Autoglym Clay Detailing Komplett Kit


Autoglym Clay Detailing Komplett Kit

Autoglym Clay Detailing Complete Kit rengör lacken från partiklar som bromsdamm, dubbar och vägsmuts, det som känns som ojämnheter i lacken. För att få lacken helt ren innan du polerar, så att ytan är helt slät, på samma sätt du skulle se på nya bilar, räcker det inte med barakemisk rengöring. Du måste göra en djuprengöring av lacken för attdra ut alla mikroskopiska partiklar som bidrar till smutsig lack. Du känner igen dem som ojämnheter i lacken, under listen, det vill säga den nedersta delen av karossen. Det är då du ska ta fram proffsens ”hemliga vapen”: Autoglym Surface Detailing Clay Kit.

Autoglym Clay Detailing Complete Kit innehåller en “Surface Detailing Clay Bar” tillsammans med ett smörjmedel (Rapid Detailer). Använd dem för att bli av med ingrodd smuts från dubbar, vägsot, tjära, kåda, spray (till exempel färgdamm och målarfärg), industriutsläpp och andra vanliga orenheter. Leran (Surface Detailing Clay Bar) är en speciellt framtagen lera med ingredienser som snabbt och säkert tar bort föroreningar som har fastnat på lacken.

Autoglym Clay Detailing Complete Kit avlägsnar effektivt fläckar från asfalt, ojämnheter i lacken, damm från dubbar och färgrester med mera.

Andra produkter från Bilvårdskungen