Kontor-X logo

Kontor-X levererar det mesta som har med kontor och konferens att göra. Här erbjuds du som kund kompletta lösningar för hård och mjukvara så att din kontorsmiljö eller konferensen ska bli så lyckad som möjligt. Kontor-X har en bred kundservice som hjälper dig med alla dina frågor.

Webbsida: http://kontor-x.se

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Kontor-X

  Avercom
  Avercom
  AverCom har detta konferensrumssystem i HD-kvalitet med mycket bra kamera och datadelningsfunktion. Systemet är enkelt att använda men saknar en riktigt bra mikrofon. Klart duglig för korta möten. Kopplas in till tv, monitor eller projektor.

  Priset gäller för avtal på 36 mån.

  Polycom
  Polycom
  Polycom är världsledande inom videokonferens och inte av en slump. I detta konferensrumssystem i HD-kvalitet har man fyra system utrustade med datadelning samt ett stereoljud som de är ensamma om på marknaden. De har en utmärkt konferensmikrofon och ett system som endast kräver 0.5 Mbit för att köra i HD. Det låga bandbreddskravet tillsammans med deras funktion Lost package recovery gör samtalen 100% stabila och pålitliga.

  Priset är per månad för ett system och gäller för avtal på 36 månader.

  Rad-Vision
  Rad-Vision
  För de mobila användarna som kanske mer har videokonferens som snabbmöten än konferens. Rad-Vision är en externtjänst som är enkel och bäst i pris och prestanda för de som har enkla behov av videokonferenser.

  Priset är per månad för en mjukvarulicens och gäller för ett 36-månadersavtal.

  Kontor-X
  Kontor-X
  Kontor-X är ett märkesoberoende företag som är återförsäljare för konferens- och presentationslösningar i Sverige. De har 20 år i branschen och kan hjälpa dig med att ta fram rätt lösning för ditt företag.