Selaclean Professional glass Cleaner


Selaclean Professional glass Cleaner

Selaclean Professional Glass Cleaner är ett skumbaserat rengöringsmedel för glas som är speciellt framtaget för att klara de utmaningar man möter när man tvättar bilen. Detta är ett universalspray som har många användningsområden, men främst till glas.

Selaclean Professional Glass Cleaner tar bort olja, fett och asfaltsrester, UTAN att det blir några fläckar kvar!

Att rengöra glas och speglar är en av de mest utmanande uppgifterna du stöter på när du ska tvätta bilen. Vindrutan kan verka helt ren, men när du tittar på den från en annan vinkel ser du helt plötsligt alla ränder. Selaclean Professional Glass Cleaner äär lösningen för feta, dimmiga och smutsiga vindrutor, speglar och fönster.

Selaclean Professional Glass Cleaner är ett rengöringsmedel som verkligen fungerar!Det skummande medlet löser upp och lossar smuts, olja, fett och andra orenheter på glasytan, så att du helt enkelt torkar rutan ren. Vid första försöket!

Selaclean Professional Glass Cleaner innehåller inte ammoniak och efterlämnar därför inga flammor, och den kan tryggt användas för sotade rutor och rutor med film.

Selaclean Professional Glass Cleaner fungerar så bra för att skummet stannar kvar på glaset utan att rinna ned.Skummet drar upp föroreningar i bubblorna så att det bara är att torka av skummet. Skummet är ”mindre vått” än vätska så det är mycket osannolikt att det blir ränder på grund av för stor mängd rengöringsmedel.

Ett tips är att använda Diamond Perl Torkhandduk i stället för en vanlig glasduk när du tvättar med Selaclean Professional Glass Cleaner. Denna drar till sig all vätska omedelbart och du slipper helt ränder i glaset. En helt vanlig torkhandduk fungerar också, men du behöver nog använda 2-3 stycken.

Andra produkter från Bilvårdskungen