Enkla tips för att välja rätt duschcrémer när du köper på nätet

Duschcréme

En bra duschcréme är lika viktigt som en bra body lotion om huden ska må riktigt bra. Många duschcrémer innehåller parfym och starka ingredienser som snabbt torkar ut huden. Genom att välja en annan duschcréme kan den istället hjälpa till att återfukta huden och komplettera din body kotion. Det kan göra så stor skillnad att du inte behöver lägga lika mycket tid och pengar på body lotion och andra återfuktade produkter.

När du väljer duschcréme, kontrollera att den är balanserad i ph-värdet så att den inte torkar ut din hy. Din duschcréme bör också innehålla vårdande och återfuktande extrakt och vara rik på vitaminer, det mår huden bra av. Visst är det trevligt när duschcrémen är parfymerad och luktar gott, men faktum är att den parfymen i slutänden sliter med på huden än den luktar gott. Välj därför en sparsamt parfymerad eller parfymfri duschcréme, så skonar du huden ytterligare.

Duschcréme går bra att handla på nätet, här finns ett stort utbud till fina priser. Det finns bra beskrivningar om vad crémerna innehåller som gör det lätt att jämföra alternativen. Om du handlar i butik så ta hjälp av personalen för att hitta en duschcréme som passar din hy.

5 saker att tänka på

  • Välj en duschcréme med balanserat ph-värde som inte torkar ut din hud. En oljebaserad duschcréme är ett bra alternativ.
  • Välj om möjligt en lätt till icke-parfymerad duschcréme, det sliter också mindre på huden än en duschcréme med mycket parfymer.
  • Var noga med at titta på vad din duschcréme innehåller, vitaminer, mineraler och naturligt vårdande ingredienser är skonsamt för huden.
  • En skonsam duschcréme kan leda till ett minskat behov av body lotion och andra återfuktande produkter. Att välja duschcréme med omsorg kan alltså spara dig mycket pengar på annan hudvård.
  • På nätet hittar du ett brett utbud av duschcrémer till fina priser. Oftast är det lägre än i butik.

2 produkter du bör överväga
Star4
Grazette XL ShowerCream
  • Storpack som passar bra för familjen
  • Rengör utan att störa fuktbalansen i huden
  • Berikad med aloe vera

Grazette XL ShowerCream

Ett mycket bra storpacksalternativ för familjen. En vårdande duschcréme som rengör utan att störa fuktbalansen i huden. Passar mycket bra för torr och ömtålig hud, men passar även andra hudtyper. Berikad med Aloe Vera.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star3
Eco By Sonya ekologisk duschcreme
  • Ekologisk
  • Skonsam och återfuktande

Eco By Sonya ekologisk duschcreme

En lite dyrare variant men som är 100 % ekologisk. En duschcreme som rengör och lugnar huden. Passar alla hudtyper. Vegansk och cruelty free.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Butiker som säljer duschcrémer
Apotek365
Apotek365
Apotek365 är en nätbutik med fokus på receptfria läkemedel, skönhetsprodukter och hälsotillskott. Apotek365 är helt nätbaserat och erbjuder tusentals apoteksrelaterade produkter till bra priser. I det bred sortimentet finns produkter från kända tillverkare. Också ett bra ekologiskt sortiment.
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Hudoteket
Hudoteket
Hudoteket har sitt säte och sin historia i Jönköping där Hudotekets första salong fortfarande huserar. Hudoteket är i dag betydligt större med en stor onlinebutik och ett enormt utbud av produkter inom hälsa och skönhet. När du handlar från Hudoteket köper du mer än en produkt. Du köper också en historia, erfarenhet, passion och kunskap.
Lloyds Apotek
Lloyds Apotek
Lloyds Apotek är ett nätapotek som har ett brett sortiment av högsta kvalitet. Apotekskedjan Lloyds Apotek sitter på stor kunskap, med många farmaceuter redo att ge dig tips och råd inför ditt köp. Här finns allt du behöver inom apoteksvaror, skönhet, hälsa mm. Allt du behöver för ett hälsosamt liv!
Meds.se
Meds.se
Meds.se är ett onlineapotek som vuxit stadigt sedan starten 2017. Meds.se säljer både receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. utöver detta erbjuder Meds.se ett stort sortiment relaterat till hälsa och skönhet. Med eds.se slipper du gå till apoteket när du är sjuk och kan kombinera dina inköpa av mediciner med inköp av skönhetsprodukter.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
The Body Shop
The Body Shop
The Body Shop säljer härliga skönhetsprodukter som känns bra både för huden och samvetet. Här finns både produkter för kropp, ansikte och hår, allt med vårdande ingredienser och ljuvliga dofter. The Body Shop har tydliga värderingar och jobbar aktivt för rättvisa och jämlikhet. Företaget tar fram sina produkter med etiskt medvetna ingredienser, vilket gör skillnad för vår planet!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer duschcrémer? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Duschcrémer du kan köpa nu