CarPro PERL – Coating för plast och gummi (500 ml)


CarPro PERL – Coating för plast och gummi (500 ml)

Solen är brutal mot flexibla material, som gummi, plast och skinn. Gradvis bleks det, det blir poröst och spricker. PERL Coat ändrar nu reglerna för hur ofta du måste underhålla plast, gummi och skinn. Den ger ett mycket bra skydd över tid.

CarPro PERL – Coating för plast och gummi ger ett utmärkt skydd som varar i tre månader. Den har en hög grad av UV-skydd och bevarar den mjuka känslan och originalfärgen på behandlade ytor. PERL återupplivar trist, blekt gummi, plast, vinyl, akryl och läder. Dessa ytorna skiner nu med en vacker och gynnsam glans som varken är fet eller klibbig.

CarPro PERL – Coating för plast och gummi är vattenbaserad och innehåller inga lösningsmedel. Den skadar inte däcken och torkar heller inte ut plast. PERL Coat är också trygg på skinn. PERL Coat stoppar krackelering på skinn och skyddar det mot smuts och fläckar. Ytor som behandlats med PERL Coat kommer att kräva mindre rengöring och skinnet behåller sin nya ”look” längre.

CarPro PERL – Coating för plast och gummi är ett koncentrat. Blanda ut och förtunna med vatten enligt instruktionerna och häll i en sprayflaska. Även i förtunnad form har PERL Coat en otrolig hållbarhet. Den varar i månader, inte veckor.

Så här använder du CarPro PERL – Coating för plast och gummi

Rekommenderad förtunning:

  • Utvändiga plastdetaljer: 1:3 (1 del PERL: 3 delar vatten).
  • Motorhuv: 1:1 till 1:3
  • Däck: 1:1 eller oförtunnad
  • Interiör gummi/skin/vinyl instrumentbräda etc.: 1:5
  1. Blanda ut PERL med vatten enligt tabellen ovan, och häll i en sprayflaska.
  2. Rengör ytan väl innan du lägger på PERL. Skaka den förtunnade blandningen ordentligt innan du använder den. Spraya på ytan, håll ca 20 cm avstånd och torka efter med en mikrofiberduk.
  3. På däcken och gummi- och plastlister rekommenderas påläggning med en svamp och sedan eftertorkning med en torr mikrofiberduk.

Andra produkter från Bilvårdskungen