Autoglym Intensive Tar Remover (5 liter)


Autoglym Intensive Tar Remover (5 liter)

Autoglym Intensive Tar Remover löser tjära och asfalt omgående på lack och plast. Kan användas för att avlägsna olja, vax, bränslefläckar och rester från lim och andra fästprodukter. Intensiv Tar Remover innehåller lösningsmedel som snabbt tar bort fläckar från tjära, asfalt och saltrester, spill och så vidare från lackerade ytor.

UTVÄNDIGT BRUK:Applicera direkt på området som ska behandlas med hjälp av en ren bomullsduk, polergarn eller poleringsduk, alternativt spruta på direkt. Tjära och asfaltsfläckar löses upp och börjar rinna av. Låt verka 1-2 minuter, torka av eller tvätta bort.

INVÄNDIGT BRUK:Intensiv Tar Remover passar perfekt för att avlägsna exempelvis skomärken på insidan av en bildörr, eller tuggummin som fastnat. Intensiv Tar Remover är säker att använda på plast, gummi och textil – och kan med andra ord också ta bort fläckar och tuggummi från säten. OBS! Testa alltid innan du använder produkten på textil. Använd en ren bomullsduk och arbeta in mot fläcken. Polera slutligen med en ren trasa för att avlägsna skräp och låt den behandlade ytan torka.

Andra produkter från Bilvårdskungen