Rain X Rain Repellent 200 ml


Rain X Rain Repellent 200 ml

Rain X Rain Repellent tätar glas med ett vattenavstötande lager. Detta osynliga lager stöter bort regn, slask och snö. Så håller du din ruta kristallklar, trots dåligt väder. Den släta hinnan minskar även risken att snö, is, insekter och annan smuts fastnar. På vintern så kommer du att märka att du inte behöver skrapa dina rutor så ”hårt”. På sommaren så kommer du märka att du inte har en ruta täckt med fågelskit och insekter. Och året om kommer du se att regn bara blåser bort så fort det träffar rutan.

Rain X Rain Repellent är också otroligt lätt att lägga på. Applicera produkten med hjälp av en bomullstuss eller en liten svamp och låt det verka i ca 10 minuter. Torka sedan av med en fuktig mikrofiberduk.

För långvarig effekt så rekommenderar vi att du använder Rain X Spolarvätska tillsats i din spolarvätska

För ett kontinuerligt glasskydd så rekommenderar vi att du använder Rain X Rain en gång i månaden.

Rain X Rain Repellent skyddar ditt glas och håller rent – det är även en trygghet att veta att du alltid kommer att ha en klar sikt när du kör. Regn pärlar sig direkt och rullar av glaset, vilket gör att vindrutan alltid kommer ge en klar sikt. Rain X Rain Repellent använder sig utav en patenterad teknologi för att hålla vindrutan och fönster rena och klara. Använd Rain X Rain Repellent var 30:e dag för att hela tiden upprätthålla optimalt skydd och kristallklara rutor.

Andra produkter från Bilvårdskungen