Rad-Vision


Kategori: Videokonferenssystem från Kontor-X
rating
Rad-Vision

För de mobila användarna som kanske mer har videokonferens som snabbmöten än konferens. Rad-Vision är en externtjänst som är enkel och bäst i pris och prestanda för de som har enkla behov av videokonferenser.

Priset är per månad för en mjukvarulicens och gäller för ett 36-månadersavtal.

100 kr / mån Köp den hos Kontor-X
Tänk på det här när du köper videokonferenssystem
  • Ljudet är A och O. Vilket system du än väljer så snåla inte på ljudet! Är ljudet brusigt eller hackigt spelar det ingen roll hur bra allt annat fungerar, då är systemet meningslöst ändå.
  • Välj ett konferenssystem som är baserat på videokonferenssystemsstandarden H.323. Annars kanske inte ert system kan kommunicera med andra videokonferenssystem.
  • För enkla, korta och relativt oviktiga möten fungerar Skype bra men för ordentliga möten är det inte ett alternativ.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Videokonferenssystem

Andra rekommenderade produkter inom kategorin videokonferenssystem
Avercom
Avercom
AverCom har detta konferensrumssystem i HD-kvalitet med mycket bra kamera och datadelningsfunktion. Systemet är enkelt att använda men saknar en riktigt bra mikrofon. Klart duglig för korta möten. Kopplas in till tv, monitor eller projektor.

Priset gäller för avtal på 36 mån.

Polycom
Polycom
Polycom är världsledande inom videokonferens och inte av en slump. I detta konferensrumssystem i HD-kvalitet har man fyra system utrustade med datadelning samt ett stereoljud som de är ensamma om på marknaden. De har en utmärkt konferensmikrofon och ett system som endast kräver 0.5 Mbit för att köra i HD. Det låga bandbreddskravet tillsammans med deras funktion Lost package recovery gör samtalen 100% stabila och pålitliga.

Priset är per månad för ett system och gäller för avtal på 36 månader.

Kontor-X
Kontor-X
Kontor-X är ett märkesoberoende företag som är återförsäljare för konferens- och presentationslösningar i Sverige. De har 20 år i branschen och kan hjälpa dig med att ta fram rätt lösning för ditt företag.