Meguiars Ultimate Wash & Wax


Meguiars Ultimate Wash & Wax

Meguiars Ultimate Wash & Wax är ett bra sätt att öka och förlänga existerande bilvax på din bil. Detta schampo innehåller äkta karnaubavax och polymer för återhämtning av djup, skinande glans i lacken. Det bevarar och förstärker existerande vaxskikt för en djupare mer långvarig glans! Det skulle inte att vara en ”Wash’n Wax” om det inte rengör lacken också.Meguiars Ultimate Wash & Wax innehåller mycket effektiva rengöringsmedel som lyfter upp smuts och sot ur lacken.

Rikligt med smörjeffekt och långvarigt tvålskum förhindrar också tvättvirvlar. Polymerer hjälper också till att skydda lacken mot virvlar.

Meguiars Ultimate Wash & Wax är bara ett sätt att skydda bilen från virvlar. Du kan också med fördel använda tvättsystem med två hinkar. Fyll en hink med tvålvatten. Fyll en annan hink med rent vatten. Varje gång du ska tillsätta mer tvål i tvättvanten (rekommenderas) sköljer du den först i hinken med rent vatten. All smuts du tvättar av bilen kommer att sköljas av i den här hinken innan du tillsätter nytt rent tvålvatten ur den andra hinken. Med den här tekniken håller du tvättvattnet rent så att ingen smuts förs tillbaka på bilen.

Efter tvätt använder du Meguiars Water Magnet Drying Towel för att undvika vattenfläckar.

Om du ska använda tvätt och vax i ett, använd den med äkta spritt karnaubavax. Meguiars Ultimate Wash & Wax tillför äkta vax på lacken för en djup, slät glans!

Innehåll: 1,42 liter

Andra produkter från Bilvårdskungen