L'Occitane Citrus Verbena Shower Gel - 250 ml


L'Occitane Citrus Verbena Shower Gel - 250 ml

250 ml, Med en oemotståndlig doft av Citrus Verbena gör detta duschgel från L'Occitane en dusch till en äkta stund av njutning. Berikad med organisk verbena från Provence, uppfriskande citronolja och grapefrukt från Italien, rengör denna duschgel varsamt huden och efterlämnar en härligt fräsch och fruktig doft.Passar både män och kvinnor.

Tänk på det här när du köper duschcréme
  • Välj en duschcréme med balanserat ph-värde som inte torkar ut din hud. En oljebaserad duschcréme är ett bra alternativ.
  • Välj om möjligt en lätt till icke-parfymerad duschcréme, det sliter också mindre på huden än en duschcréme med mycket parfymer.
  • Var noga med at titta på vad din duschcréme innehåller, vitaminer, mineraler och naturligt vårdande ingredienser är skonsamt för huden.
  • En skonsam duschcréme kan leda till ett minskat behov av body lotion och andra återfuktande produkter. Att välja duschcréme med omsorg kan alltså spara dig mycket pengar på annan hudvård.
  • På nätet hittar du ett brett utbud av duschcrémer till fina priser. Oftast är det lägre än i butik.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Duschcréme

Andra rekommenderade produkter inom kategorin duschcréme
Eco By Sonya ekologisk duschcreme
Eco By Sonya ekologisk duschcreme
En lite dyrare variant men som är 100 % ekologisk. En duschcreme som rengör och lugnar huden. Passar alla hudtyper. Vegansk och cruelty free.
Grazette XL ShowerCream
Grazette XL ShowerCream
Ett mycket bra storpacksalternativ för familjen. En vårdande duschcréme som rengör utan att störa fuktbalansen i huden. Passar mycket bra för torr och ömtålig hud, men passar även andra hudtyper. Berikad med Aloe Vera.

Förslag på produkter inom kategorin duschcréme