CarPro FlyBy Forte


CarPro FlyBy Forte

CarPro FlyBy Forte är en helt ny teknik för avancerad försegling av rutor, som gör rutan totalt vattenavstötande. Smuts, slask, snö och vatten kommer inte att kunna fästa, utan omedelbart åka av under tiden du kör. Om detta inte är imponerande nog i sig, så har Carpro FlyBy Forte en imponerande varaktighet, upp till 2 år kan du ha den på din ruta!

Framställningen av Fly By Forte är baserad på den senaste teknologin och kemin mot repor för skärmskydd vilket används i produktionen av skärmar till smartphones.

CarPro sin oorganiska Nanotech Coating är speciellt framtaget för extrem semipermanent hållbarhet och extra hållbarhet mot slitage och kemikalier.

Carpro FlyBy Forte har blivit testat för över 40 000 torkar-rörelser! (Det är otroligt många, och visar på en fantastisk slitstyrka!) CarPro FlyBy Forte är UV-stabilt, starkt kemikalieresistent och ger motstånd mot repor och mindre stenskott.

CarPro FlyBy Forte ger helt enkelt den ultimata förseglingen av rutor!

I motsats till traditionell försegling av rutor, som fäster på ytan, kommer Forte att få fullt fäste genom att tränga in i toppskiktet av glaset, som därmed binds samman till en glatt hydrofobisk (vattenavstötande) yta.

Därför bör du välja CarPro FlyBy Forte

  • CarPro FlyBy Forte avlägsnar irriterande ljud från torkbladen och hindrar dem från att slita/tära på glaset.
  • Regndroppar glider lätt av vid hastigheter över 50 km/h i minst 6 månader.
  • Förväntad hållbarhet är upp till 2 år.
  • Förbättrad säkerhet och överlägsen sikt i dåligt väder. (Prova denna en mild vinterdag på saltad väg, och du kommer att bli imponerad över hur litet behovet av torkare och inte minst spolarvätska blir. Du kommer helt enkelt inte längre behöva spolarvätska!)

Innehåll: 10 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen