Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Wax


Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Wax

Med sin elitserie ”Gold Class” har Meguiars intensifierat kampen för att ge dig banbrytande produkter, vilka ger ännu snabbare, enklare och övertygande ”show-bil” resultat.

Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Wax är inget undantag. När Meguiars först introducerade Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Wax, sa dt att det var den mest reflekterande vaxen i deras historia, och vi kan inte vara mer överens. Djup, dimension, ljusstyrka och fyllighet är ord som dyker upp i tankarna efter en runda Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Wax. Det ger en våt glans (”wet look”) som ligger nära de bästa vaxerna vi har, men för en bråkdel av priset.

Meguiars Gold Class Carnauba Plus Premium Wax ger en djupare och mörkare färg i lacken, oavsett vilken färg du har. Reflektionerna är skarpare och ljusare, som en spegel. Som om glansen inte är ett tillräckligt bra försäljningsargument, så är den otroligt lätt att tillämpa. Du kommer att få randfri, kristallklart resultat varje gång.

Förutom visuell perfektion ger Meguiar Gold Class Carnauba Plus Premium Wax ett bra skydd mot solskador, oxidation och surt regn. Regn på ytan blir till pärlor länge efter.

Vill du ha ett prisvärt vax, som är lätt att lägga på och är i klass med de dyrare, är detta bra val för dig!

Innehåll: 473 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen