Enkla tips för att välja rätt macbook air's när du köper på nätet

Macbook Air

Macbook Air är en av nutidens mest smidiga och praktiska laptop. De nya modellerna av Macbook Air har i dag en högkvalitativ grafik, stort lagringsutrymme och är samtidigt också världens tunnaste bärbara datorer. Macbook Air är Apples ultimata vardagslaptop. Macbook Air är en perfekt dator om du vill ha en bärbar dator för bloggning, surf och enklare kontorsjobb. Att den är så tunn och lätt gör att den är väldigt praktisk att ha med sig till jobbet eller till skolan.

Innan du bestämmer dig för att köpa en Macbook Air är det dock viktigt att du överväger vilka andra alternativ som finns, och hur du faktiskt har tänkt dig att använda din bärbara dator. Det finns nämligen fler alternativ på marknaden än just Macbook Air, bland annat PC-laptops och Macbook Pro. Sedan finns det även flera olika varianter av Macbook Air. Därför är det väldigt viktigt att se över alternativen och känna efter vilket som passar bäst för dina behov.

2 saker att tänka på

  • Vilken storlek passar dig bäst?: Macbook Air finns i två skärmstorlekar, 11,6 tum eller 13,3 tum. Vilken skärmstorlek du ska välja beror på dina behov. Om du har tänkt att se mycket på film och skriva mycket på datorn är den större skärme
  • Vilken prestanda behöver du?: En Macbook Air har en relativt kraftfull processor, men om du är ute efter en snabbare och ännu kraftfullare laptop bör du välja en bärbar PC eller en Macbook Pro. För kraftfullare PC-datorer och Macbook Pro

Överväg andra produkter om

  • Om du inte vill lägga ner så mycket pengar på en liten laptop. prova då istället Mini-PC (Netbook)

1 varianter du bör överväga
Star4
Macbook Air 13,3 tum
  • En Mac i riktigt smidigt format

Macbook Air 13,3 tum

Kraftfull laptop från Apple med stilrent utseende. Kan med fördel användas av dig som vill ha en smidig laptop med hög prestanda. 128 GB lagring på denna modell vilket är mer än nog för de flesta.

9 985 kr
Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Butiker som säljer macbook air's
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
Dustin
Dustin
Dustin är en butik inom med hemelektronik men vars signum är ett brett utbud av datorrelaterde produkter. Allt från datorer till till den vanliga konsumenten till datorkomponenter för den som bygger sin egen dator. Dustins huvudfokus är små- till medelstora företag men att vara privatkund är inget som helst hinder. Snarare en fördel då du får ta del av all expertis som finns hos Dustin!
Dustin Home
Dustin Home
Dustin Home erbjuder allting inom elektronik, datorer och hemelektronik. Leveranserna är supersnabba och priserna låga - och utbudet är gigantiskt. Hittar du inte din pryl här så finns den nog inte.
Proshop
Proshop
Proshop är från början ett danskt företag som säljer IT och hemelektronik, nu även i Sverige som ett första steg i en större internationalisering. Hos Proshop hittar du ett stort utbud av IT-varor och tillbehör samt hemelektronik, sortimentet är noga utvalt och lokalt anpassat med lokala, svenska leverantörer.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer macbook air's? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Macbook air's du kan köpa nu