Meguiars DA Microfiber Correction SystemstartarKit


Meguiars DA Microfiber Correction SystemstartarKit

Helt säker polering och lackkorrigering – utan risk för ränder eller andra ”nybörjarmisstag ”. Meguiar’s garanterar professionellt resultat

Meguiars DA Micro Correction System 5 ”Starter Kit förenklar lackkorrigering i två enkla steg. Den tar bort virvlar, repor eller korrosion och andra lackskador och lämnar ett bra skydd och djup glans. Det är så enkelt. Meguiars DA Mikrokorrigeringssystemet korrigerar lack utan att skapa virvlar – det är garanterat!

Meguiars DA Microfiber Correction System Starter Kit innehåller:

2 DA Microfiber Cutting Pad, 5″

Detta är speciellt utformade pads, utformade för att fungera optimalt med Korrigering Compound, för att ta bort måttliga skador och sliten lack, utan att skapa virvlar eller ”flätor”! Meguiars garanterar detta. När du polerar med detta, tillsammans med polish, så kommer den skumfyllda paden att anpassa sig till konturerna på ytan – så att du kommer åt överallt och får en jämn och fin yta på hela karossen

2 DA Microfiber Finishing pad, 5″

Dessa är de kuddar du använder i det andra och sista steget, tillsammans med DA Mikro Finishing Wax. Meguiars DA Microfiber Finishing pad är utformade för maximal effektivitet och glans, mikrofibrerna fördelar vax och rengöringsmedlet jämnt för maximalt skydd och glans.

1 st DA Bakplatta

Detta är det perfekta valet som  passar till Meguiars polermaskin. Denna skiva är av mycket hög kvalitet med kardborrband.

450 ml DA Microfiber Correction Compound

Meguiars Microfiber Correction Compound ger en kraftig men trygg polering med hjälp av Super-mikroslipmedel. Dessa slipmedel avlägsnar effektivt virvlar och repor utan att skapa nya. Meguiars Microfiber Correction Compound lämnar inte efter sig damm och är mycket lätt att jobba med. Meguiars Microfiber Correction Compound är väldigt koncentrerat, så du bör endast använda så lite som möjligt när du jobbar med den. Applicera 3-4 droppar på paden – efter det är den beredd (fylld första gången).

450 ml DA Microfiber Finishing Wax

Efter att du har använt Meguiars DA Microfiber Cutting Compound får du fram den yttersta glansen med Meguiars DA Microfiber Finishing Wax. Lacken får en kristallklar och djup glans. Kombinationen av polymer och karnaubavax gör att du också får ett mycket långvarigt skydd i samma drag. Lätt att torka av.

Meguiars Detailer förkläde

Detta är ett komfortabelt bomullsförkläde med stora framfickor för att kunna förvara applikatorer och padborste (som du bör ha). Den klassiska Meguiars loggan är broderat i rött och gult på framsidan.

Så lätt att alla kan jobba med!

Meguiars DA Microfiber Correction System Starter Kit bör användas med en DA-poleringsmaskin, som CarWise DA Polisher  Den är trygg, lätt att använda och garanterar ett superbra resultat varje gång. Från första gången du provar en poleringsmaskin! Garanterat!

Så använder du Meguiars DA Microfiber Correction System Starter Kit

  • Skaka väl före användning. Arbeta alltid i skuggan och på en kall yta.
  • Applicera DA Microfiber Correction Compound direkt på Meguiars DA Microfiber Cutting Pad
  • Sätt din DA-Poleringsmaskin på 4800 rpm.
  • Jobba på en liten yta, ca 60 x 60 cm. Kör 2-3 gånger med ett moderat tryck och sedan 2-3 gånger med lätt tryck.
  • Torka av med en bra mikrofiberduk
  • Applicera DA Microfiber Finishing W...

Andra produkter från Bilvårdskungen