DA Microfiber Finishing Pads 6″ (150 mm)


DA Microfiber Finishing Pads 6″ (150 mm)

Meguiars DA Microfiber Finishing Pads är en del av Meguiars DA microfiber Correction System. Med mjuk mikrofiber och flexibelt skum vill Meguiars DA Microfiber Finishing pad ge en imponerande glans utan risk för virvlar eller ränder.

Meguiars DA Microfiber Finishing pads är formad för att ge maximal effekt med en flexibelt skumfylld pad som anpassar sig efter underlaget, utan fara för att lämna övergångar eller konturer på karossen. När du drar maskinen över lacken kommer mikrofiberunderlaget anpassa sig efter kurvor och konturer och fördela vax och milda rengöringsmedel jämnt för maximalt skydd och glans.

DA Microfiber Finishing Pads System passar till DA-Poleringsmaskiner med uttag på 8-12 mm. Vi rekommenderar att använda dem tillsammans med CarWise DA polisher eller Rupes BigFoot Duetto.

Använd Padborste för att rengöra paden under användning. Vi rekommenderar att göra detta flera gånger under tiden den används så att gammal polish inte ligger kvar i paden och förstör effekten av den nya polishen.

Meguiars DA Microfiber Finishing pads kan tvättas i maskin. Använd våra tvättråd som vi rekommenderar för mikrofiberdukar. Läs mer i denna artikel Sätt centrifugen på låg hastighet för att inte förstöra paden.

För bäst resultat med paden så bör du använda Meguiars DA Microfiber Finishing Wax

Andra produkter från Bilvårdskungen