Enkla tips för att välja rätt duschcrémer när du köper på nätet

Duschcréme

En bra duschcréme är lika viktigt som en bra body lotion om huden ska må riktigt bra. Många duschcrémer innehåller parfym och starka ingredienser som snabbt torkar ut huden. Genom att välja en annan duschcréme kan den istället hjälpa till att återfukta huden och komplettera din body kotion. Det kan göra så stor skillnad att du inte behöver lägga lika mycket tid och pengar på body lotion och andra återfuktade produkter.

När du väljer duschcréme, kontrollera att den är balanserad i ph-värdet så att den inte torkar ut din hy. Din duschcréme bör också innehålla vårdande och återfuktande extrakt och vara rik på vitaminer, det mår huden bra av. Visst är det trevligt när duschcrémen är parfymerad och luktar gott, men faktum är att den parfymen i slutänden sliter med på huden än den luktar gott. Välj därför en sparsamt parfymerad eller parfymfri duschcréme, så skonar du huden ytterligare.

Duschcréme går bra att handla på nätet, här finns ett stort utbud till fina priser. Det finns bra beskrivningar om vad crémerna innehåller som gör det lätt att jämföra alternativen. Om du handlar i butik så ta hjälp av personalen för att hitta en duschcréme som passar din hy.

5 saker att tänka på

  • Välj en duschcréme med balanserat ph-värde som inte torkar ut din hud. En oljebaserad duschcréme är ett bra alternativ.
  • Välj om möjligt en lätt till icke-parfymerad duschcréme, det sliter också mindre på huden än en duschcréme med mycket parfymer.
  • Var noga med at titta på vad din duschcréme innehåller, vitaminer, mineraler och naturligt vårdande ingredienser är skonsamt för huden.
  • En skonsam duschcréme kan leda till ett minskat behov av body lotion och andra återfuktande produkter. Att välja duschcréme med omsorg kan alltså spara dig mycket pengar på annan hudvård.
  • På nätet hittar du ett brett utbud av duschcrémer till fina priser. Oftast är det lägre än i butik.

2 produkter du bör överväga
Star4
Grazette XL ShowerCream
  • Storpack som passar bra för familjen
  • Rengör utan att störa fuktbalansen i huden
  • Berikad med aloe vera

Grazette XL ShowerCream

Ett mycket bra storpacksalternativ för familjen. En vårdande duschcréme som rengör utan att störa fuktbalansen i huden. Passar mycket bra för torr och ömtålig hud, men passar även andra hudtyper. Berikad med Aloe Vera.

Ev. priser är från 2019-09-15 och är exkl frakt.

Star3
Eco By Sonya ekologisk duschcreme
  • Ekologisk
  • Skonsam och återfuktande

Eco By Sonya ekologisk duschcreme

En lite dyrare variant men som är 100 % ekologisk. En duschcreme som rengör och lugnar huden. Passar alla hudtyper. Vegansk och cruelty free.

Ev. priser är från 2019-09-15 och är exkl frakt.

Butiker som säljer duschcrémer
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Kronans Apotek
Kronans Apotek
Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja med över 325 apotek i hela Sverige och försäljning av apoteksvaror på webben.
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.
Nice beauty
Nice beauty
Nice beauty är specialist inom hudvård, skönhet, smink, parfym och allt annat som omger kroppen och dess skönhet. Nice beauty har sitt säte i Danmark och har expanderat stadigt sedan starten 2008. I dag är de en av de största inom sitt område.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer duschcrémer? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Duschcrémer du kan köpa nu