Teleoperatörer som säljer mobiltelefonabonnemang
Fello
Fello
Fello är uppstickaren bland mobilabonnemang som erbjuder billiga abonnemang med mycket surf. Välj mellan olika abonnemang med olika mängder data. Är du student blir priset allt som oftast lite lägre. Fello har mobilabonnemang som passar alla, även storsurfaren.
Fibio
Fibio
Med Fibio får du smarta och enkla lösningar inom mobilabonnemang, hemtelefoni och bredband. Fibio ingår i Telenors mobilnätverk och har täckningsgaranti. Här hittar du låga priser med prisgaranti, och kundservice i toppklass. Fibio jobbar med 100% nöjd kund-garanti, allt för att garantera att det känns bra för dig som kund!
Hallon.se
Hallon.se
Hallon är systeroperatör till 3 och är alternativet för dig som vill dra ner på alla onödiga saker som tidigare förknippats med mobilabonnemang. Här slipper du bindningstider, uppsägningstider, pappersfakturor med mera. Hallon är så enkelt som det bara går att göra det - och där med riktigt billigt.
Katshing.com
Katshing.com
Katshing är en virtuell mobiloperatör i Tele2:s nät, inriktad på fri surf. Katshing är 100% digitala vilket gör att du som kund slipper telefonköer och onödig väntetid. Här får du möjlighet att uppleva riktigt bra surf, till ett oslagbart pris!
Tele2
Tele2
Tele2 är, sin logga till trots, inget svart får i kommunikationsbranschen. Tvärtom har man så mycket som 31 miljoner kunder, som alla insett fördelarna med företagets tjänster. Vare sig det gäller mobiltelefoni, bredband eller kabel-TV: här finns något för alla! Korta leveranstider och 14 dagars ångerrätt utlovas.
Telenor
Telenor
På Telenor brinner man för kommunikation av alla de slag, och vill underlätta för sina kunder att interagera med varandra. Därför erbjuder man sina tjänster till en så bred publik som möjligt - både privatpersoner och företag ska hitta vad de söker. Fri frakt, fri anslutning och 14 dagars öppet köp gäller för alla!

Övriga teleoperatörer

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer mobiltelefonabonnemang? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.