Carpro Ceriglas Kit


Carpro Ceriglas Kit

Detta set innehåller allt du behöver: Ceriglass, 2 st specialapplikatorer för glas och en mikrofiberduk.

CeriGlass innehåller milda slipmedel, så att den rensar och polerar alla glasytor utan problem. Den eliminerar enkelt fläckar från surt regn, hårt vatten, trafikfilm och vägdamm, ihärdiga fläckar och fågelskit på vindrutor och glas.

CeriGlass är så effektiv att den även tar bort mindre repor på glaset! Den efterlämnar en kristallklar finish, som du knappt har sett maken till, eller ens vill tro att en fönsterpolish klarar.

Använd CeriGlass antingen för hand eller med maskin.
Handpolering är effektivt när det gäller milda vattenfläckar och mindre repor i glaset, som till exempel efter vindrutetorkare. Om du önskar att få bort omfattande, allvarliga vattenfläckar och större repor, bör du arbeta med en roterande eller oscillerande poleringsmaskin och en polerskiva avsedd för glas. När den används med poleringsmaskin, kan polishen avlägsna repor från glas, orsakade av salt och vägdamm som binder sig i vindrutetorkarna, och skapar irriterande repor och slitage i glaset. Matt glas kan bli som nytt igen.

CeriGlass innehåller inga starka medel som kan skada din hud. CeriGlass innehåller ett milt slipmedel, som verkar på glas utan att påverka varken dess egenskaper eller styrka. Det kan även användas för att rengöra och rensa krom och andra metaller och putsa hårdplast.

Innan du ger upp hoppet om repiga och fläckiga vindrutor, prova CeriGlass.

Så här gör du:

För bäst resultat, lägg på i skuggan på svalt glas.

  1. Skaka flaskan väl.
  2. Lägg en liten mängd på applikatorn eller poleringshättan.
  3. Polera grundligt över hela glasytan i cirklar, se till att du överlappar väl, så att du inte missar småfläckar.
  4. Skölj med vatten. Torka av med mikrofiberduk och dubbelkontrollera jobbet. Om nödvändigt, gör om.

Testa alltid CeriGlass på ett litet ställe för att vara säker på att det inte skrapar eller repar ytan.

Andra produkter från Bilvårdskungen