Meguiar’s Perfect Clarity glas Cleaner


Meguiar’s Perfect Clarity glas Cleaner

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner har en lite annorlunda formel som garanterar randfria rutor. Denna unika formel hjälper till att hålla rutorna rena längre, vilket minskar den tid och ansträngning du behöver spendera på fönstertvätt .

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner efterlämnar inga rester eller ränder samt inkluderar en dammavvisande teknologi!

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner levererar kristallklara, randfria och skinande rutor, så du kan förvänta dig maximal sikt och en mycket ren bil. Denna unika formel bidrar till att hålla rutorna rena längre, reducera tid och kraft för fönstertvätt. Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner efterlämnar inga rester eller ränder.

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner har en ny dammavvisande teknologi. Detta innebär i princip att du slipper rengöra så ofta! Dessutom är Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner ett unik smörjmedel som skapar en enkel effekt mellan produkten och microduken så att inga rester finns kvar. Istället så försvinner all smuts och en kristallklar, genomskinlig yta återfås . Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner är ett professionellt glasrengöringsmedel utan ammoniak

När du tvättar insidan så kan det vara smart att tvätta med 2 dukar för att undvika att spilla på instrumentpaneler och andra platser som du inte vill kladda ner med medlet Tvätta först med en fuktig microduk/pad, torka sedan av med en torr trasa. När du tvättar utsidan kan det vara smart att spraya direkt på rutorna så att tvålen får en minut på sig att verka. Tvätta sedan med en microduk/pad och torka sedan av med en torr microduk/pad . Du kan även använda den i direkt solljus !

Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner lever verkligen upp till namnet sitt!

Innehåll 709 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen