Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Kroppsvård
Kod Sista datum Beskrivning
2021-06-05 Nytt hårvax från Sailors's som är ett lättarbetat vax framtaget för dig som vill ha hård stadga och medium finish. Uppfriskande doft av mint, citrus och sval eukalyptus som väcker sinnena till liv. Se erbjudandet hos Gents
2021-06-05 Nytt hårvax från Sailors's som får håret att hålla hela dagen. Forest är en unik doft som är lätt och träig med bas av grön vetiver, cederträ och gran. Se erbjudandet hos Gents
2021-06-05 Nytt hårvax från Sailors som är ett lättarbetat vax med låg glans och medium stadga. Den unika doften Jungle är behaglig med sina noter av muscovadosocker, sandelträ och vetiver. Se erbjudandet hos Gents
2021-05-16 Just nu kan du handla Power Supplements för endast 198 kr/st (ord. 395 kr). 
 Ange rabattkoden: SUPPLEMENTS198 Power Supplements är ett kosttillskott som är anpassad för att främja hårväxten. Du kan välja mellan två varianter, en är anpassad för att främ Se erbjudandet hos Gents
Butiker som säljer produkter inom kroppsvård
Adlibris
Adlibris
Adlibris kallar sig för nordens största bokhandel och är en renodlad nätbutik för försäljning av böcker. Adlibris erbjuder böcker till låga priser samt god och snabb service med snabba leveranser. De jobbar också hårt på sin miljöprofil och försöker att ständigt utvecklas till ett miljövänligare företag.
Bangerhead
Bangerhead
Bangerhead är en hemsida som säljer skönhetsprodukter från en mängd olika kända märken. Bangerhead säljer produkter för hud- och hårvård samt smink från märken som Redken, L'Oréal m.fl. Hos Bangerhead beställer du enkelt hem dina varor och kan sedan hämta ut dem hos närmaste postutlämning, Bangerheads vision är att du ska kunna hämta dina varor inom 48 timmar.
Bodystore
Bodystore
Bodystore är en butik som säljer hälsokost och hälsoläkemedel på nätet. De inriktar sig på träning, hälsa och kost och här finner du ett stort utbud inom dessa kategorier. De har också ett stort utbud under kategorin Vegetarisk kost. Butiken ägs av Gymgrossisten, som är en annan nätbutik inriktad på träning kosttillskott för mycket aktiva.
Bonprix
Bonprix
Bonprix säljer dam, herr och barnkläder. De erbjuder moderiktiga kläder till lägre priser, allt från skor till underkläder. De har också ett brett sortiment av moderna inredningsdetaljer, allt för dig och ditt hem helt enkelt.
Gents
Gents
Gents är en bred butik för män. Här finns produkter och tips för rakning, parfym, hudvård, hår osv., i detta stora och breda sortiment hittar du med stor sannolikhet precis de produkter som passar just dig. Gents har också en fysisk butik där du förutom att handla skönhetsprodukter också kan beställa tid hos barberare.
Gymgrossisten
Gymgrossisten
Hos Gymgrossisten ligger fokus på träning, hälsa och välmående och här hittar du allt du behöver för din optimala träning. Kosttillskott, proteinpulver, hälsoprodukter och mycket mer hittar du här, allt till fina priser. Gymgrossisten har också en del fysiska butiker, vilka du kan besöka för att botanisera i sortimentet.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer produkter inom kroppsvård? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Produkter inom kroppsvård du kan köpa nu