Selaclean Professional Clay Svamp – Medium Grad


Selaclean Professional Clay Svamp – Medium Grad

Selaclean Professional Clay Svamp ger dig en snabb och smidig metod för att avlägsna partiklar från lacken. Dessa känner du ofta som ”noppor” i lacken och förutom att de är skadliga för karosseri och lack verkar de dessutom glanshämmande.

ClaysvampSelaclean Professional Clay Svamp är en svamp som har en avancerad polymeriserad gummibeläggning på ena sidan. Denna beläggning fungerar på ett liknande sätt som claybar men är mycket mer hållbar och säkrare att använda. Selaclean Professional Clay Svamp tar bort föroreningar i lacken på halva tiden jämfört med en traditionell claybar. Claysvampen är perfekt för dig som har en mycket förorenad lack eller många noppor på nedre delen av bilen.

Selaclean Professional Clay Svamp är första steget mot att uppnå en jämn, blank lack. Det är viktigt att du tar bort alla ytföroreningar innan du polerar eller vaxar lacken. Ytföroreningar som claysvampen är effektiv mot kan vara överspray från lack eller målning, lim, tjära och asfalt, och inte minst flygrost eller bromsdamm. Imponerande snabbt får du en helt slät och blank yta, redo för nästa steg.

Detta utgör den bästa grunden för god vidhäftning av polering och vax. Ju renare ytan är innan du börjar med vaxningen, desto längre kommer vaxet att hålla eftersom det får optimalt fäste.

Selaclean Professional Clay Svamp är en mycket hållbar svamp som tål slitage och många tvättar. Tappar du den i marken är det bara att skölja den och fortsätta använda den. Gör det till en vana att du tvättar eller sköljer den ordentligt efter varje användning – då kommer du att kunna använda den längre. Claysvampen håller betydligt längre än en traditionell clay bar.

Andra produkter från Bilvårdskungen