Enkla tips för att välja rätt portabla dvd:er när du köper på nätet

OBS! Den här produkten är inte längre speciellt relevant då nya varianter eller tekniker har gjort den omodern. Köpguiden finns dock kvar (i sitt ursprungliga skick och kommer inte uppdateras) då produkten fortfarande går att köpa hos vissa butiker.

Portabel DVD-spelare

En portabel DVD-spelare kan vara räddningen vid långa bilresor eller regniga dagar i husvagnen. Den kan också fungera som en portabel mediaspelare när man inte har datorn eller vardagsrumsteven tillgänglig, till exempel när man hälsar på släkt och vänner och vill visa upp filmklipp och bilder på barnen. En portabel DVD-spelare är även utmärkt som 'extra-TV' i hushållet. Om de vuxna tittar på en film på TV:n i vardagsrummet kan barnen använda DVD-spelaren för att titta på en mer barntillåten film.

Det finns DVD-spelare i alla prisklasser och format. En del DVD-spelare har en snäckskalsdesign, det vill säga att skärmen och själva uppspelningsmekanismen är separerade, medan andra bara består av en sammanhållen enhet där skärmen så att säga utgör framsida och man stoppar in skivan på baksidan.

Gemensamt för alla är dock att de kan spela upp både DVD-skivor och CD-skivor, även brända sådana. Man kan alltså bränna DVD- och CD-skivor med film, bilder eller mp3-filer och sedan spela upp innehållet på DVD-spelaren.

5 saker att tänka på

 • Hur många skärmar ska ingå? För användning i bilen är en modell med två skärmar att rekommendera. I hemmet är behovet av extraskärmen förmodligen minimal.
 • Behöver du USB-anslutning? Med USB kan du koppla in externa enheter, till exempel mobiltelefonen, och spela upp innehåll på DVD-spelarens skärm.
 • Vill du ha stöd för SD-kort? Ett SD-kort är ett minneskort i miniformat som lagrar stora mängder video, bilder eller musik.
 • När du köper en portabel DVD-spelare på nätet, se till att du inte betalar för mycket i fraktkostnader. Själva produkten är nästan alltid billigare på nätet, men för en korrekt prisjämförelse måste du räkna med frakten.
 • Snäckskal eller sammanhållen enhet? För enkel användning hemma är snäckskalsvarianten mest lämplig. För resan är kanske en sammanhållen enhet som du kan hålla i händerna en bättre lösning.

Köp denna om...

 • Du själv reser mycket och gärna skulle vilja kunna se en film på hotellrummet eller på flyget.
 • Du vill kunna se en film var som helst i hemmet.
 • Du vill kunna visa bilder på ett enkelt och smidigt sätt.
 • Du vill ha en extra mediaspelare för mp3-filer och videoklipp lätt tillgänglig.
 • Du har barn som kan behöva underhållas i baksätet på långresor.

Överväg andra produkter om

 • Du framför allt ser film på TV:n i vardagsrummet. prova då istället DVD-spelare
 • Du redan har en surfplatta eller någon annan form av portabel mediaspelare för att visa bilder, spela upp musik och se på film. prova då istället Surfplatta

3 produkter du bör överväga
Star5
Denver DVD-spelarset till bil
 • Två högupplösta skärmar
 • Inbyggda stereohögtalare
 • Tillbehör för bilen medföljer

Denver DVD-spelarset till bil

Portabel DVD-spelare med två skärmar. Skärmarna är på 10 tum vardera och kan enkelt monteras i bilens nackstöd. Kan givetvis användas även utanför bilen. Stöd för alla tänkbara medieformat.

1 999 kr

Rabattkod: = 10% på utvalda produkter med koden TP10.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star4
DMTech portabel DVD
 • Skärm på 9 tum
 • Fjärrkontroll

DMTech portabel DVD

Portabel DVD-spelare med stor (9 tum) skärm. Fjärrkontroll och vridbar skärm. Går att montera i bilen. USB- och SD-ingång och kan läsa de flesta filformat.

Rabattkod: = Fynda hos CDON

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star4
Denver portabel DVD
 • Vridbar skärm
 • Smarta ingångar

Denver portabel DVD

Smart och behändig portabel DVD-spelare med vridbar skärm. USB- och SD-ingång. Laddningsbart batteri och stöd för de flesta mediaformat. Perfekt som extra-DVD i hemmet.

Rabattkod: = Fynda hos CDON

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Portabel DVD-spelare
Kod Sista datum Beskrivning
2024-10-27 Fynda hos CDON Se erbjudandet hos CDon
Butiker som säljer portabla dvd:er
CDon
CDon
CDON erbjuder det mesta inom film, musik, spel och hemelektronik. CDON är en väletablerad butik som erbjuder ett brett sortiment av allt från böcker till mobiltelefoner. CDON erbjuder dessutom fri frakt om du handlar varor för över 600 kr. Här finns allt du behöver för hemmet och många bra film och musikupplevelser!
Dustin Home
Dustin Home
Dustin Home erbjuder allting inom elektronik, datorer och hemelektronik. Leveranserna är supersnabba och priserna låga - och utbudet är gigantiskt. Hittar du inte din pryl här så finns den nog inte.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer portabla dvd:er? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.