum Beskrivning
2022-11-28 Kampanjpriset gäller nya kunder. Efter 12 månader övergår kampanjpriset till ordinarie pris. Ingen bindningstid. Se erbjudandet hos Telenor
2022-11-28 Kampanjpriset gäller nya kunder. Efter 6 månader övergår kampanjpriset till ordinarie pris. Ingen bindningstid. Se erbjudandet hos Telenor
Återförsäljare som säljer telefoni-varianter
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
Fello
Fello
Fello är uppstickaren bland mobilabonnemang som erbjuder billiga abonnemang med mycket surf. Välj mellan olika abonnemang med olika mängder data. Är du student blir priset allt som oftast lite lägre. Fello har mobilabonnemang som passar alla, även storsurfaren.
Fibio
Fibio
Med Fibio får du smarta och enkla lösningar inom mobilabonnemang, hemtelefoni och bredband. Fibio ingår i Telenors mobilnätverk och har täckningsgaranti. Här hittar du låga priser med prisgaranti, och kundservice i toppklass. Fibio jobbar med 100% nöjd kund-garanti, allt för att garantera att det känns bra för dig som kund!
Tele2
Tele2
Tele2 är, sin logga till trots, inget svart får i kommunikationsbranschen. Tvärtom har man så mycket som 31 miljoner kunder, som alla insett fördelarna med företagets tjänster. Vare sig det gäller mobiltelefoni, bredband eller kabel-TV: här finns något för alla! Korta leveranstider och 14 dagars ångerrätt utlovas.
Telenor
Telenor
På Telenor brinner man för kommunikation av alla de slag, och vill underlätta för sina kunder att interagera med varandra. Därför erbjuder man sina tjänster till en så bred publik som möjligt - både privatpersoner och företag ska hitta vad de söker. Fri frakt, fri anslutning och 14 dagars öppet köp gäller för alla!
Thorn
Thorn
Thorn är företaget som har 40 år inom branschen i ryggen. Denna gedigna erfarenhet återspeglas i form av deras breda kompetens - här får kunden alltid hjälp med sina problem. Man jobbar efter mottot "Rätt produkt till rätt person", och satsar uteslutande på produkter av hög kvalitet.

Övriga återförsäljare

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer telefoni-varianter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.